2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah yardımcınız olsun ne diyip belki bunu yönetmek sizin elinizde olabilir peder yaşıyormu bilmiyorum ama tekse ve oğluşuda evlenince yanlız ve dışlanmış hissediyor olabilir mi? Onun açısından düşünüp bunun nedenini düşün mü? Belki bunu bulup bütün herşeyi lehine çevirebilirsinGerçi onun düşünceli olması lazım bak nasıl bir çocuk yetiştirmişimki eşini nasıl mutlu ediyor demesi lazım gurur duyması lazım. benimki birşey olduğunda oğlunun değil benim yanımdadır hep. Bayramda Bursadayken 4. Kedimizi alıp onlara getirmiştik normalde astımlıdır ama alıp bir güzel sevdi hanimiş babaannesi deyip oynuyordu onunla şiödi torunda napar bilmiyorumumarım sizinkide doğru yolu bulur.

Bende de yeni basladi yogun sekilde.haftaya gidince soracagim doktora

Benimde çok yoğun oluyor hatta bazen altımı ıslatmış gibi oluyorum doktorum günlük ped kullanma sürekli iç çamaşırını değiştir dedi ama gerçekten rahatsızlık verici derecede yoğun sarı yada beyaz geliyor

Bizede doktor yasaklamadı canım ara ara dikkatli devam ediyoruz bizde çok şükür bişey olmadı canım hamilelikte rahim yukarı çıkıyo zaten bebek etkilenmiyor

Yaşıyor kp benimki biraz değişik yaa herkez illah ediyor tabiri caizse biraz patavatsız nerde söylememesi gerekn şey war inadına söyler .uydurduğu desikoduları saymıyorum ah bi anlatsam şoka girersin mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum duramadığım yerdede kabullenmeye çalışıyorum inş bulur doğru yolu

Emar akciğer filmi falan olsa hiç sorun değil dedi ama normalden 400 kat fazla radyasyon yazıyor internette Rabbim hayırlısini nasip etsin insallah
Yani sen yine de umudunu yuksek tut cok minikken girdin yuksek ihtimal etkilenmemis olabilir diye dusunuyorum ben canim

Gece gece kafama takılan soru
Nemlendirici göz kremi maske ..vs gibi ürünleri kullanıyorsunuz değil mi ? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı ? Ben son dönemde rutinime LR gündüz gece kremi ile göz kremini eklemiştim kullanmaya devam ediyorum . Yıkamak için bebe şampuanı kullanıyorum onda sıkıntı Yok
Maske yapmayı çok severim ama hiç yapmadım öğrendiğimden beri peeling de yapmadım

Cocuklarin oyuncaklara ilgisi 10 dakika ama mandallarla saatlerce oynayabiliyorlar ayrica odasi kac yasinda ayirilmali sizce

Boyle seyler yoruma gore degisir ona bakarsan makyaj malzemeleri ve oje kimyasal ama ben kullaniyorum x kisisi kullanmayabilir zararli bulabilir. Ama ben kremlerimi deodorant ve bilumum seyleri kullanmayi birakmadim. Ama bana karismadigi surece kullanmayana da saygi duyarim.

Anamm bu kocaman olmus annesi ya yesinler onu ayrica bu hafta da belli oluyormu ya cinsiyet ben 14 falan diye biliyordum

Makyaj ben de yapıyorum zaten hasta halsiz ve bitkin görünüyorum bir de yapmasam iyice fena olcak :/ ojeyi bıraktım sadece
Kremlere de devam valla sonra keçe gibi kuruyor pul pul dökülüyor

Benim ilk haftadan beri var lanet birsey agrisi ciddi can yakiyor gece yatirmiyordu doktoruma soledim bu hafta rezene cayi ve kefir onerdi eger bunlarla rahatlamassam ilac yazacagini surekli gaz agrisinin iyi olmadigini soyledi

Ohooo boyle 9 ay gecmez ben disarda bile yiyorum valla kaldi ki kaynanamin evi bu kadar panik olmak iyi degil bence o stresten bile ishal olmus olabilirsiniz yani tabiki belli basli seylere dikkat etmekte fayda var cig et yememek vs gibi ama bu kadar da ustune dusulmemeli sen elinden geleni yap gerisini Rabbime birak

Makyaj ben de yapıyorum zaten hasta halsiz ve bitkin görünüyorum bir de yapmasam iyice fena olcak :/ ojeyi bıraktım sadece
Kremlere de devam valla sonra keçe gibi kuruyor pul pul dökülüyor
Kesinlikle katildigim bir düsünce arti ben ojeyi birakamam tirnak yiyorum cunku oje olmadigi zaman bazi seyleri boyle incik cincik dusunmekte ne bilim hersey hayatimizin icinde zaten bi disari ciktiginda bile nelere maruz kaliyoruz sigara dumanindan tutta egzoz bilmemnesine kadar ayrica sen parfum sikmasan metrobuste orda burda onun kokusu geliyor zaten ayni zarar bu yuzden kacamayacagin bazi seyleri kabullenmek ve bu kadar panik yasamamak gerektigi kanisindayim. Rabbim hepimizin evlatlarina doğacak cocuklarimiza saglik sihhat versin ve ailelerine hayirli olsunlar insallah. Bazi seyleri yaptiktan bazi gerekliliklere dikkat ettikten sonra Rabbime birakmak en dogrusu diye dusunuyorum. Arti hamilelikte sac boyayan bile var baktigin zaman sigara icen alkol alan bilr var bunlari kinadigimdan degil onlar kötu anne demekte degil herkesin dogrulari baska mevzu bundan ibaret

Ama cidden boyle evhamli olanlar da yok degil onlar hayati kendine zorlastiranlar bu kadar evhamla 9 ay eziyet olur resmen

Ben kv ayni evde yasiyorum bir sureligine bizim aramizda baya iyidir bi iki durum disinda genelde cok iyi anlasiriz burda yazilanlara ben de bazen uzuluyorum ama birsey yasamasalar bir zarar görmeseler bu sekilde yazmazlardi diye düşünüyorum sonucta herkes sansli degil bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…