- 30 Mart 2017
- 12.792
- 19.863
- 298
Bn de yarinki kontrolumu haftaya saliya ertelemek durumuda kaldim cok can sıkıcı de mi meraktan çatlayacağım yaMerhabalar arkadaslar , nasilsiniz?
ben kontrole gidemedim haftaya sali aldim. ins. o gun her sey yolunda gider.
sizler nasilsiniz bulantilar vs..? ben hala bulantilardan muzdaribim. cok istahim yok biraz zorluyorum kendimi cok slklntl oluncada kusuyorum. halsizlik var ogleden sonralari uyuyorum. saglicakla kalin.
Ben kaynanam da zaten genel anlamda yemediğim için sıkıntı olmuyor,çok pis bir insan o evde asla yemek yiyemem.Sadece içeceksem nescafe içiyorum,o kadar.Geçenlerde ne kadar abuk,sabuk yiyecek varsa toplamış,bizim eve getirmiş,bir turşu yapmış,sirke içinde.Ben bunları yiyemem,doktor bilmediğin şeyleri yemememi söyledi,dedim.Aldı,geri götürdü.Senin bir yemek kültürün yok,herkes de yemek zorunda değil.Madem bir iyilik yapmak istiyorsun en azından bir tatlı al gel,meyve al gel.Daha çok makbule geçSelam kizlar, nasil gidiyor? Ya birsey soracagim. Birinin evine gittiginizde herseyi gonul rahatligi ile yiyebiliyormusunuz? Benim kafamda binbir sey dolaniyor. Salatadaki malzemeler iyi yikandimi, ev yapimi yogurt corbasi iyi kaynadimi gibi.. Hic rahat edemiyorum ama kendimi onumuzdeki 7 ay eve kapatamam ki. Hic emin olamiyorum ve bu kafamdaki dusuncelerle nasil basa cikacagim bilmiyorum. Dun kayinvalidemde yedik mesela. Simdi ishal olmusum hemen aklima listeria taxoplasma geliyor..
Ben cok yemekli misafirliğe gitmiyorum ama eger gitseydim yerdim sanirim. temizliğinden emin olduğun kisilerde ye içinin rahat etmeyecgi kadar dikkatsiz kimselerin davetini kabul etneSelam kizlar, nasil gidiyor? Ya birsey soracagim. Birinin evine gittiginizde herseyi gonul rahatligi ile yiyebiliyormusunuz? Benim kafamda binbir sey dolaniyor. Salatadaki malzemeler iyi yikandimi, ev yapimi yogurt corbasi iyi kaynadimi gibi.. Hic rahat edemiyorum ama kendimi onumuzdeki 7 ay eve kapatamam ki. Hic emin olamiyorum ve bu kafamdaki dusuncelerle nasil basa cikacagim bilmiyorum. Dun kayinvalidemde yedik mesela. Simdi ishal olmusum hemen aklima listeria taxoplasma geliyor..
benim bi de tup bebek canim odum kopuyo kalbi falan durur bi sey olur diye. allahim korusun. aklim onda. allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. bende sali gidicem iste :)Bn de yarinki kontrolumu haftaya saliya ertelemek durumuda kaldim cok can sıkıcı de mi meraktan çatlayacağım ya
Ben kaynanam da zaten genel anlamda yemediğim için sıkıntı olmuyor,çok pis bir insan o evde asla yemek yiyemem.Sadece içeceksem nescafe içiyorum,o kadar.Geçenlerde ne kadar abuk,sabuk yiyecek varsa toplamış,bizim eve getirmiş,bir turşu yapmış,sirke içinde.Ben bunları yiyemem,doktor bilmediğin şeyleri yemememi söyledi,dedim.Aldı,geri götürdü.Senin bir yemek kültürün yok,herkes de yemek zorunda değil.Madem bir iyilik yapmak istiyorsun en azından bir tatlı al gel,meyve al gel.Daha çok makbule geç
Ben cok yemekli misafirliğe gitmiyorum ama eger gitseydim yerdim sanirim. temizliğinden emin olduğun kisilerde ye içinin rahat etmeyecgi kadar dikkatsiz kimselerin davetini kabul etne
Dışarda yemek yemeyi tercih etmem bu süreçte pek ama evde pişen yemeklerden şüpheye düşeceğimi sanmıyorum sadece içinde çiğ yumurta ya da mayonez olma ihtimali olan şeyleri sorarım varsa yemem
Kuzum annem yaptı zaten,5 kglık turşum var,açtım yiyorum.Turşunun tadı çok kötüydüBenim kayinvalidem temiz birisi aslinda ama iste bazen bisey gorunce insan tedirgin oluyor. Fazlada takmak istemiyorum yoksa bu onumuzdeki aylar kendimi deli ederim.. Sonucta ilk hamile ben degilim orada yemek yemeye giden ve kendininde evlatlari var. Sadece kendim yaparsam icim rahat ediyor.
