• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Konu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.
Ben okurken mahvoldum canım seni hayal bile edemiyorum:( :( :(
Başın sağolsun. Allahım acını dindirsin. Bu bebeğinin mürüvvetini göstersin, torunlarını görmen nasip olsun.

Konu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.
Canim kaybettigin meleginle cennette kavusur bu bebegini sagsalim kucagina alip büyütur guzel günlerini görursun insAllah.

Dokotrunuz kim?
Hastanedemi yapiliyor bu test?
Canım bu test daha önce sadece yurtdışında yapılıyormuş daha sonra devlet alt yapısını satın almış ben Antalya’da yaşıyorum doktorum kanı Ankara’ya gönderiyoruz dedi sadece ankarada mı bakılıyor yoksa birkaç yerden birimi bilmiyorum, yalnız kan tahlilini okuyan yorumlayan programı vermemiş , kan sonuçları yurt dışına gidiyor rapor yazılıp gönderiliyormuş 1 hafta gibi bi süre de tamamlanıyormuş, bana dr umun anlattıkları bunlar

Kızlar aranızda bu hamile kaldığınız ay yumurtanız hangi taraftaydı bileniniz var mı?
Ben doktora gitmiştim ve sol yumurtalığımdaydı yumurta bakalım benimle olanlar bebişlerimiz kız mı erkek mi olacak. :)

Prima premium care 1 beden aldım 2 paket sonra 2 numara alırm artık :)

Canım aliexspress çok mantklı dolara rağmen hala uyguna geliyor :) ben yamuna korse almıştm önceden onu kullanırım direk diyorm
Evet canım hala uygun gerçekten. Bende normalde m bedenim acaba korseyi kaç beden alsam l mi xl mi çünkü doğumdan sonra göbeğimiz olucak baya ve zor giriyosunya korsenin içine ondan düşünüyorum

Ben de Ali expressten geçen sene neler neler alıyordum ,Bebek çantasının soğutucu özelliği var mı,resmî varsa atabilirmisin ?
Var canım. Soğutucu derken biberon yerleri var soğuğu ılıtmıyo sıcağı soğutmuyo yani. Atayım fotosunu.

Eklentiler

• B97EA8DE-3B7C-4984-9A41-DDFC09F81857.webp
    B97EA8DE-3B7C-4984-9A41-DDFC09F81857.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 62
  • ADCB1C29-4FC6-4B78-BD76-A00203CE6596.webp
    ADCB1C29-4FC6-4B78-BD76-A00203CE6596.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 58
Canım benim çok çok üzücü inşallah rabbim bu bebeğini kavuştursun sana sağlıkla büyütmek nasip etsin allah kimselerede bu acıyı yaşatmasın

Canım benim Allah yardımcın olsun,Nur içinde yatsın meleğin :cry:

Canım çok zor Allah sana sabır versin bebeğini sana bağışlasın inşallah ..

Çok geçmiş olsun , Allah bu meleğini sana bağışlasın :nazar:

Ben okurken mahvoldum canım seni hayal bile edemiyorum:KK43: :KK43: :KK43:
Başın sağolsun. Allahım acını dindirsin. Bu bebeğinin mürüvvetini göstersin, torunlarını görmen nasip olsun.

Canim kaybettigin meleginle cennette kavusur bu bebegini sagsalim kucagina alip büyütur guzel günlerini görursun insAllah.
Amin kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz temennileriniz için.:dua::dua:benim 9 yaşimda bir oglum var yaşam kaynağım o benim.bir kardeşi olsun çok istiyorum.hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklayalım bebeklerimizi inşallah.:dua::dua:

Var canım. Soğutucu derken biberon yerleri var soğuğu ılıtmıyo sıcağı soğutmuyo yani. Atayım fotosunu.
Ben çok beğendim;kumaşı filan da çok kaliteli duruyor,baktım,inceledim,olumsuz geri bildirim de yok.Ben alsam Gri rengini alırdım.Erkeğe de olur ,kıza da olur

Canım benim çok çok üzücü inşallah rabbim bu bebeğini kavuştursun sana sağlıkla büyütmek nasip etsin allah kimselerede bu acıyı yaşatmasın
Sagol canim Allah razi olsun amin amin :dua::dua:
Siz neden genetik test düşünüyorsunuz canım ve Turkuazvesari Turkuazvesari yaş faktöründen dolayı mı?

Ben çok beğendim;kumaşı filan da çok kaliteli duruyor,baktım,inceledim,olumsuz geri bildirim de yok.Ben alsam Gri rengini alırdım.Erkeğe de olur ,kıza da olur
Evet canım ben normalde internetten bişey alamam görmeden cesaretli değilimdir öyle ama arkadaşım haziranda bebeği oldu arkadaşı bu çantanın aynısından hediye almış gözümle gördüm gerçekten harika. Yan tarafında ıslak mendil yeri var tek tek çıkıyor ıslak mendil onu bile düşünmüşler 100 lirada bu çantaya çok çok iyi. Bende gri düşündüm ama bi tane renk var çok hoşuma gitti bak onuda atıyım kız rengi ama çok beğendim dümdüz değil en azından.

Eklentiler

• 4F5810E5-5C08-4993-9B2A-F986A0F216D3.webp
    4F5810E5-5C08-4993-9B2A-F986A0F216D3.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 68
Oleyyy hihi. Benim de 15 haziran gbi dedi doğum tarihini doktor. Sen benden ilerdesin, nasıl geçiyor belirtiler canım:halay:

Benim 6-9 haftaları çok bulantılı ve yorgun geçti. Ama hiç kusmadım ya da serum almadım. Bikaç kere de kanamam oldu, 3 hafta yattım, her gün iğne oldum, çok şükür kesildi 10. Haftadan itibaren daha rahatım, akıntı kanama yok, bulantılar azaldı. Biraz reflü ve arada gaz oluyor sadece. Henüz 500 gr aldım :)

Bende çok kız istiyorum ama sonradan düşünüyorum ikiside benim Canım :)) Sağlıklı olsunlar inşallah zaten en geç 1 ay sonra öğrenmiş olucaz.
canım benim kızımda hep öne gitti karnım sipsivri
erkek mi diye sorardı her gören :))
gerçekten yapıya göre değşiyor
maaşAllah size :)

Evet canım ben normalde internetten bişey alamam görmeden cesaretli değilimdir öyle ama arkadaşım haziranda bebeği oldu arkadaşı bu çantanın aynısından hediye almış gözümle gördüm gerçekten harika. Yan tarafında ıslak mendil yeri var tek tek çıkıyor ıslak mendil onu bile düşünmüşler 100 lirada bu çantaya çok çok iyi. Bende gri düşündüm ama bi tane renk var çok hoşuma gitti bak onuda atıyım kız rengi ama çok beğendim dümdüz değil en azından.
canım benim kızımdakı bakım çamtamda vardı öyle ıslak mendil yeri
ıslak mendiller çok çabuk kuruyordu :(
gerisi olarak çok kullanışlıydı..

Back
X