- 23 Ekim 2018
- 16.560
- 38.448
- 598
dikkatimi çekti de nerdeyse 4-5 kişi 24-25-26 gibi doğum yapacak aklıma komik şeyler geliyor hepimiz aynı anda yatağa hücuumm![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkatimi çekti de nerdeyse 4-5 kişi 24-25-26 gibi doğum yapacak aklıma komik şeyler geliyor hepimiz aynı anda yatağa hücuumm![]()
![]()
![]()
Aynen benim de galiba :)) tombiş birşey zaten benimki küçük ama tombik:))Bende sebebinin bunlar olduğunu sanmiyorum içimde canavar var sanki :)
valla bana kalp atışı duyana kadar önermiyorum dedi sonra ne ben sordum ne doktor girdi konuya öyle kaldı konuya ilk onun girmesini bekliyorumKızlar özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Çok merak ediyorum. Ben doktora 6 haftalıkken gittim en son ve cinsel ilişkiyi sordum. 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Ve biz de tedirgin olduk haliyle yapmadık ama merak ediyorum sizler yapıyor musunuz kaçıncı haftada yaptınız? Cevaplarsanız sevinirim,tekrar özele girdiysem kusuruma bakmayınız![]()
tamam işte 1 gün arayla gebelik oluşmuşO son adet tarihinden kaynaklı değil mi
Bize sadece ilk keseyi gördüğü zaman kalp atışını duyana kadar(1 hafta) yasakladı 5+6 da ama ondan önce ilişki yaşamıştık yine. Kalp atışını duyduktan sonra yani 6+5 te eskisi gibi devam ettik. Çok şükür bir problem olmadı şimdiye kadar
Bana düşük riskin var falan demedi ama sabah akşam progestan hap verdi ve ilişkiyi önermiyoruz 12.haftaya kadar dedi.Risk de yok anlayamadım bana neden böyle titiz davrandı. Özel klinik ayrıca,iyi de bir doktorCanım bana yasaklamadı doktorum serbest dedi 7. Hafta da oldu bi kere başka da olmadı şükür bi sıkıntı da yok .gerçi görevde şimdi 1 aydır görmüyorum Dikkatli olunduğu sürece Allahın izniyle bişey olmaz InşAllah
Yani ilişkiye girince kanama falan olmadı de mi ondan korkuyorumvalla bana kalp atışı duyana kadar önermiyorum dedi sonra ne ben sordum ne doktor girdi konuya öyle kaldı konuya ilk onun girmesini bekliyorum![]()
Progestan verdiyse demekki değerin düşük Canım bence sen beklemelisin biraz daha, risk olmasa vermezdi heralde durduk yereBana düşük riskin var falan demedi ama sabah akşam progestan hap verdi ve ilişkiyi önermiyoruz 12.haftaya kadar dedi.Risk de yok anlayamadım bana neden böyle titiz davrandı. Özel klinik ayrıca,iyi de bir doktor
Oy maşallah
Yan gelip yatıyor![]()
Ayyy hadi hayırlısı canım bizlerede haber etKızlar yarın 2 buçukta randevum var bakalım cinsiyet tahmini yapacakmi doktor.İcime hep kız doguyor nedense
MasaAllah ❤ellerini kollarini cok net gorebildin mi canim
Ben gec yumurtladım klomenle gebe kaldım benden gebelik beklemediği ay gebe kaldım. Ondan mı acaba korktu dedim. Çünkü ilk öğrendiğimde beta hcg 1080 di 4 gün sonra 5 binmi olmuştuProgestan verdiyse demekki değerin düşük Canım bence sen beklemelisin biraz daha, risk olmasa vermezdi heralde durduk yere
Ya ne güzel tahminde bulunulmuşşşş. Ben de 11.haftada gidicem inş bana da tahminde bulunur. Neye bakarak tahmin ediliyor?Teşekkür ederiz teyzesi![]()
hiç girmedik 2 aydır bilmiyorum canımYani ilişkiye girince kanama falan olmadı de mi ondan korkuyorum![]()
Canım bende tüp bebekle hamile kaldım önlem amaclı progesteron jel ve kan sulandırıcı kullanıyorum ama genede serbest denildi. Gerçi 1 kere oldu ama kanama lekelenme olmadı çok şükürBana düşük riskin var falan demedi ama sabah akşam progestan hap verdi ve ilişkiyi önermiyoruz 12.haftaya kadar dedi.Risk de yok anlayamadım bana neden böyle titiz davrandı. Özel klinik ayrıca,iyi de bir doktor
Anladım canım ya ben de rahat bırakayım artık kendimiCanım bende tüp bebekle hamile kaldım önlem amaclı progesteron jel ve kan sulandırıcı kullanıyorum ama genede serbest denildi. Gerçi 1 kere oldu ama kanama lekelenme olmadı çok şükür
Ya ne güzel tahminde bulunulmuşşşş. Ben de 11.haftada gidicem inş bana da tahminde bulunur. Neye bakarak tahmin ediliyor?
Yaaa kıyamam minoşaaaBen aslında hiç beklemiyordum söylemesini ama cinsiyetini ne zaman öğrenebilicez diye öylesine sordum ultrasona bakarken. Belki bugün bir sürpriz yaparım size dedi. Sonra bebeğin bacak arasına ultrasonla görüntüyü yakınlaştırdı, evirdi çevirdi kesin olmamakla beraber kız dedi, cinsel organının oluştuğu yere baktı kısaca![]()