• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi akşamlar kızlar
Kafam çok karışık, endişeliyim :KK43:
Bugün devlet hastanesine gittim ilk defa, özeldeki ölçümle biraz tutarsızdı.
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dedi :KK43: öyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki:KK17:
Canım belki aletten dolayı yanlış çıkmıştır. Yarın özele de git bence aklında kalmasın

Canım o makine farkındandır bence sıkma canını hemen stres bebeğe daha çok zarar verir
İnş canım ya, mesajlarınızı görmek teskin etti beni. Teşekkür ederim.
Canım cihaz farkıda oluyor. Benimde son adet tarihim yok o yüzden takvime girmek için ultrasonda kaç gün diyorlarsa ona sat tarihi yazıyordum uygulamalara bir birşey diyor diğeri başka birşey hıımm ozaman buysa benim sat tarihim bu diyordum:KK71: artık 9+4 teyken iki farklı yerdede aynı tarihi yakaladık. Stress yapma çok çok düşünürsende özeldeki doktoruna git böyle böyle dedi de bir saha bakaın için rahatlasın:KK200:
Eşimde diyor yarın özele git tekrar baksınlar, iyidir diye ama içim içimi yiyor :( teşekkür ederim canım inş öyledir.
Canım belki aletten dolayı yanlış çıkmıştır. Yarın özele de git bence aklında kalmasın
İnş öyledir canım :( ah şu kalp sızısı yok mu... annelik mum gibi eritiyor bizi

İnş canım ya, mesajlarınızı görmek teskin etti beni. Teşekkür ederim.

Eşimde diyor yarın özele git tekrar baksınlar, iyidir diye ama içim içimi yiyor :KK43: teşekkür ederim canım inş öyledir.

İnş öyledir canım :KK43: ah şu kalp sızısı yok mu... annelik mum gibi eritiyor bizi
Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan öyle panikliyor ki. Ben daha bebeği göremedim bile varsa yarın görücem inşallah. Bugün okulda küçük çocuklardan biri elinde ağır eşyayla görmemişim koşarken son hız karnıma sapladı onu. İki büklüm kaldım aşağıda müsait oda var çok ağladım bikaç kişi denk geldi ama kimse umursamadı abarttığımı düşündüler heralde. Okuldan kimseye söylememiştim şu saniyeden sonra asla söylemem ne insanlar var

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan öyle panikliyor ki. Ben daha bebeği göremedim bile varsa yarın görücem inşallah. Bugün okulda küçük çocuklardan biri elinde ağır eşyayla görmemişim koşarken son hız karnıma sapladı onu. İki büklüm kaldım aşağıda müsait oda var çok ağladım bikaç kişi denk geldi ama kimse umursamadı abarttığımı düşündüler heralde. Okuldan kimseye söylememiştim şu saniyeden sonra asla söylemem ne insanlar var
Yarın duyarsın inşallah miniğinin pıtpıtlarını, buraya da yaz hemen mutlaka :) bi de acaba söylesen mi okuldakilere belki daha hassas davranırlar o zaman

Yarın duyarsın inşallah miniğinin pıtpıtlarını, buraya da yaz hemen mutlaka :) bi de acaba söylesen mi okuldakilere belki daha hassas davranırlar o zaman
İnşallah canım tamam yazarım :) hassas davranacaklarını sanmıyorum canım ya bugün benim başıma gelen başkasına olsa asla yanından ayrılmazdım denk gelenler haa iyi tamam diyip terkettiler. Dedikodu malzemesi mi yoktu neydi anlamadım ki. İçimden gelmiyo ki canım valla soğudum herşeyden paylaşma hevesim söndü bugün

İnşallah canım tamam yazarım :) hassas davranacaklarını sanmıyorum canım ya bugün benim başıma gelen başkasına olsa asla yanından ayrılmazdım denk gelenler haa iyi tamam diyip terkettiler. Dedikodu malzemesi mi yoktu neydi anlamadım ki. İçimden gelmiyo ki canım valla soğudum herşeyden paylaşma hevesim söndü bugün
iş ortamı gerçekten çok önemli üzüldüm böyle olduğuna Benim önceki okulum öyleydi sürünerek gidiyordum okula, ama çok şükür şimdiki okul ortamımız çok iyi, umarım sen de daha güzel bir ortama kavuşursun bir an önce

