- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Ayni sorun dünden beri bende de var canim. Inanılmaz kaşınıyor. Sırtımda ve ayak bilegimde cikti. Gecer diye onemsemedim ama bir sey mi dokunuyor acaba?Canım benimde göbeğimde sırtımda sol bileğimde kaşıntı var. Bugün iş yoğunluğundan gidemedim dr ama yarın gideceğim . Kabartılı be çok kaşıntılı bendekiler.
Hamilelik dokunuyor canımAyni sorun dünden beri bende de var canim. Inanılmaz kaşınıyor. Sırtımda ve ayak bilegimde cikti. Gecer diye onemsemedim ama bir sey mi dokunuyor acaba?
Ayy çok heyecanlı:) ben de 12. Haftada gideceğim bakalım gösterecek miBen aslında hiç beklemiyordum söylemesini ama cinsiyetini ne zaman öğrenebilicez diye öylesine sordum ultrasona bakarken. Belki bugün bir sürpriz yaparım size dedi. Sonra bebeğin bacak arasına ultrasonla görüntüyü yakınlaştırdı, evirdi çevirdi kesin olmamakla beraber kız dedi, cinsel organının oluştuğu yere baktı kısaca
Olsun canım ya sabret sağlıklı olsun da inşÇok iyi anlıyorum canım senidertleşecek birileri varsa içini döküp rahatla. Bende geçen sene boş gebelik yaşadığımda kardeşim dediğim arkadaşım öyle laflar etmişti ki, hala hatırladıkça yüreğim sızlar. O an kesip attım, çok üzgünüm hala ama hayatımda beni kötü etkileyen insanlara ihtiyacım yok diyorum. Kimseyi takma.
Evet öyle diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sonra ya genetik rahatsızlığı varsa, ondan büyümüyorsa falan filan vesveseye kapılıyorum
Bize yasak canım. Kese etrafında kanama var hala.
Gebelikte çok ürtiker olmuştum bende. Hemen dra git canım, iğne serum falan yapıyorlar geçiyor hemen.
Bende o yüzden arada kaldım eşim ya birşey olursa ilerde onun canı yandikca bizde yanicaz diyor doktora gidince belli olacak herşey Rabbim inşallah güzel haberler nasip ederher şeyi olumlu düşün hiç canını sıkma. Sıkıntısız doğum yapma ihtimalinin olduğu unutma.
Inşallah canım kendi doktorum ana rahmine düştükten 4 gün sonra falan gerçekleşmiş olay diyor tip fakültesine yönlendirdi çok korkuyorum kalbi atıyordu gelişimide güzel dedi karnimda hafiften büyümeye başladı Allahım bi sinavdayim ama Rabbim hayırlara yorsunCanim daha cok minik olduğu icin birsey olmamistir insAllah bebegin seninle kalır
valla bana kalp atışı duyana kadar önermiyorum dedi sonra ne ben sordum ne doktor girdi konuya öyle kaldı konuya ilk onun girmesini bekliyorum
Biliyor musun aksine ben cinsel hayatıma devam etmek istiyorum,doktor myle söyleyince eşim tedirgin oluyorama yavaş yavaş denemek istiyorum çünkü riskten bahsetmedi doktorum sadcee önermiyoruz genel olarak dedi
Evet gerçekten kızım için iyi olacağını düşünüyorum ama benim için zor olacakablam ve bennde öyleyiz aramızda tam 1 yaş var. iyi ki de öyle olmuş diyorum hep .. :)
Uzun bir süre rahat yok bana belli :)) Allah yardimcimiz olsunAllah bağışlasın rahata alışmadan aradan çıkacak ne güzel :) benim de oğlum 2 yaşını yeni doldurdu altından kalkabilecek miyim diye tedirginim ben De Allah sağlık ve kolaylık versin
Konuştum eşimle akşam yemeğinden sonra dışarda içiyor oğlumu uyutuyorum 10 11 gibi bende yatıyorum bu aralar zaten uyku aşeriyorum sanki ben yatınca kapıyı kapatıyo bende yatak odasının kapısını kapatıyorum koku gelmiyor 1 tanede öyle içip yatıo zatenbizim evdede balkon yok mutfakta içirtiyorm camın kenarında ondan gene o kadar etkilemiyorum ama başkaları hiç takmıyor maşallah sanki ben içmeyince bana bir şey olmuyor içeyim tam olsun bari
kv içmiyor ama içene de aman içmeyin demiyor kimse e bende bi şey diyemiyorum öksürmekten içim çıktı bide giderken sigara mı yaptı diyo dedm allah razı olsun yani :) bidaha da gitmicem artık eşime de dedim bari sen de senin ailen içmesinler diye ay h istiflerini bozmuyorlar sinir oldm
Evet gece degisim oluyor.gidip ugrasmana gerek kalmadigina sevindimCanım çok teşekkür ederim nihayet değiştirebildim.Gece tam değişiklik gerçekleşecekmis boş yer bulana kadar canım çıktı ya
Benim de Temmuz'da kaybım oldu gönlümüzü ferah tutalım yeterHaklisin canim. Subattaki dusugumden sonra iyice dikkat eder oldum iste..
