- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 53
- 34
İnşallah canım gec gitmek daha iyi bak ben geç gittim gümbür gümbür duydum çok şükür hem bebekte biraz daha büyümüş olur gelince atarsin resminiRandevuyu kacirdim canim gece uyuyamadigimdan sabah alarmi duymamisim erteledim pazartesi gitcem insallah duyarim
Goreyim de insallah atarim mutlaka canim bide ben biraz fazla yuruyunce yada ayakta durunca kasiklarim ve belimde agri oluyor sizde varmi oyle bir durumİnşallah canım gec gitmek daha iyi bak ben geç gittim gümbür gümbür duydum çok şükür hem bebekte biraz daha büyümüş olur gelince atarsin resmini
Onlarda zamanında degıl benımde cekmıyor neyse kıBizim burda 24 saat acik manav var mevsiminde olmayan meyve bile var ama sor bakalim canim cekiyor mu asla
Nıye canm hayırdırEvet bende oyle düşünüyorum bugün cok yordum kendimi hic iyi degilim ya
Bulantim vardi bugün bütün gün kustaracak kadar degil ama cok rahatsiz etti o guzelim istahimda gitti resmenOnlarda zamanında degıl benımde cekmıyor neyse kı
Ya benim ailenin yanina gittik metrobus falan epey yurume mesafeside var ordan ciktik yine baya yuruduk sinemaya gittik falan falan uzun zamandir evden cikmiyordum ben hem kasigim hem belim koptu ayrica midem bulaniyorNıye canm hayırdır
Benim gittiğim özel hastanenin 2 haftaydı ,çok da rahat şekilde bahane bulabilirsin.Zaten 3 ay iki hafta da bir doktora gidiyorsunBazilarinda kontrol suresi 10 gun bazilarinda 1 hafta ozellerin arti gitmete de bahane olmasi lazim
Benim gittigim hastane para kazanmaya 10 gün gecince cagirir kesin doktorlari iyi ama naparsin gidiyoruzBenim gittiğim özel hastanenin 2 haftaydı ,çok da rahat şekilde bahane bulabilirsin.Zaten 3 ay iki hafta da bir doktora gidiyorsun
5.hafta keseyi gör
7.hafta kalp atışı
9.hafta testler ve ikili tarama randevusu
Ben iki haftada bir çok da rahat bir şekilde gittim
Önemli olan doktor zaten;doktorundan memnunsan ,doğumuna da girecekse hiç düşünme devam etBenim gittigim hastane para kazanmaya 10 gün gecince cagirir kesin doktorlari iyi ama naparsin gidiyoruz
Bulantim vardi bugün bütün gün kustaracak kadar degil ama cok rahatsiz etti o guzelim istahimda gitti resmen
hehhh sonunda söylenirken bulantı sanada yapışmış ne güzel rahattın..Ya benim ailenin yanina gittik metrobus falan epey yurume mesafeside var ordan ciktik yine baya yuruduk sinemaya gittik falan falan uzun zamandir evden cikmiyordum ben hem kasigim hem belim koptu ayrica midem bulaniyor
Kendim ettim kendim buldum resmen. Yarin cikmam dinlenirim zaten bu arada bu erken haftalarda bacak agrisi olurmu yoksa bende meniskus var ondan mi agriyor bilemedim yahehhh sonunda söylenirken bulantı sanada yapışmış ne güzel rahattın..
Olur öyle yarın bolbol dınlenırsın geçer ınsallah :)
Olur olur hem yorulmussun normal benım yattıgım halde agrıyorKendim ettim kendim buldum resmen. Yarin cikmam dinlenirim zaten bu arada bu erken haftalarda bacak agrisi olurmu yoksa bende meniskus var ondan mi agriyor bilemedim ya
Benim doktorum uzun zamandan beri gittigim bir doktor normal kadin hastaligi falan icin uzun yillar sistit cektimde ben insallah hamilelikte tekrarlamazÖnemli olan doktor zaten;doktorundan memnunsan ,doğumuna da girecekse hiç düşünme devam et
Iyi bari menuskusten olmasinda onun cozumu yok cünküOlur olur hem yorulmussun normal benım yattıgım halde agrıyor
ilerleme şeklimiz aynı seninle canım bende 5+3 te gittim vajinal ultrasonla keseyi gördü..2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi.7+3 pazartesi gidicem bende,çok tedirginim ne yalan söylim,inşallah güzel haberler alırız.yarın haber ver mutlaka
Bebekten kilodan mı bilmiyorum canım ama göbeğim baya belli :)) Dün herkes anneme var galiba bir şeyler demiş o da daha bizim bildiğimizde bir şey yok ama istiyorlar diye geçiştirmiş birdaha söyleyene kadar kalabalığa girmeyi düşünmüyorum :))yaa büyümüş maşallah benim bebiş nerelerde acabaama bence şu an sivrilik yok normal ilerki aylarda o belli oluyor
Nazara geldim heralde herkese iyiyim iyiyim dedimAlakası oldugunu sanmıyorum ben gece ıcıyorum ve malesef bulantı ve arada ıstıfr edıyorm
Bi ara burda bi ay sagdan bi ay soldan yumurtladigimizi okumustum ne kadar dogru bilmiyorum.ama.aynen şurda zaten az bişey kaldı cinsiyete ama benm bir kaybım oldu oda sağdaydı bence benim hep sağda olucak sağdan yumurtluyorum başta çürüdü bu teori bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?