Kiz tursudan birsey olmazdi ki yiyebilirsin.. Sirkenin icinde sonucta ve yikayip yapmistir diye dusunuyorum. Bence incelik yapmis canin tursu ceker diye dusunmustur belkide..
Benimde her an aklim bebeğimdebenim bi de tup bebek canim odum kopuyo kalbi falan durur bi sey olur diye. allahim korusun. aklim onda. allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. bende sali gidicem iste :)
Nasıl bi iç güdü bahşetmiş Allah bize her saniye onu düşünüyoruz. Allah rahme eüşen tüm bebekleri korusunbenim bi de tup bebek canim odum kopuyo kalbi falan durur bi sey olur diye. allahim korusun. aklim onda. allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. bende sali gidicem iste :)
Kuzum annem yaptı zaten,5 kglık turşum var,açtım yiyorum.Turşunun tadı çok kötüydü
Sakinan goze cop batar derler ya canim biraz rahat olmak gerek:)Bende oyle yapiyorumda iste galiba kafamda vesvese ve hormonlarim
Disarida mecbur kalmadigim surece bende yemiyorum.. bir gun yemek zorunda kaldim onuda pismis seyler yiyerek degerlendirdim. Haklisin canim birde cok dusunmemem gerek hastalik hastasi olacagim yoksa
bizim evdede balkon yok mutfakta içirtiyorm camın kenarında ondan gene o kadar etkilemiyorum ama başkaları hiç takmıyor maşallah sanki ben içmeyince bana bir şey olmuyor içeyim tam olsun bariMalesef eşim içiyor evimde balkon yok be mutfağı amerikan mutfak mutfakta içtimi evin heryerinde kokuo konuştum bikaç kere dışarı çıktı havalar soğumaya başladı yine evin içinde içiyor midem çok bulanıyor içmeye başladımı kendimi yatak odasına kapatıyorum mecbur
kv içmiyor ama içene de aman içmeyin demiyor kimse e bende bi şey diyemiyorum öksürmekten içim çıktı bide giderken sigara mı yaptı diyo dedm allah razı olsun yani :) bidaha da gitmicem artık eşime de dedim bari sen de senin ailen içmesinler diye ay h istiflerini bozmuyorlar sinir oldmyanında izin verme bence.. eşim kullanmıyor zaten sigara. işyerimdeki arkadaşlarım açık havada bile dikkat ediyorlar duman bana gelmesin diye. kv nin yaptığı çok ayıp
Bence bu kadar da irdelememek lazım ya naıl geçecek Doğuma kadar :/Selam kizlar, nasil gidiyor? Ya birsey soracagim. Birinin evine gittiginizde herseyi gonul rahatligi ile yiyebiliyormusunuz? Benim kafamda binbir sey dolaniyor. Salatadaki malzemeler iyi yikandimi, ev yapimi yogurt corbasi iyi kaynadimi gibi.. Hic rahat edemiyorum ama kendimi onumuzdeki 7 ay eve kapatamam ki. Hic emin olamiyorum ve bu kafamdaki dusuncelerle nasil basa cikacagim bilmiyorum. Dun kayinvalidemde yedik mesela. Simdi ishal olmusum hemen aklima listeria taxoplasma geliyor..
Kesinlikle çok detaylı düşününce işin içinden çıkamazsın ben ilk gebeliğimde çok fazla abarttım bu konuyu ama o zaman da başkasının evinde yediğim yemekleri sorgulamadım da dışarda yediğim bi iki olmuştur o zaman ve onu da kendime zehir ettim iyi pişmiş miydi iyi yıkanmış mıydı içinde şu var mıydı bu var mıydı diye, bu sefer mantık yönümü duymaya çalışıyorum hormonların arasından ne kadar duyabilirsem
MasaAllah ❤ellerini kollarini cok net gorebildin mi canimKızlar selaaaammDoktordan geliyorum şimdi sizinlede paylaşmak istedim, doktorumuz bebeğimin cinsiyetinin kız olabileceği tahmininde bulundu Çok tatlı kıpır kıpır bakmaya doyamadım, Allah’ım isteyen herkese versin, olanlarada sağlıklı ömür versin
Yarim saatse yine iyi 10 dk sora guruldamaya basliorumKızlar ben ne kadar yersem yiyeyim yarım saat sonra açlık hissetmeye başlıyorum. Normal mi var mı benim gibi olan?
Oy maşallahKızlar selaaaammDoktordan geliyorum şimdi sizinlede paylaşmak istedim, doktorumuz bebeğimin cinsiyetinin kız olabileceği tahmininde bulundu Çok tatlı kıpır kıpır bakmaya doyamadım, Allah’ım isteyen herkese versin, olanlarada sağlıklı ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?