2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alisveris yapmadan mi aliyruz kuponu magazada 250 tl indirim oluyor de mi?
Paylas paylas gözümüz senlensin
Aynen canım direk kuponu satın alıyorsun 150₺ ye :)

Ben de kıyafet fln almıyorum hiç erken diye ama bazı şeyleri almaya başladım canım çünkü ilerde daha çok şey lazım olacak ve maddi olarak birden yüklenmiş olacağız :)

orasi neresi canimm mesela kiraz var mi? yaa kendiikendime canimi cektiriyorum. bu mevsimde erik ve kiraz isteyen nerden bulur dedim netten baktim online siparis 100gr 50 tl ama can isterse yapcak bisi yok tabi
Mecidiyekoy canim benim hic cekmiyor ya cok sükür 50 tl neymis ama tabi cok isterse mecbur dedigin gibi

Ben aldıklarımı ekliyorum :) tabi buradaki fiyatlarından çok daha uyguna geldi hepsi

Eklentiler

• 3F68272E-3DF4-494D-82E3-06033039D3DE.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 5CCE0A2F-759F-4A1A-BBC3-CF87228C2C24.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 2A662336-B5AB-4EA2-8C49-98C45D84F791.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 46
Çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta yaşadım onu gaz sancısı gibiydi ama kıvrandım yattım zar zor geçti doktora sordum gaz sancısıdır dedi

Ben de kıyafet fln almıyorum hiç erken diye ama bazı şeyleri almaya başladım canım çünkü ilerde daha çok şey lazım olacak ve maddi olarak birden yüklenmiş olacağız :)

Evet aslında böyle de bir durum var..
İleride nasipse birde kendimize masraflar çıkacak gebe giyim vs.
Yavaş yavaş bende alayım bari

Çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta yaşadım onu gaz sancısı gibiydi ama kıvrandım yattım zar zor geçti doktora sordum gaz sancısıdır dedi
ya ben aniden kalktım ya acaba ondan mı sağ kasığıma saplandı bugün yok aksine kasığımda pıt pıt diye bişeyler atıyo

Evet aslında böyle de bir durum var..
İleride nasipse birde kendimize masraflar çıkacak gebe giyim vs.
Yavaş yavaş bende alayım bari
Ya evet canım daha çok var alınacak bebek bezi bile çok masraflı. Odası var kıyafetleri var biberon emzik inşallah emerlerde bi de mama kullanmayız ..
ya ben aniden kalktım ya acaba ondan mı sağ kasığıma saplandı bugün yok aksine kasığımda pıt pıt diye bişeyler atıyo
Dün kızlar burda konuşuyordu kasıkta atınca erkek oluyor diye :)
Eşimi ikna edebilirsem persembe günü e bebegi yagmalayabilirim aminnn

Ayy ben de istiyorum e bebeği yağmalamak

Ya evet canım daha çok var alınacak bebek bezi bile çok masraflı. Odası var kıyafetleri var biberon emzik inşallah emerlerde bi de mama kullanmayız

İnşallah canım..
Benim birde isim daha zor kendi evimizden çıkıp kiraya gireceğiz 2+1 ev küçük geliyor çocuk odası yok boş odam home ofis oldu mecburen taşınmak zorundayım birde o masraflar..
Ay isim çok zor

Suana kadar hiçbir sey almadigim icin kendime sasiriyorum geziyorum bakiyorum ama almiyorum artik zamani geldi

Benimde böyle bi sorunum var hamile kaldığından itibaren uzandığım yerde hapşırsam yada öksürsem sol tarafimda bıçak saplanır gibi bi sanci giriyor hatta yirtildigini hissediyorum. Sizler de de varmı böyle bişey ya da bilen var mı nedenini

İlerde çok yüklenmektense ben de yavaş yavaş alıyorum.Bebeğim için kumbara yaptım,o kumbara ile de kıyafetlerini alıcam.
Küvet seti aldım.Emzik,biberon aldım.Unisex olarak şapka,bere,eldiven,zıbın,çorap aldım.Temassız ateş ölçer aldım.Akşam da eşime Adidas yeni doğan ayakkabı aldırıcam (içim gitti walla )

YA bi de sizin taşınma işleri olacak çok zorlama kendini :)
Suana kadar hiçbir sey almadigim icin kendime sasiriyorum geziyorum bakiyorum ama almiyorum artik zamani geldi
Aldıklarını paylaş mutlaka

Ben de senin gibi düşünüyorum yavaş yavaş alıyorum trendyolda çocuk butiğinde indirm kodu yollamış bebek bezi aldım

Goreyim de insallah atarim mutlaka canim bide ben biraz fazla yuruyunce yada ayakta durunca kasiklarim ve belimde agri oluyor sizde varmi oyle bir durum
Yok canım şimdi ama 1-2 hafta önce bendede vardı yürüyünce kasigima iğne batiriyolardi geçti şimdi maşallah bebegime 3 gün önce 7000 adım yaptım banamisin demedi çok şükür seninde geçer canım hatta hicbirsey hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…