2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
valla bana kalp atışı duyana kadar önermiyorum dedi sonra ne ben sordum ne doktor girdi konuya öyle kaldı konuya ilk onun girmesini bekliyorum

Bana düşük riskin var falan demedi ama sabah akşam progestan hap verdi ve ilişkiyi önermiyoruz 12.haftaya kadar dedi.Risk de yok anlayamadım bana neden böyle titiz davrandı. Özel klinik ayrıca,iyi de bir doktor

Bana düşük riskin var falan demedi ama sabah akşam progestan hap verdi ve ilişkiyi önermiyoruz 12.haftaya kadar dedi.Risk de yok anlayamadım bana neden böyle titiz davrandı. Özel klinik ayrıca,iyi de bir doktor
Progestan verdiyse demekki değerin düşük Canım bence sen beklemelisin biraz daha, risk olmasa vermezdi heralde durduk yere

Progestan verdiyse demekki değerin düşük Canım bence sen beklemelisin biraz daha, risk olmasa vermezdi heralde durduk yere
Ben gec yumurtladım klomenle gebe kaldım benden gebelik beklemediği ay gebe kaldım. Ondan mı acaba korktu dedim. Çünkü ilk öğrendiğimde beta hcg 1080 di 4 gün sonra 5 binmi olmuştu

Canım bende tüp bebekle hamile kaldım önlem amaclı progesteron jel ve kan sulandırıcı kullanıyorum ama genede serbest denildi. Gerçi 1 kere oldu ama kanama lekelenme olmadı çok şükür

Kızlar merhaba benim vücudum kasintidan kabardi ikinci geebeligim.ilkte böyle olmamıştı çok kaşınıyor ve şişti artık her yerim yarın doktora gidincem ama korkuyorum bu neyin nesi

Canım bende tüp bebekle hamile kaldım önlem amaclı progesteron jel ve kan sulandırıcı kullanıyorum ama genede serbest denildi. Gerçi 1 kere oldu ama kanama lekelenme olmadı çok şükür
Anladım canım ya ben de rahat bırakayım artık kendimi

Ya ne güzel tahminde bulunulmuşşşş. Ben de 11.haftada gidicem inş bana da tahminde bulunur. Neye bakarak tahmin ediliyor?

Ben aslında hiç beklemiyordum söylemesini ama cinsiyetini ne zaman öğrenebilicez diye öylesine sordum ultrasona bakarken. Belki bugün bir sürpriz yaparım size dedi. Sonra bebeğin bacak arasına ultrasonla görüntüyü yakınlaştırdı, evirdi çevirdi kesin olmamakla beraber kız dedi, cinsel organının oluştuğu yere baktı kısaca

Yaaa kıyamam minoşaaa ben de sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…