2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ha ha ha ayy ayni benimki.. ben simdi annemlerle kaliyorum ilk 3ayi burda atlatayim dedim. kayinvalidem 2senelik domates soslari konserve ne varsa getirmis. bir de kiyafetlerim yok burda ki zaten bedeni olmuyo yeni almam gerekiyo bana gencliginden kalma muzelik kiyafetleri getirmis. hepsini olmuyo dedim geri verdim.

Canim daha cok minik olduğu icin birsey olmamistir insAllah bebegin seninle kalır

Mutfakta içmek bişi değiştirmiyor, duman bütün eve yayılır..

oğlumda ilk muayeneye gittiğimde ikili test kağıdını elime tutuşturmuştu 2 hafta sonra da zaten cinsiyeti söyledi bu gebeliğimde daha 3 haftalıkken gitmişm gel de zaman geçsin
Ben de 3+4 de öğrendim zaman gecmek bilmiyor erken öğrenince :) en iyisi 10 12 haftalikken ogrenmek

Ay bıktım valla yemek yemekten gece uyuyamıyorum iş yerinde çalışamıyorum açlıktan sürekli ne yesem düşüncesi :))
Tam 10 dk oldu yemek yiyeli aha aciktim bile :) meyve tikiyorum surekli o da doyurmuyor tabi yesem de acim yemesemde:)

Kizlar Happy Moms uygulamasinda hamislerin forumu var burdaki gibi. bitane başlıkta acilan komik postlari paylasmslar
Birisi demiski sakiz yuttum bebegime birsey olur mu Cevap: kiz kus hemen sakızı bebegin sacina yapisir
Birisi canim cok tursu cekiyor yesem bebee zarari olur mu? Cevap: bebek sirke kokar
Birisi de wc de cebinden findik dusurmus bebek dustu sanmis

Ölür sanki torununun annesine bir çöp alsa,Allah bunlara muhtaç etmesin bizi,benden öte de oynasınlar yeter

Acaba bir sorun mu bu hamilelik Şekeri falan mı oldu noldu bir açıklaması var mı bunun :)
Nette soyle bir cevap buldum
Hamilelik döneminde bebek tamamen anneye bağlı olarak yaşamını sürdürüyor. Bu bağlamda hamilelik döneminde anne besin ihtiyacının yanı sıra normalin çok üzerinde sıvı ihtiyacı da duyabiliyor. Ancak, anne adayının aşırı sıvı tüketmesi halinde de açlık hissi oluşabiliyor.

- Ani bastıran açlık hissini doyurmak için annenin hızlı ve yeterince çiğnemeden yemek yemesi kısa sürede yeniden açlık hissi oluşmasına zemin hazırlayabiliyor. Bu çerçevede, annenin yavaş ve yeterince çiğneyerek yemek yemesi tokluk hissinin oluşmasına yardımcı oluyor.

Ben de okudum bunu ama çok su içmiyorum ki :) bir de yavaş yavaş yerim öyle çiğnemeden yutmam

Ya evet acaba buda mı hamilelik belirtisi
Ben saat kaç olursa olsun sabah duş almadan evden çıkmam ama şimdi çoook zor geliyor bazen 2 bazen 3 gün oluyor dışarıya çıkmayacak olsam bu süre daha da uzayabilir
Aynennn ben de öyleyim.
Normalde günaşırı duş almadan duramazdım. Şimdi 2-3 gün geçiyor nasıl zor geliyor anlatamam hiç istemiyorum yaa.
Çok sıcak bebeğe iyi gelmiyo diye mi uzaklaştık acaba bu banyo olayından :)

resimdeki kitabi okuyorum kasinti ve kizariklikla ilgili soyle bi bolum var atiyim dedim

Eklentiler

• 20181114_194039-1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 20181114_193904.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 20181114_193938-1.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 56
Eşin içirmesin yaa. Benim ailem de içiyor normalde. Bizimkilere gidince eşim asker gibi herkesi balkona dikiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…