Kesinlikle çok komiğiz bi arkadaşım hamilelerin beyni

iş ortamı gerçekten çok önemli üzüldüm böyle olduğuna Benim önceki okulum öyleydi sürünerek gidiyordum okula, ama çok şükür şimdiki okul ortamımız çok iyi, umarım sen de daha güzel bir ortama kavuşursun bir an önce
Geçen sene tayin isteyecektim iliçi 2 ayla kaçtı ildışı açılmadı. Sevdiğim arkadaşlar vardı hepsi gitti. Bi tane var gerçi ama olay olduğunda okulda değildi. Böyle hassas dönemde yapayalnız olmak zor

Geçen sene tayin isteyecektim iliçi 2 ayla kaçtı ildışı açılmadı. Sevdiğim arkadaşlar vardı hepsi gitti. Bi tane var gerçi ama olay olduğunda okulda değildi. Böyle hassas dönemde yapayalnız olmak zor
Hormonlar daha da hassaslaştırıyor bizi daha çok desteğe ihtiyaç duyuyoruz, ben de mesela her gece aramın bozuk olduğu insanları rüyamda görüyorum bu aralar :olamaz:

Hormonlar daha da hassaslaştırıyor bizi daha çok desteğe ihtiyaç duyuyoruz, ben de mesela her gece aramın bozuk olduğu insanları rüyamda görüyorum bu aralar :olamaz:
Evet normalde asla tepki vermeyeceğim şeylere tepki verir oldum. Hassaslıktan ölücem artık ki umursamaz yaşardım. Benim de arada aklıma durduk yere aramın iyi olmadığı insanlar geliyo ne alakaysa yani.

Ben de 3+4 de öğrendim zaman gecmek bilmiyor erken öğrenince :) en iyisi 10 12 haftalikken ogrenmek :KK70:
he ya valla böyle zaman geçmek bilmiyor resmen bir dahaki randevum 1 ay sonra ona bile zaman geçmiyor
Çok anlaşılmaz yazmışım kusura bakmayın :KK43: cümle kuramıyorum afedersiniz salak oldum sanki
est. bence olabiliyo ben sürekli bir yere gidiyorum bi ara 12 gün geriye attı sonra 12 gün ileri oldu zamanını yakalamış tam günü gününe dedi geçen gittim 8 haftayı doldurmuş çıkması lazımdı ama 4 gün geri çıktı yine küçük olunca böyle olabiliyo canını sıkacak bi durum gibi gelmedi. ki zaten kalp atışı var anneden besleniyo olsaydı yeterince beslenemiyosun zayıf kalmış derdim ama şuan o kan yoluyla büyümeye çalışıyo

Kızlar özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Çok merak ediyorum. Ben doktora 6 haftalıkken gittim en son ve cinsel ilişkiyi sordum. 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Ve biz de tedirgin olduk haliyle yapmadık ama merak ediyorum sizler yapıyor musunuz kaçıncı haftada yaptınız? Cevaplarsanız sevinirim,tekrar özele girdiysem kusuruma bakmayınız:KK42::dua:

Kızlar özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Çok merak ediyorum. Ben doktora 6 haftalıkken gittim en son ve cinsel ilişkiyi sordum. 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Ve biz de tedirgin olduk haliyle yapmadık ama merak ediyorum sizler yapıyor musunuz kaçıncı haftada yaptınız? Cevaplarsanız sevinirim,tekrar özele girdiysem kusuruma bakmayınız:KK42::dua:
Bize sadece ilk keseyi gördüğü zaman kalp atışını duyana kadar(1 hafta) yasakladı 5+6 da ama ondan önce ilişki yaşamıştık yine. Kalp atışını duyduktan sonra yani 6+5 te eskisi gibi devam ettik. Çok şükür bir problem olmadı şimdiye kadar

Canım bana yasaklamadı doktorum serbest dedi 7. Hafta da oldu bi kere başka da olmadı şükür bi sıkıntı da yok .gerçi görevde şimdi 1 aydır görmüyorum Dikkatli olunduğu sürece Allahın izniyle bişey olmaz InşAllah

Back
X