Arkadaşlar benim aile hekimi olayı o kadar karışmış ki ben ne yapacağımı şaşırdım.
Aile hekimim Tokat'ta sağlık ocağım yani ama kendim İzmir'de oturuyorum..
Bu karisiklik yüzünden kayıt olamıyorum.
Ne yapmalıyım bir fikriniz var mı ?
Doktordan geliyorum ve moralim çok bozuk bebeğin gelişimi güzel kalp atisini duydum ama hamile olduğumu bilmeden tomografi için odaya girdim oğlum düşmüştü onun yanında bulundum ve doktor tip fakültesine gidip orada bi görünün dedi gebeligin devam edip etmeyeceği belli degil
Zorluyo canım gercekten de. Bulanti cok nadir gecerse de bu sefer mide sindirmeyi birakiyo. Dün iste tum gun mide yanmasi yasadim gaviscon getirdim yanimda. Gorsen boyle her yemek oncesi titreyerek gozumden yas gelerek yer oldum. Simdilik dayaniyom bakalim canim ama sabrimin bittigi an bi sure rapor almayi düşünüyorum psikolojim bozuldu artik. Şu donemler geceydi de hayirlisiyla bebisleri kucağımıza aldığımız günleri görelim cok istiyorum :)
Doktordan geliyorum ve moralim çok bozuk bebeğin gelişimi güzel kalp atisini duydum ama hamile olduğumu bilmeden tomografi için odaya girdim oğlum düşmüştü onun yanında bulundum ve doktor tip fakültesine gidip orada bi görünün dedi gebeligin devam edip etmeyeceği belli degil
Benim ilk çocuğum ama oda yapmayı düşünmeyen annelerdenim bende hatta 500 tane kıyafeti olması gerektiginide sanmıyorum bunlar biraz bizi tatmin etmek için gibi geliyo ha içim gitmiyomu gidiyo ama daha iyi şeylere para harcayabiliriz diye düşünüyorum zaten ilk zamanlar hep bakıma muhtaç mecbur yanımızda yatacak zaten evde çalıştığım için extra odamız benim işim için ayrılmış durumda yani hem yer hem mantık olarak oda kurmaya lüzum görmüyorum bende :)
Tamamen aynı fikirdeyim benim 2. Hamileliğim ama ilkinde de çok eşya almadım ama o kadar çok hediye geldiki bi sürü kıyafeti var, 2 yaşında oğlum hala bizim odamızda park beşiğinde yatıyor, misafir odasına tek kişik baza ve dolap var odasını ayırınca bazaya korkuluk alacağım sadece, biraz büyüyüp kendi seçene kadar oda takımı almayı düşünmüyorum oyuncaklı da az çünkü herşeyden hemen sıkılıyor almaya luzüm yok yaratıcılığını kullanıp oyuncak olmayan nesnelerle daha uzun oynuyor
Allah bağışlasın rahata alışmadan aradan çıkacak ne güzel :) benim de oğlum 2 yaşını yeni doldurdu altından kalkabilecek miyim diye tedirginim ben De Allah sağlık ve kolaylık versin
Kızlar selaaaamm Doktordan geliyorum şimdi sizinlede paylaşmak istedim, doktorumuz bebeğimin cinsiyetinin kız olabileceği tahmininde bulundu Çok tatlı kıpır kıpır bakmaya doyamadım, Allah’ım isteyen herkese versin, olanlarada sağlıklı ömür versin
Kızlar selaaaamm Doktordan geliyorum şimdi sizinlede paylaşmak istedim, doktorumuz bebeğimin cinsiyetinin kız olabileceği tahmininde bulundu Çok tatlı kıpır kıpır bakmaya doyamadım, Allah’ım isteyen herkese versin, olanlarada sağlıklı ömür versin