- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Aynen canım direk kuponu satın alıyorsun 150₺ ye :)Alisveris yapmadan mi aliyruz kuponu magazada 250 tl indirim oluyor de mi?
Paylas paylas gözümüz senlensin
Bir şeyler almak için çok erken değil mi acaba.
Acayip istiyorum alışveriş yapmak güzel şeyler almak ama bir yanım beklememi söylüyor..
Bana herkes bir liste oluştur orada yazanları yavaş yavaş alırsın diyorlar..
Gereksiz çok şey varmis alınıp kullanılmayan.
Mecidiyekoy canim benim hic cekmiyor ya cok sükür 50 tl neymis ama tabi cok isterse mecbur dedigin gibiorasi neresi canimmmesela kiraz var mi? yaa kendiikendime canimi cektiriyorum. bu mevsimde erik ve kiraz isteyen nerden bulur dedim netten baktim online siparis 100gr 50 tl ama can isterse yapcak bisi yok tabi
Günaydın canımmGünaydınlar
nasıl gidiyo benim dün çok fen sancım oldu ayağa kalkınca bıçak saplanır gibi oldu korktum ama doktorumun kanama olmadığı sürece hamileliktendir de geç lafını aklımdan çıkarmıyorum öyle rahatlatıyorum kendimiGünaydın canımm
ayy cok tatlisin canim yaa.. alin alin gule gule gunlerde saglikla kullansin bebisler ins.Erken ama icimiz duruyor mu kihele bir de indirim görünce cinsiyet ayrimi yapilmyana bazi esyalar alinabilir hevesimizi kessin azcik
Çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta yaşadım onu gaz sancısı gibiydi ama kıvrandım yattım zar zor geçti doktora sordum gaz sancısıdır dedinasıl gidiyo benim dün çok fen sancım oldu ayağa kalkınca bıçak saplanır gibi oldu korktum ama doktorumun kanama olmadığı sürece hamileliktendir de geç lafını aklımdan çıkarmıyorum öyle rahatlatıyorum kendimi
Ben de kıyafet fln almıyorum hiç erken diye ama bazı şeyleri almaya başladım canım çünkü ilerde daha çok şey lazım olacak ve maddi olarak birden yüklenmiş olacağız :)
ya ben aniden kalktım ya acaba ondan mı sağ kasığıma saplandı bugün yok aksine kasığımda pıt pıt diye bişeyler atıyoÇok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta yaşadım onu gaz sancısı gibiydi ama kıvrandım yattım zar zor geçti doktora sordum gaz sancısıdır dedi
Eşimi ikna edebilirsem persembe günü e bebegi yagmalayabilirimayy cok tatlisin canim yaa.. alin alin gule gule gunlerde saglikla kullansin bebisler ins.
Ya evet canım daha çok var alınacak bebek bezi bile çok masraflı. Odası var kıyafetleri var biberon emzik inşallah emerlerde bi de mama kullanmayız ..Evet aslında böyle de bir durum var..
İleride nasipse birde kendimize masraflar çıkacak gebe giyim vs.
Yavaş yavaş bende alayım bari
Dün kızlar burda konuşuyordu kasıkta atınca erkek oluyor diye :)ya ben aniden kalktım ya acaba ondan mı sağ kasığıma saplandı bugün yok aksine kasığımda pıt pıt diye bişeyler atıyo
Eşimi ikna edebilirsem persembe günü e bebegi yagmalayabilirimaminnn
Ya evet canım daha çok var alınacak bebek bezi bile çok masraflı. Odası var kıyafetleri var biberon emzik inşallah emerlerde bi de mama kullanmayız
Suana kadar hiçbir sey almadigim icin kendime sasiriyorumYa evet canım daha çok var alınacak bebek bezi bile çok masraflı. Odası var kıyafetleri var biberon emzik inşallah emerlerde bi de mama kullanmayız ..
Dün kızlar burda konuşuyordu kasıkta atınca erkek oluyor diye :)
Ayy ben de istiyorum e bebeği yağmalamak
Benimde böyle bi sorunum var hamile kaldığından itibaren uzandığım yerde hapşırsam yada öksürsem sol tarafimda bıçak saplanır gibi bi sanci giriyor hatta yirtildigini hissediyorum. Sizler de de varmı böyle bişey ya da bilen var mı nedeniniya ben aniden kalktım ya acaba ondan mı sağ kasığıma saplandı bugün yok aksine kasığımda pıt pıt diye bişeyler atıyo
GünaydınGünaydınlar
YA bi de sizin taşınma işleri olacak çok zorlama kendini :)İnşallah canım..
Benim birde isim daha zor kendi evimizden çıkıp kiraya gireceğiz 2+1 ev küçük geliyor çocuk odası yok boş odam home ofis oldu mecburen taşınmak zorundayım birde o masraflar..
Ay isim çok zor
Aldıklarını paylaş mutlakaSuana kadar hiçbir sey almadigim icin kendime sasiriyorumgeziyorum bakiyorum ama almiyorum artik zamani geldi
Ben de senin gibi düşünüyorum yavaş yavaş alıyorumİlerde çok yüklenmektense ben de yavaş yavaş alıyorum.Bebeğim için kumbara yaptım,o kumbara ile de kıyafetlerini alıcam.
Küvet seti aldım.Emzik,biberon aldım.Unisex olarak şapka,bere,eldiven,zıbın,çorap aldım.Temassız ateş ölçer aldım.Akşam da eşime Adidas yeni doğan ayakkabı aldırıcam (içim gitti walla )
Yok canım şimdi ama 1-2 hafta önce bendede vardı yürüyünce kasigima iğne batiriyolardi geçti şimdi maşallah bebegime 3 gün önce 7000 adım yaptım banamisin demedi çok şükür seninde geçer canım hatta hicbirsey hissetmiyorsunGoreyim de insallah atarim mutlaka canim bide ben biraz fazla yuruyunce yada ayakta durunca kasiklarim ve belimde agri oluyor sizde varmi oyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?