Doktorum.hizli gidiyorsun kilo konusunda bu aylarda almamayi daha mantıklı buluyoruz dediBen bu defa korkak yaklasiyorum biraz.
Midemde bulanmak degilde huzursuz bir sekilde surekli.
3kiloda bisi degil zaten yavas yavas alicagiz artik : )
Aynen demek ki herkeste tam tersi oluyor.Çok ilginç ..demek ki gerçeklik payı var
Merhaba hayırlı olsun, ben kalp atışını biri 6+1 biri 6+2 iken duydum.Kızlar günaydın
Tüp bebek tedavisiyleb hamile kaldım ben
Dün Transferin 26 .günüydü çok şükür tek kese göründü ama kalp atışı duyulmadı.
Sizce erken mi daha bu yüzden duyulmadı
Tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda
Siz transferin kaçıncı günü duydunuz kalp atişlarini
Cevap veririrseniz çok sevinirim teşekkürler simdiden
Bol su ic.ben normalde 3 gun su icmesem aklima gelmez bol su ic hem bbebek icin gerekli hemde kilonu kontrollu alirsin dedi bana doktorDoktorum.hizli gidiyorsun kilo konusunda bu aylarda almamayi daha mantıklı buluyoruz dedi
Benimde bir kac aksamdir tekrarliyor.Günaydın arkadaşlar dün sabah uyandığımdan beri basım agrıyor normaldede çok nadir ilaç kullanırım ancak dayanamadım dün bir tane parol aldım kesmedi ama hafifletti gece 4 te kalktım yine bas agrısı şimdi uyandım hala devam ediyor korkmaya başladım artık doktora gitmeliyim galiba hiç böyle uzun süre bas agrısı ceken oldumu ? Gözüme ve dişime vuruyor sancısı resmen
benim de akşamları şişiyor:) banyo yapmak çok zevkli kocaman bi göbüşle:)Benim de akşam daha büyük oluyo niye acaba öyle.. :)
Elimden geldigince iciyorum ama bu ara hafif hafif bulantilarim var ondan suya biraz mesafeliyimBol su ic.ben normalde 3 gun su icmesem aklima gelmez bol su ic hem bbebek icin gerekli hemde kilonu kontrollu alirsin dedi bana doktor
Puturcuklu sanirim dimi.aynisi gebelik testi yaptigim hafta cenemde cıktı. Fındık kadar büyüdü ole duruyor.Kızlar selam göbeğimin alt tarafında böyle kırmızı kaşıntılı birşey çıktı. Böyle birşey yaşayan varmı?
Evet aynen istifra edicem neredeyse normal birsey yani, çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun kimseninde basına gelmesin insallah hayattan sogudum bulantıya laf ediyodum geri alıyorum laflarımı:)))Benimde bir kac aksamdir tekrarliyor.
Bu haftalarda olabiliyormus ama berbat birsey.
Midem bulaniyor bas agrisindan artik
İnternetten araştırdığımda domuz jelatini olduğu yazıyordu içim rahat etmedi firmayı aradım önceki yıllarda olduğunu fakat şuan sığır jelatini kullanıldığını söylediler . Ama Yine de düşündürdü beni11. Haftadan beri. Öncesinde impryl kullanıyordum. Bir çok vitamin var içinde, neden kafan karıştı ki canım?
benim ilk 7. haftamda geldi. korkudan bayılacak gibi oldum bi an, midem bulandı. ertesi gün doktora gittim. iğne yaptırdı ve progestana başlattı. ondan sonra aynen bu şekilde 3 defa falan daha oldu. doktorda aldım hep soluğu. çok şükür iyi. ben tuvalette idrarla karışık görüyorum kanı genelde. adet kanı gibi gelmiyor.Gerçektenmi
senin kırmızı da mı geliyor canım ya ,kaç gündür var doktor ne diyor dediğin gibi benimde devam ediyor., ayy şu riskli dönemi atlataydık
Malesef eşim içiyor evimde balkon yok be mutfağı amerikan mutfak mutfakta içtimi evin heryerinde kokuo konuştum bikaç kere dışarı çıktı havalar soğumaya başladı yine evin içinde içiyor midem çok bulanıyor içmeye başladımı kendimi yatak odasına kapatıyorum mecburBide kızlar yanınızda sigara içen varmı evin içinde faln ben evde içirmiyorm ama kayınvalidede içiliyor oraya gidince kimsede hamile diyip başka yerde içmeye tenezzül elmiyor geniz akıntımda çok var sigara dumanıda olunca öksür öksür içim çıktı kasıklarıma ağrılar girdi valla çok tedirgin oluyorm böyle olunca
harika, bilgilendirici bir yazı olmuş çok teşekkür ederiz. ben de haftaya pzt gidicem ikili test için. 11+0 olucam sata göre. alttan muayene edeceğini bilmiyordum mesela.
zaten canım bu testin sonucuna göre sana kötü bir haber gelemez. sadece ihtimali yüksek bulursa bir sonraki tetkik yapılır o kadar. hiç endişelenme. zaten sonucun güzel
altran muayene gebelik öncesi çok olduğumdan korkmuyorum ama bende ara ara kanama oluyor, biraz riskli o yüzden bana alltan bakmaz sanıyorum. hoş doktorum sakınca görmezse o da sorun değil..Moralin ve desteğin için çok teşekkür ederim canım, bakalım merakla bekliyoruz :)
Alttan muayene rutin bir uygulama değil, bizim bebek biraz hareketli olduğundan daha rahat bakabilmek için yaptı, hiç bir ağrı acı vs hissetmedim zaten rahim ağzından bakıyor bebeğe yakın bir bölge değil, endişeniz var ise hiç korkmayın.
Kizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?
yanında izin verme bence.. eşim kullanmıyor zaten sigara. işyerimdeki arkadaşlarım açık havada bile dikkat ediyorlar duman bana gelmesin diye. kv nin yaptığı çok ayıpBide kızlar yanınızda sigara içen varmı evin içinde faln ben evde içirmiyorm ama kayınvalidede içiliyor oraya gidince kimsede hamile diyip başka yerde içmeye tenezzül elmiyor geniz akıntımda çok var sigara dumanıda olunca öksür öksür içim çıktı kasıklarıma ağrılar girdi valla çok tedirgin oluyorm böyle olunca
Beslenemiyorum. Doktorum folik harici vitamin de vermedi peynir ekmekle devam ediyor hayatım. İnşallah bebeği etkilemiyodur. Allahım yardımcımız olsun mide bulantılarımız hemen geçsin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?