Sonradan mesajları okudum canım. Merak ettiğim hastane sigortası ile iki can arasında fiyat farkıydı. Hala kafam karışık.. Yaşadığım yerde içime sinen Bi doktor olmadı zaten seçenek de çok yok. Burda doğum olursa devlette olacak. Ankaraya gelirsem de sıkıntı olur mu yetişme açısından bilemiyorum.. Bir de fiyatlar çok yüksek Ankarada.. Kararsız kaldım anlayacağın
Sonradan mesajları okudum canım. Merak ettiğim hastane sigortası ile iki can arasında fiyat farkıydı. Hala kafam karışık.. Yaşadığım yerde içime sinen Bi doktor olmadı zaten seçenek de çok yok. Burda doğum olursa devlette olacak. Ankaraya gelirsem de sıkıntı olur mu yetişme açısından bilemiyorum.. Bir de fiyatlar çok yüksek Ankarada.. Kararsız kaldım anlayacağın
Anladım canım fiyatlar çok yüksek iki canla hastane arasındaki farkta iki canda aldığn vergi ödemesi ayrıca iki canın bazı şeyleri kapsamadığını o yüzden o farkın kapandığını söyledi arkadaşım ben de netleştiremedim henüz
orasi neresi canimm mesela kiraz var mi? yaa kendiikendime canimi cektiriyorum. bu mevsimde erik ve kiraz isteyen nerden bulur dedim netten baktim online siparis 100gr 50 tl ama can isterse yapcak bisi yok tabi
Selam canım
6 aylık bebeğini neden kaybetmiştim doktor birsey dedimi o zaman?
Sürekli okudukça üzülüyorum bu mesajini gördükçe
Hatta rüyalarıma giriyor .. çok üzücü gerçekten
Her yazdığında sen kalbime bisey saplaniyor
Neden 6. Ayda düşmüştü?
doktorum Bulent Baysal canim. hastanede mi yapiliyo yoksa muayenehanesinde mi bilmiyorum. cunku benden test istediginde yan odada hemsire aliyo kan ornegi biruni labratuvarina gonderiliyodu, testin sadece fiyatini sordum yaklasik 3000 civari dedi. sadece fiyat sordum bu sefer.
Canım baktım şimdi 150₺ ye kupon alıyorsun mağazada 250₺ olarak kullanabiliyorsun bebek bezi ve mamalar hariçmiş :) ama bugün n11 den baya alışveriş yaptım onları paylaşabilirim :)
Canım baktım şimdi 150₺ ye kupon alıyorsun mağazada 250₺ olarak kullanabiliyorsun bebek bezi ve mamalar hariçmiş :) ama bugün n11 den baya alışveriş yaptım onları paylaşabilirim :)
Bir şeyler almak için çok erken değil mi acaba.
Acayip istiyorum alışveriş yapmak güzel şeyler almak ama bir yanım beklememi söylüyor..
Bana herkes bir liste oluştur orada yazanları yavaş yavaş alırsın diyorlar..
Gereksiz çok şey varmis alınıp kullanılmayan.
Bir şeyler almak için çok erken değil mi acaba.
Acayip istiyorum alışveriş yapmak güzel şeyler almak ama bir yanım beklememi söylüyor..
Bana herkes bir liste oluştur orada yazanları yavaş yavaş alırsın diyorlar..
Gereksiz çok şey varmis alınıp kullanılmayan.