- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
kızlar gunaydın :) doktordan geliyorum 7 haftalık dedi doktor sesini duydum ya nasıl bi heyecan anlatamam
Kızlar ben kırmızı kanamayıda yaşadım kahverengiyide korkmayın. Gelçi ben geçen hafta tam bugün çok korkmuştum resmen adet olmuştum pıhtı filan gelmişti 1 gece hastanede yattım 3 gün devam etti kanamam ama şuan herşey yolunda çok şükür. Bazı kadınlarda dönem dönem kanamalar olabiliyormuş. Dua edin bol bol yatın benim annem geldi benle kalıyor haftaya dönmek zorunda eğer doktorum izin verirse bende annemle beraber ankaraya gideceğim 2/3 haftalığına. 1. Saatlık uçak yolcuğu yapmak zorundayım tabi eğer doktorum izin verirse.Gerçektenmi
senin kırmızı da mı geliyor canım ya ,kaç gündür var doktor ne diyor dediğin gibi benimde devam ediyor., ayy şu riskli dönemi atlataydık
amin arkadaşım sağolasın.. aslında kesilmişti bayadır olmuyordu. çok afedersin tuvalete gittiğim bigün içimden "kanamalarım kesildi ama ne zaman geleceği de belli olmuyor ki" dediğim an bi baktım yine kanama. bazen düşünce gücüyle mi yapıyorum diye kendimden şüphelenmiyor değilim.Pozitif düşün, bir sonraki muayenende elleri kımıl kımıl olsun, dilerim kanamaların en kısa sürede durur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsjn arkadaşım :)
çok amin canım ya hayatımda bu kadar güzel ses duymadım duygulanmadım ya sende hayırlısıyla al inşallah yawrunu kucagınaTebrikler. Dünyanın en güzel sesi ile sizde tanismissinizUmarım sağ salim gelir kendisinede kavuşursunuz
Zaman geçmiyor 3 aylık olalım cnsiyet heycanına düşelim tekmeleri hissedelim ohooo
oğlumda ilk muayeneye gittiğimde ikili test kağıdını elime tutuşturmuştu 2 hafta sonra da zaten cinsiyeti söyledi bu gebeliğimde daha 3 haftalıkken gitmişm gel de zaman geçsinaz kaldı inş sağlıklı bi şekilde o günleride görelimm :)
Okurken 2nci elmamın son dilimini yiyordumSlm anneler az evvel başka bi topikte elmanın düşük riskine ve erken Doğum riskine iyi geldiğini okudum ben hiç yemiyordum daha önce duymamıştım bilmeyenler varsa ben gibi günde birer tane yiyelim sonuçta elma her türlü sağlıklı
dün gece yedim uyudumSlm anneler az evvel başka bi topikte elmanın düşük riskine ve erken Doğum riskine iyi geldiğini okudum ben hiç yemiyordum daha önce duymamıştım bilmeyenler varsa ben gibi günde birer tane yiyelim sonuçta elma her türlü sağlıklı
Herşeye tepki veriyo canım ya su bile midemi bulandırıyo. Limonlu içmek iyi ama. Aç gezmek de biyere kadar çözüm oluyo. Böyle iyi gelen bişey tespit etsem eve yığcam da yok :) yıkılma dışında işe gitmeye çalışıyorum eşim de işte tek de hastaneye gidemem. Rabbim bu durumda olanlara sabır versin.Benim senelerce midem bulandi ac kalirdim bulanirdi arabaya binerdim bulanirdi en ufak seyde bulanirdi cocuklugumdan beri o yuzden kendime iyi gelen seyleri buldum belki senin de vardir nanr limon olabilir peynir olabilir zeytin tanesi olabilir herseye mi tepki veriyor vücudun ?
Çok açsam ben de öğürüyorum sadece başım dönüyo baya bide. Geçen gün de bişey yemeden dışarı çıktım o sefer de açlıktan ağladım işte kimse bakmazken o da çözüm değilBenim artık çok acaip bazen çok açsam ve saat geçse hala aç kaldıysam kusmuyorum ama belli olmuyor
Kızlar Günaydın;
Dün gece hiç uyuyamadım.Sol tarafıma ara ara giren kramplar oldu,sizde böyle birşey oldu mu ?Doktora gitmeme gerek varmı ?
Günaydın canım benimde oluyor kramp ama bacağıma ve kalçama giriyor. Uykumdan uyandırıyor hatta. Senin nerende oluyor ?
Bendensin. Benim de en nefret ettiğim şey çıkarmadır. Eşim de kendini bilerek parmak sok kustur diyo da yani asla yapmayacağım şey. Sona kadar bekliyorum o da zararlı aslındaGünaydın arkadaşlar..
bulantılarınız yavaş yavaş geçmeye başlamış çok sevindim ama benim bulantılarım iki haftadır var öncesinde çok yoktu ve ilk defa çıkardım en korktugum şeydir bi de bu yaşıma kadar da istifra ettiğimi bilmem bi kere çocukken olmuştu korkumdan en ufak mide sorunumda hastanede serum yemekle alırdım kendimi ama şuan yapabilcek hiç bişey de yok :/
Eğer müsaitsen hastaneye git serum takılsın canım iyi geliyo dedilerMide bulantısından keyifsizlikten bazen ağlıyorum çok zormuş diyorum Allahın gücüne gitmesinden de korkuyorum isyan etmiyorum ama çok zorluyo. Diyorum yatsam uyusam 2 ay sonra uyansam herşey geçmiş olsa. Hiç bişey iyi gelmiyo leblebi ekmek galeta vs allahım yardım et diye inliyorum sadece
Arkadaşlar benim aile hekimi olayı o kadar karışmış ki ben ne yapacağımı şaşırdım.
Aile hekimim Tokat'ta sağlık ocağım yani ama kendim İzmir'de oturuyorum..
Bu karisiklik yüzünden kayıt olamıyorum.
Ne yapmalıyım bir fikriniz var mı ?
misafir kaydı yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?