- 30 Mart 2017
- 12.789
- 19.863
- 298
Meyve yiyorum ceviz azcik peynir biraz da yogurt yedim o kadar yumurta 1 kere yedim bidaha yiyemiyorum et balik hepsinden tiksindim cok halsizlestim yiyemeyince:/Bu aylardaki tabiki cocuk biseyden etkilenmiyor ama yinede biseyler yemeniz lazim cnm sen guclu olacanki bebisin de guclu ve olacak hic degilsse sut yogurt sabahlari haslanmis bir tabe yumurta yemeye calisin cnm saglikla aliriz kucagimiza insaAllah
saglicakla kucagina alir insallah.. :)Merhaba kızlar bende şuan abimin eşi doğum için yattı onun yanına geldim refakatçi suyu azalmış acil yatırdılar . Bakalim benim için de tecrübe oluyor :)
bende 2gundur kusuyorum. simdi sobanin firinda pismis patates yedim.. off bi gecse su zamanlar .Ah ah bende oyleydim ne guzelyogurda ekmek banip yiyim dedim 2 kasik anca yedim tiksinti geldi ki yogurt ennn cok tukettigim yiyeceklerdendi
Yiyorum yiyebildiğim kadar sonra kusuyorum çok karıştırınca falansonra kusunca açlıktan midem kazınıyor yine yiyorum
canim ikimiz ayni durumdayiz. benimde goz altlarim falan morardi. bana aile hekimi decavit yazmisti multivitamin ona basladim. doktora kalsa icme ama baska care yok. 2gundurde kusuyorum. sen vitamin kullaniyor musun?Meyve yiyorum ceviz azcik peynir biraz da yogurt yedim o kadar yumurta 1 kere yedim bidaha yiyemiyorum et balik hepsinden tiksindim cok halsizlestim yiyemeyince:/
valla ben ballı süt yaptım içtim elimden geldikçe peynir,süt tüketiyorum azar azarda olsa süt içmeye bak hiç içmemekten iyidirBenim normal çıkmıştı aslında, bulantılardan çok da iyi beslenemiyoum ben, geçince bu süreç dikkat edicem inşallah
Sadece iyot çinko b12 katkili folik asit kullaniyorum kusma yok ama kuru ekmek dahi istemiyor canim ne yesem diye düşünüp duruyorum ne yersem yiyim sanki yiyince kusucam gibi hissediyorumcanim ikimiz ayni durumdayiz. benimde goz altlarim falan morardi. bana aile hekimi decavit yazmisti multivitamin ona basladim. doktora kalsa icme ama baska care yok. 2gundurde kusuyorum. sen vitamin kullaniyor musun?
Doktorum ikili yerine bunu yaptıralım dedi. İkili test ikiz hamileliklerde doğru sonuç vermiyormuş.Niçin genetik test araştırdığınızı sormuştum.
Canım bende balıkta oldu tiksinti birde eti zor yiyiyordum zaten iyice azalttım onu bunlar dışında maşallahım varAh ah bende oyleydim ne guzelyogurda ekmek banip yiyim dedim 2 kasik anca yedim tiksinti geldi ki yogurt ennn cok tukettigim yiyeceklerdendi
yok canım belli ya ama kilonda yok belliki sabahları dümdüz olup sonradan şişince yediklerimizden falan oluyor benimde sabah düz biletler yiyorum fırtlıyorBebekten kilodan mı bilmiyorum canım ama göbeğim baya belli :)) Dün herkes anneme var galiba bir şeyler demiş o da daha bizim bildiğimizde bir şey yok ama istiyorlar diye geçiştirmiş birdaha söyleyene kadar kalabalığa girmeyi düşünmüyorum :))
Allah yarımcısı olsuun sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama senin için iyi bir durummu bilemedim ben psikolojik olarak etkilenirdim diye düşünüyorum.
Allah saglicakla kucağına almayi nassip etsin kolay dogum olsun insAllah
saglicakla kucagina alir insallah.. :)
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Eki Görüntüle 2204998 Eki Görüntüle 2204998 bende bunları aldım kızlar bugün
Bunu bir risk durumu oldugunda mi yaptiriyorlar peki ? Fiyati ne kadar pekiFetal DNA testi , bebekde genetik rahatsızlık varsa bunu belirliyor downsendromu ve diğer kromozom rahatsızlıkları, 2li teste göre güvenilirliği yüksek bir test canım
Yani dr 2li test güvenirliği düşük , olasılık yüksek bile çıksa gerçek olmayabiliyor diyor ayrıntılı ultrason zaten ipucu verir bir anormallık olursa bu testi öneririm dedi banada mantıklı geldi umarım gerek kalmaz tabi:)
Kaç aylık yengen canım. Allah yardımcısı olsun inşallah kurtulsun kolaycacık.Merhaba kızlar bende şuan abimin eşi doğum için yattı onun yanına geldim refakatçi suyu azalmış acil yatırdılar . Bakalim benim için de tecrübe oluyor :)
Bende yapicam heralde ama simdilik arastiriyorum. Yorumlara falan bakiyorum. Dolar düstü aslinda biraz su aralar almak lazimCanım ben çok alışveriş yaptım her aldığım 1 ayı geçmedi gelmesi
Ben aliekspresten alirim sanirim canim bide ilk etapta ne alinmali cocuk ve anne icin tecrubeliler bir yazsin ya ben hic bilmiyorum.Susluugardrop canım sayfanın adı hiç bilmiyorum ben keşfette gördüm denk geldide kendin incele sayfayı ona göre karar verirsin:)
Ben aklıma geldikçe alıyorum aslında yavaş yavaş. Mesela cinsiyeti belli olur olmaz fil alıcamBen aliekspresten alirim sanirim canim bide ilk etapta ne alinmali cocuk ve anne icin tecrubeliler bir yazsin ya ben hic bilmiyorum.
Benim de oyleydi hatta gece ucte bile kalkip yemek yiyordum ama bu aralar istahim aniden kapandi hic bisey yemek istemiyorum.suan bilmem nedenArkadaşlar sanki midemde bir kara delik var yiyorum daha 2 saat geçmeden yine acıkıyorum bugün bir acayip oldum 12 de uyandım o saatten beri kahvaltı ve yemekle 1 ekmek, 2 farklı tatlı, bir paket cips, bir kase yogurt banamısın demiyor. Gurul gurul. Bulantı yaşamayıp iştahı benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?