2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Zararlı olma sebebı temel ısının yükselmemesı gerekıyor oyuzden. Emın olsam söylerım de degılım sorumluluk alamadım :)
Aaa bak bunu bilmiyordum ben sey diye okumustum biyerlerde sicak su cocuk dusurulmek icin kullanilirmis eskiden diye ondan sebep saniyordum. O zaman denemiyeyim ben ya olmadi bir aradoktora danisayim bunu ben

Aaa bak bunu bilmiyordum ben sey diye okumustum biyerlerde sicak su cocuk dusurulmek icin kullanilirmis eskiden diye ondan sebep saniyordum. O zaman denemiyeyim ben ya olmadi bir aradoktora danisayim bunu ben
Iste karmasıkben kesın olmayan bır seyı denemek ıstemedım acıkcası doktora sormadım bıle... ama burda doktoru evet ayaklara koyulur demısse onlar yazarlar belkı...

Herkes farkli davranir bu konuda.ben kullaniyorum mesela.tamamen tercihle alakali bence.

Cocuklarin oyuncaklara ilgisi 10 dakika ama mandallarla saatlerce oynayabiliyorlar ayrica odasi kac yasinda ayirilmali sizce
22-24 ay arası en kolay dönem diyorlar ben o ara bi denedim de başarısız oldum geri aldım odamıza, Doğumdan önce Nisan gibi tekrar deniycem bakalım

Bizede doktor yasaklamadı canım ara ara dikkatli devam ediyoruz bizde çok şükür bişey olmadı canım hamilelikte rahim yukarı çıkıyo zaten bebek etkilenmiyor
Teşekkürler canım bebek sarsılmasın da . İlişki sonrası kanama olanları duydum gerildim

Benim 10 gün yasagim vardi yarin bitecek bugün sordum doktora yapabilirsin dedi kanama ve lekelenme olmadigi ve dikkat ettiginiz surece bir sikinti olacagini dusunmuyorum
Senin yasağın da erkenden kalkmış baksaana bana yasak da demedi arada bıraktı beni ya

Benim ilk haftadan beri var lanet birsey agrisi ciddi can yakiyor gece yatirmiyordu doktoruma soledim bu hafta rezene cayi ve kefir onerdi eger bunlarla rahatlamassam ilac yazacagini surekli gaz agrisinin iyi olmadigini soyledi
dün gece işkence çektim su torbası da yoktu şişenin içine su koyup karnıma midemin üstüne doğru koydum az rahatladım uyuyabildim.

peki yanında sigara içiliyorken, bana dokunuyor sigara ben çıkayım deyip başka yere geçsen..? belki böyle böyle anlarlar.

ishal, kabızlık hepsi gebelik içinde olabilecek normal durumlar. başka belirti yoksa sanmam toxoplazma falan olsun.
Bunun haricinde içine sinmiyorsa salata yemeyebilirsin.. Düşüne düşüne insan olmayacak şeyi başına getiriyor. Sen de bu şekilde zarar verme kendine

Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .

3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..

Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım

canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bi bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın .. biz de seni iyii ki tanıdık

Reactions: H E
Canım çok üZüldüm Allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah, canını sıkma her işte bir hayır vardır bu acını hemencecik unutturacak güzellikler yaşarsın inşallah

Selamunaleyküm, Allah c c dan sizin için sabır ve gönül ferahlığı diliyorum. Herkes yaşadığını bilir. InsaAllah tekrarını yaşatmasın Rabb'imiz. Çok üzücü çok yıkılıyor insan, fakat bir imtihan olduğunu bilip sükûn ediyorsunuz ya insaAllah sizin minik şehidiniz olmustur, Sizlere şefaati dokunur inşaAllah.

Siz nasılsınız sağlığınız haliniz nasıl. Allah c c iyilik sıhhat versin inşaAllah

Ay yok artık! Cok sasırdımmm
Bebek dogunca ne olcak? Bebek yanında ıcecek herhalde
Yok canım şuan tam algılayamadı heralde hamileliğimi karnım felan şişmedi ya heralde ondan konuştum zaten dışarda içiyor ilk oğlumda içmemişti evimizde balkon vardı eski oturduğumuz evde rahattı şimdi balkon yok hava soğuk diye kendini düşündü ama ortak yolu bulduk

En kısa zamanda hayırlı bi haber alırsın inş. canım üzülmemeye kendini strese sokmamaya çalış çok zordur ama ne kadar rahat olursan bundan sonraki bebişin okdr hızlı gelirr... Hayırlı haberlerini bekliyor olucaz mutlaka burdan bize haber ver kendine çok iyi bak..

Görüşmek üzere

Kızlar çok yoğun akıntım oluyor? Sizde de aynı durum var mı?

bende de aynı durum var sabah ayrı değiştiriyorum akşam eve geçince direkt yine değiştirmek zorunda kalıyorum..

bu aralar daha çok ama mide bulantısından 2 haftadır su da çok az içebiliyorum susuzluktan da olabilir diye düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…