Tutuyormusun yoksa yiyiyormusun peki. Bana eşim dikkat et çok kilo deyip duruyor ama yiyiyorum valla.Ben arada bulantı yaşadığım halde iştahım sizinki gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutuyormusun yoksa yiyiyormusun peki. Bana eşim dikkat et çok kilo deyip duruyor ama yiyiyorum valla.Ben arada bulantı yaşadığım halde iştahım sizinki gibi :)
Pardon ben soruyu anlamadımSagol canim Allah razi olsun amin amin
Siz neden genetik test düşünüyorsunuz canım veTurkuazvesari yaş faktöründen dolayı mı?
Karbonhidrat ve şeker yoğun yediğiniz için kan şekeriniz yükseliyor, en azından tatlıyı kesmeye ve ekmeği azaltmaya çalışın..Arkadaşlar sanki midemde bir kara delik var yiyorum daha 2 saat geçmeden yine acıkıyorum bugün bir acayip oldum 12 de uyandım o saatten beri kahvaltı ve yemekle 1 ekmek, 2 farklı tatlı, bir paket cips, bir kase yogurt banamısın demiyor. Gurul gurul. Bulantı yaşamayıp iştahı benim gibi olan var mı?
suda eriyen bi kkapsül vermişti doktorum gitsem yine verirmi ki acaba çok sızlıyo yaAynı durumdayım hiç verimli bir uyku çekemiyorum, ilk gebeliğimde benim de son aylarda olmuştu gece boyu sağa sola dönmekten bi hal oldum![]()
Fetal DNA testi , bebekde genetik rahatsızlık varsa bunu belirliyor downsendromu ve diğer kromozom rahatsızlıkları, 2li teste göre güvenilirliği yüksek bir test canımBu testin adi ne bide yaptirmak ne icin gerekiyor canim ?
Magnezyum falan mı, ben hiç bu durumdan doktoruma bahsetmemiştim son aylarda normal gelmişti ama şu an daha çok erken büyüdükçe napcazsuda eriyen bi kkapsül vermişti doktorum gitsem yine verirmi ki acaba çok sızlıyo ya
Allah yarımcısı olsuun sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama senin için iyi bir durummu bilemedim ben psikolojik olarak etkilenirdim diye düşünüyorum.Merhaba kızlar bende şuan abimin eşi doğum için yattı onun yanına geldim refakatçi suyu azalmış acil yatırdılar . Bakalim benim için de tecrübe oluyor :)
Niçin genetik test araştırdığınızı sormuştum.Pardon ben soruyu anlamadım![]()
bence bol bol süt,yoğurt yememiz lazım sanırım d vitamini eksikliğinden oluyo düşük çıkmıştı benimMagnezyum falan mı, ben hiç bu durumdan doktoruma bahsetmemiştim son aylarda normal gelmişti ama şu an daha çok erken büyüdükçe napcaz
Allah saglicakla kucağına almayi nassip etsin kolay dogum olsun insAllahMerhaba kızlar bende şuan abimin eşi doğum için yattı onun yanına geldim refakatçi suyu azalmış acil yatırdılar . Bakalim benim için de tecrübe oluyor :)
2 gun once bende öyleydim habire aciyordum midem kazinip duruyodu simdi yine cok acim ama sadece meyve yiyebiliyorum o da doyurmuyorArkadaşlar sanki midemde bir kara delik var yiyorum daha 2 saat geçmeden yine acıkıyorum bugün bir acayip oldum 12 de uyandım o saatten beri kahvaltı ve yemekle 1 ekmek, 2 farklı tatlı, bir paket cips, bir kase yogurt banamısın demiyor. Gurul gurul. Bulantı yaşamayıp iştahı benim gibi olan var mı?
Yiyorum yiyebildiğim kadar sonra kusuyorum çok karıştırınca falanTutuyormusun yoksa yiyiyormusun peki. Bana eşim dikkat et çok kilo deyip duruyor ama yiyiyorum valla.
sonra kusunca açlıktan midem kazınıyor yine yiyorum Benim normal çıkmıştı aslında, bulantılardan çok da iyi beslenemiyoum ben, geçince bu süreç dikkat edicem inşallahbence bol bol süt,yoğurt yememiz lazım sanırım d vitamini eksikliğinden oluyo düşük çıkmıştı benim
Selam canim gozun aydin masaAllahKizlar selam bizde bebisimin kalp atislarini 7+0 da duyduk cok sukur mide bulantilarim icin dramamine verdi bana biraz faydasini gordum oglen 3 e kadar kafami yataktan kaldiramiyorum 3 ten sonra iyiyim masaAllah sizler nasilsiniz
Valla meyve sebze tatlı tutlu farketmiyor ne yesem yine acıkır hale geldim Allah sonumusu hayır etsin2 gun once bende öyleydim habire aciyordum midem kazinip duruyodu simdi yine cok acim ama sadece meyve yiyebiliyorum o da doyurmuyor(
Bu aylardaki tabiki cocuk biseyden etkilenmiyor ama yinede biseyler yemeniz lazim cnm sen guclu olacanki bebisin de guclu ve olacak hic degilsse sut yogurt sabahlari haslanmis bir tabe yumurta yemeye calisin cnm saglikla aliriz kucagimiza insaAllahSelam canim gozun aydin masaAllah
Benim midem bulanmiyor ama asiri istahsiz oldum hicbisey istemiyo canim açlıktan ölüyorum![]()
14cikti canim.Kaç cikti d vitamininiz
Ah ah bende oyleydim ne guzelValla meyve sebze tatlı tutlu farketmiyor ne yesem yine acıkır hale geldim Allah sonumusu hayır etsin![]()