Bende de yeni basladi yogun sekilde.haftaya gidince soracagim doktoraKızlar çok yoğun akıntım oluyor? Sizde de aynı durum var mı?
Bende aynıyım canım bulantılar mahvetti artık çıkarmak istemiyorum o yüzden ilaç alıyorum sabahları çıkardıktan sonra sonu gelmiyor ve ilaçta kâr etmiyor ondan sonra sabahtan akşama kadar yatıyorum akşam eşim gelince birşeyler yiyorum zorlada olsa haşlanmış patates falan gündüzde ayva muz havuç eğer ilaç aldıysam yoksa onlar da yok şimdiden 4 kilo verdimMerhabalar arkadaslar , nasilsiniz?
ben kontrole gidemedim haftaya sali aldim. ins. o gun her sey yolunda gider.
sizler nasilsiniz bulantilar vs..? ben hala bulantilardan muzdaribim. cok istahim yok biraz zorluyorum kendimi cok slklntl oluncada kusuyorum. halsizlik var ogleden sonralari uyuyorum. saglicakla kalin.
Ben en son 6 haftalıkken gittim bir dahaki kontrolüm 22 kasım 11 haftalık olcam inş. İkili taamayı o zaman mı yapar yoksa randevu mu verir bilemiyorum
Çok küçük daha bebişler ultrasonda bakarken cihaz farkı, bastırma farkı bile ölçümü farklı veriyorİyi akşamlar kızlar
Kafam çok karışık, endişeliyim
Bugün devlet hastanesine gittim ilk defa, özeldeki ölçümle biraz tutarsızdı.
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dediöyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki
Ne kadar şanlısın benim ilk çocuğumdan sonra kv azıttı ne ton ton babanne olması resmen oğlumu bemde kıskanıo valla gelinlerde değil kvlerde suç bence keşke iyi anlaşsalar bizle ama malesef herşeyi bir kıskanır eşimi benden oğlumu benden eşimle gezmelerimizi eşimin bana doğum günü süprizini bana yapılan herşeyi Allahım kvlere biraz vicdan versin inşYahu kızlar bir kv şikayetidir gidiyor ben mi şanslı insanlardanım bilemedim ama üzülüyorum böyle yazılınca bazı gerçekten kötü insanlar dışında içlerinde kötülük yoktur elinden gelen budur neden böyle yapıyor bu gelinler diye düşünüyorum. Elbet yaşayan sizsiniz ama ne bileyim üzülüyorum. Benim kayınvalidem ki hep annem derim neşe dolu sabah kalkar makyajını yapar bir gün ojesiz bakımsız görmedim hep güleryüzlüdür. Kendisi 135 kilo öle çok rahat hareket edemiyor mecbur olmadıkça kolruğunda yatar yada oturur. Ağzında kahkahası dilinde şarkısı güzünde tebssümü eksik değildir ve bir güzel yemek yaparki off. Ne zaman bize gelse elinde mutlaka hediye vardır. Ki biz İstanbuldayız onlar Bursada çok aık gelmezler belki yakın olsak farklımı olurdu diye düşünüyorum ama onu tanıyorum yok yaa diyorum gerçekten çok seviyorum onuda babamıda umarım sizler içinde böyle olur en azından bebeişinizden sonra tonton babaanne olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?