Katılıyorum zaten yaşam şekli olarak minimalist tarzı daha çok beğeniyorum ben evimde öyle sayılır yani en azından işime yarayandan fazla hicbirseyim yok çocuğumu da aynı fikirlerle büyütmek isterim eş dost çok bizdede hediye gelecek diye düşünüyorum para pul değil mevzu ama az öz ve sağlıklı şeyler daha iyi olur sadece bakalım neler olacak :) eşyanin çok olduğu yerler beni herzaman boğuyor çünkü :)Tamamen aynı fikirdeyim benim 2. Hamileliğim ama ilkinde de çok eşya almadım ama o kadar çok hediye geldiki bi sürü kıyafeti var, 2 yaşında oğlum hala bizim odamızda park beşiğinde yatıyor, misafir odasına tek kişik baza ve dolap var odasını ayırınca bazaya korkuluk alacağım sadece, biraz büyüyüp kendi seçene kadar oda takımı almayı düşünmüyorum oyuncaklı da az çünkü herşeyden hemen sıkılıyor almaya luzüm yok yaratıcılığını kullanıp oyuncak olmayan nesnelerle daha uzun oynuyor
İnşallah kıymet bilen, eşyadan ziyade tecrübeye yaşantıya kıymet veren bireyler yetiştirebiliriz :)Katılıyorum zaten yaşam şekli olarak minimalist tarzı daha çok beğeniyorum ben evimde öyle sayılır yani en azından işime yarayandan fazla hicbirseyim yok çocuğumu da aynı fikirlerle büyütmek isterim eş dost çok bizdede hediye gelecek diye düşünüyorum para pul değil mevzu ama az öz ve sağlıklı şeyler daha iyi olur sadece bakalım neler olacak :) eşyanin çok olduğu yerler beni herzaman boğuyor çünkü :)
Evet canım,Özel Vitale Kadın Doğum hastanesinde çalışıyor.Bi hastanede çalışıyormu yoksa muayenehanede mi ,Benim doktorum ayla üçkuyu, çok memnunum doktorumdan ama raporlar ve reçeteler için hastane dr istiyorum halada karar veremedim
Egzema ise doktorunun önerisini paylaşır mısın canım benim ki baya ilerledi kremler fayda etmiyorKızlar normalde benim cildim çok hassastır herşeyden etkilenir. Bu pütürcüklü ve deli gibi kaşınıyor. Herzqman yaptığım gibi dr google a sordum yine hamilelikte olan birsürü deri şeyi varmış. Bir tanesi için tehlikeli yazmış bebek ölümü yada erken doğuma neden olabilir falan Allah korusun. Tahminim egzema ama bakalım. Şimdilik aile hekimine gideceğim birazdan ama Benim 28 kasımda iki testim var aynı hastanede aynı güne cildiye ve kardiyolojidende randevu aldım. Hem bu geçmezse buna baktırırım hemde şu kalp işini halledeyim doğum için konuşayım diyorum.
ben 3 haftalıkken başladım kusarken ağzımdan kan geldi defalarca. suyu bile kustum aç dolandım sürekli yedim çalıştığım ayakta durmam için geçer dediler şuan gerçekten azalıyor eskisi gibi değilim hala az kusuyorum çok az yiyorum ama herşeyi kusmuyorum. sanırım sabretmeliyizÇok açsam ben de öğürüyorum sadece başım dönüyo baya bide. Geçen gün de bişey yemeden dışarı çıktım o sefer de açlıktan ağladım işte kimse bakmazken o da çözüm değil
Benim de kocaman göbeğim oldu. Hiç tanımayan insanlar bile hamile misin diye soruyorlar henüz 3 aylık bile olmadığını duyunca şaşırıyorlar...zaten göbeğim az bucuk vardı şimdi 5 aylık göbekten geziyorum gören hamile misin diyo
Çok sevindim canım azalmasına. Aynı şekilde 9 ay yaşamak zor olurdu. Sen de baya ağır geçirmişsin başlangıçta. 12 hafta olduğum günleri görürüm ben de inşallahben 3 haftalıkken başladım kusarken ağzımdan kan geldi defalarca. suyu bile kustum aç dolandım sürekli yedim çalıştığım ayakta durmam için geçer dediler şuan gerçekten azalıyor eskisi gibi değilim hala az kusuyorum çok az yiyorum ama herşeyi kusmuyorum. sanırım sabretmeliyiz
İnşallah canım doğaya ve insanlara saygılıİnşallah kıymet bilen, eşyadan ziyade tecrübeye yaşantıya kıymet veren bireyler yetiştirebiliriz :)
inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimseye evlat acısı yaşatmasın.Çok sevindim canım azalmasına. Aynı şekilde 9 ay yaşamak zor olurdu. Sen de baya ağır geçirmişsin başlangıçta. 12 hafta olduğum günleri görürüm ben de inşallah
Canım ayaklarını üşütüyo olabilirsin hava soğuk bugünkızlar gaz sancılarım başladı sanırım var mı benim gibi :-( sabahtan beri midemin orası altı kemiklerimin altı acıyor aniden ağrı giriyor nefesimi kesiyor acıdan midem bulanıyor sanki bağırsaklarım dolanıyor birbirine . çalıştığım için mecbur oturuyorum çok da rahat değilim ama böyle bi acı iğrençmiş
en azından bi kaçımız aynı haldeyiz :)Benim de kocaman göbeğim oldu. Hiç tanımayan insanlar bile hamile misin diye soruyorlar henüz 3 aylık bile olmadığını duyunca şaşırıyorlar...
her şeyi olumlu düşün hiç canını sıkma. Sıkıntısız doğum yapma ihtimalinin olduğu unutma.Doktordan geliyorum ve moralim çok bozuk bebeğin gelişimi güzel kalp atisini duydum ama hamile olduğumu bilmeden tomografi için odaya girdim oğlum düşmüştü onun yanında bulundum ve doktor tip fakültesine gidip orada bi görünün dedi gebeligin devam edip etmeyeceği belli degil
Dışarda yemek yemeyi tercih etmem bu süreçte pek ama evde pişen yemeklerden şüpheye düşeceğimi sanmıyorum sadece içinde çiğ yumurta ya da mayonez olma ihtimali olan şeyleri sorarım varsa yememSelam kizlar, nasil gidiyor? Ya birsey soracagim. Birinin evine gittiginizde herseyi gonul rahatligi ile yiyebiliyormusunuz? Benim kafamda binbir sey dolaniyor. Salatadaki malzemeler iyi yikandimi, ev yapimi yogurt corbasi iyi kaynadimi gibi.. Hic rahat edemiyorum ama kendimi onumuzdeki 7 ay eve kapatamam ki. Hic emin olamiyorum ve bu kafamdaki dusuncelerle nasil basa cikacagim bilmiyorum. Dun kayinvalidemde yedik mesela. Simdi ishal olmusum hemen aklima listeria taxoplasma geliyor..
ayni durumdayim canim. bulantim hala cok fena gunde 4bardak suyu zorla iciyorum. cogu vakitte kustum. ekmek hic yemiyorum resmen tiksindim. ama gobegim fena :)Mide bulantısı var
İştahsızlık var.
Ama bu göbek ne bilemedim
Sadece 1 kilo aldım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?