2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bunu size ve çocuğuna nasıl yapıyor aklım almıyor

Pozitif düşün, bir sonraki muayenende elleri kımıl kımıl olsun, dilerim kanamaların en kısa sürede durur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsjn arkadaşım :)

Benimde bir kac aksamdir tekrarliyor.
Bu haftalarda olabiliyormus ama berbat birsey.
Midem bulaniyor bas agrisindan artik

Kızlar son birkaç gündür bende de aynısı var. Doktorum bol su iç bir de salatalık ye dedi. Akşam saati de 19;00’dan sonra bir şey yeme dedi. Biraz daha hafiflemiş hissediyorum siz de deneyebilirsiniz. Vücut çok fazla su istiyor bu dönemde, susuzluk en ciddi sebebiymiş.

Kızlar Günaydın;
Dün gece hiç uyuyamadım.Sol tarafıma ara ara giren kramplar oldu,sizde böyle birşey oldu mu ?Doktora gitmeme gerek varmı ?

Kızlar Günaydın;
Dün gece hiç uyuyamadım.Sol tarafıma ara ara giren kramplar oldu,sizde böyle birşey oldu mu ?Doktora gitmeme gerek varmı ?
Günaydın canım benimde oluyor kramp ama bacağıma ve kalçama giriyor. Uykumdan uyandırıyor hatta. Senin nerende oluyor ?

İnşâAllah ekmek kafa olucak bebe bu gidişle

Beni de uykumdan uyandırdı benim de sol karın üst tarafımdaydı.Dün çok yoruldum acaba ondan dolayı mı oldu ,anlayamadım
Yorgunluk çok etkiliyor beni hemen kasıklarıma kramp giriyor belim resmen tutuluyor gece bile rahatsız ediyor dinlenince geçiyor Emin'im senin de öyledir

Beni de uykumdan uyandırdı benim de sol karın üst tarafımdaydı.Dün çok yoruldum acaba ondan dolayı mı oldu ,anlayamadım
Yorgunluk etkilemiştir belkide ama bir problem olduğunu düşünmüyorum ara ara böyle ağrılarımız olucak önemli olan gelip gitsin devam ederse sıkıntı

Günaydın arkadaşlar..
bulantılarınız yavaş yavaş geçmeye başlamış çok sevindim ama benim bulantılarım iki haftadır var öncesinde çok yoktu ve ilk defa çıkardım en korktugum şeydir bi de bu yaşıma kadar da istifra ettiğimi bilmem bi kere çocukken olmuştu korkumdan en ufak mide sorunumda hastanede serum yemekle alırdım kendimi ama şuan yapabilcek hiç bişey de yok :/

Mide bulantısından keyifsizlikten bazen ağlıyorum çok zormuş diyorum Allahın gücüne gitmesinden de korkuyorum isyan etmiyorum ama çok zorluyo. Diyorum yatsam uyusam 2 ay sonra uyansam herşey geçmiş olsa. Hiç bişey iyi gelmiyo leblebi ekmek galeta vs allahım yardım et diye inliyorum sadece

Bence doğrudur, türkiye’de domuz giremez ilaç ve gıdalara..

10. Haftadan sonra azalıyor, umarım senin de öyle olur

Zaman geçmiyor 3 aylık olalım cnsiyet heycanına düşelim tekmeleri hissedelim ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…