2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Karbonhidrat ve şeker yoğun yediğiniz için kan şekeriniz yükseliyor, en azından tatlıyı kesmeye ve ekmeği azaltmaya çalışın..

Bu testin adi ne bide yaptirmak ne icin gerekiyor canim ?
Fetal DNA testi , bebekde genetik rahatsızlık varsa bunu belirliyor downsendromu ve diğer kromozom rahatsızlıkları, 2li teste göre güvenilirliği yüksek bir test canım
Yani dr 2li test güvenirliği düşük , olasılık yüksek bile çıksa gerçek olmayabiliyor diyor ayrıntılı ultrason zaten ipucu verir bir anormallık olursa bu testi öneririm dedi banada mantıklı geldi umarım gerek kalmaz tabi:)

Merhaba kızlar bende şuan abimin eşi doğum için yattı onun yanına geldim refakatçi suyu azalmış acil yatırdılar . Bakalim benim için de tecrübe oluyor :)
Allah yarımcısı olsuun sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama senin için iyi bir durummu bilemedim ben psikolojik olarak etkilenirdim diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar bende şuan abimin eşi doğum için yattı onun yanına geldim refakatçi suyu azalmış acil yatırdılar . Bakalim benim için de tecrübe oluyor :)
Allah saglicakla kucağına almayi nassip etsin kolay dogum olsun insAllah

2 gun once bende öyleydim habire aciyordum midem kazinip duruyodu simdi yine cok acim ama sadece meyve yiyebiliyorum o da doyurmuyor(

Kizlar selam bizde bebisimin kalp atislarini 7+0 da duyduk cok sukur mide bulantilarim icin dramamine verdi bana biraz faydasini gordum oglen 3 e kadar kafami yataktan kaldiramiyorum 3 ten sonra iyiyim masaAllah sizler nasilsiniz
Selam canim gozun aydin masaAllah
Benim midem bulanmiyor ama asiri istahsiz oldum hicbisey istemiyo canim açlıktan ölüyorum

2 gun once bende öyleydim habire aciyordum midem kazinip duruyodu simdi yine cok acim ama sadece meyve yiyebiliyorum o da doyurmuyor(
Valla meyve sebze tatlı tutlu farketmiyor ne yesem yine acıkır hale geldim Allah sonumusu hayır etsin

Selam canim gozun aydin masaAllah
Benim midem bulanmiyor ama asiri istahsiz oldum hicbisey istemiyo canim açlıktan ölüyorum
Bu aylardaki tabiki cocuk biseyden etkilenmiyor ama yinede biseyler yemeniz lazim cnm sen guclu olacanki bebisin de guclu ve olacak hic degilsse sut yogurt sabahlari haslanmis bir tabe yumurta yemeye calisin cnm saglikla aliriz kucagimiza insaAllah

Valla meyve sebze tatlı tutlu farketmiyor ne yesem yine acıkır hale geldim Allah sonumusu hayır etsin
Ah ah bende oyleydim ne guzel yogurda ekmek banip yiyim dedim 2 kasik anca yedim tiksinti geldi ki yogurt ennn cok tukettigim yiyeceklerdendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…