2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
E nabizdan aile hekimini bulundugun yere aldiriyorsun canim 5 10 dklik bir islem

Doktordan geliyorum ve moralim çok bozuk bebeğin gelişimi güzel kalp atisini duydum ama hamile olduğumu bilmeden tomografi için odaya girdim oğlum düşmüştü onun yanında bulundum ve doktor tip fakültesine gidip orada bi görünün dedi gebeligin devam edip etmeyeceği belli degil

Calismak zorunda olmasaydin keske oda zorluyordur seni izin falan alsan rapor falan su bulantilar biraz gecene kadar?
Zorluyo canım gercekten de. Bulanti cok nadir gecerse de bu sefer mide sindirmeyi birakiyo. Dün iste tum gun mide yanmasi yasadim gaviscon getirdim yanimda. Gorsen boyle her yemek oncesi titreyerek gozumden yas gelerek yer oldum. Simdilik dayaniyom bakalim canim ama sabrimin bittigi an bi sure rapor almayi düşünüyorum psikolojim bozuldu artik. Şu donemler geceydi de hayirlisiyla bebisleri kucağımıza aldığımız günleri görelim cok istiyorum :)

Insallah birsey olmaz canim benim arkadasimda girmisti bir sorun yasamadi sonucta bilmiyordun üzme kendini

Tamamen aynı fikirdeyim benim 2. Hamileliğim ama ilkinde de çok eşya almadım ama o kadar çok hediye geldiki bi sürü kıyafeti var, 2 yaşında oğlum hala bizim odamızda park beşiğinde yatıyor, misafir odasına tek kişik baza ve dolap var odasını ayırınca bazaya korkuluk alacağım sadece, biraz büyüyüp kendi seçene kadar oda takımı almayı düşünmüyorum oyuncaklı da az çünkü herşeyden hemen sıkılıyor almaya luzüm yok yaratıcılığını kullanıp oyuncak olmayan nesnelerle daha uzun oynuyor

Son düzenleme:
Kızlar selaaaamm Doktordan geliyorum şimdi sizinlede paylaşmak istedim, doktorumuz bebeğimin cinsiyetinin kız olabileceği tahmininde bulundu Çok tatlı kıpır kıpır bakmaya doyamadım, Allah’ım isteyen herkese versin, olanlarada sağlıklı ömür versin

Eklentiler

• 59E1EC90-381B-4C1E-A626-FB9FDE49DE37.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 163

Ayyy hadi hayırlısı inş. maşşallahhhh :)

yaa ne tatlı maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…