Aaa bak bunu bilmiyordum ben sey diye okumustum biyerlerde sicak su cocuk dusurulmek icin kullanilirmis eskiden diye ondan sebep saniyordum. O zaman denemiyeyim ben ya olmadi bir aradoktora danisayim bunu benZararlı olma sebebı temel ısının yükselmemesı gerekıyor oyuzden. Emın olsam söylerım de degılım sorumluluk alamadım :)
Iste karmasıkben kesın olmayan bır seyı denemek ıstemedım acıkcası doktora sormadım bıle... ama burda doktoru evet ayaklara koyulur demısse onlar yazarlar belkı...Aaa bak bunu bilmiyordum ben sey diye okumustum biyerlerde sicak su cocuk dusurulmek icin kullanilirmis eskiden diye ondan sebep saniyordum. O zaman denemiyeyim ben ya olmadi bir aradoktora danisayim bunu ben
Kimse bana bişey yazmamış
Benim gibi kese sorunu yaşayan yok mu ?
günaydın:)Günaydın hanimlar
Herkes farkli davranir bu konuda.ben kullaniyorum mesela.tamamen tercihle alakali bence.Gece gece kafama takılan soru
Nemlendirici göz kremi maske ..vs gibi ürünleri kullanıyorsunuz değil mi ? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı ? Ben son dönemde rutinime LR gündüz gece kremi ile göz kremini eklemiştim kullanmaya devam ediyorum . Yıkamak için bebe şampuanı kullanıyorum onda sıkıntı Yok
Maske yapmayı çok severim ama hiç yapmadım öğrendiğimden beri peeling de yapmadım
Gercekten yan etki yaptı hamilelikHamilelik dokunuyor canımyarın doktora gideceğim ne diyecek yazarım.
22-24 ay arası en kolay dönem diyorlar ben o ara bi denedim de başarısız oldum geri aldım odamıza, Doğumdan önce Nisan gibi tekrar deniycem bakalımCocuklarin oyuncaklara ilgisi 10 dakika ama mandallarla saatlerce oynayabiliyorlar ayrica odasi kac yasinda ayirilmali sizce
Teşekkürler canım bebek sarsılmasın da . İlişki sonrası kanama olanları duydum gerildimBizede doktor yasaklamadı canım ara ara dikkatli devam ediyoruz bizde çok şükür bişey olmadı canım hamilelikte rahim yukarı çıkıyo zaten bebek etkilenmiyor
Senin yasağın da erkenden kalkmış baksaanaBenim 10 gün yasagim vardi yarin bitecek bugün sordum doktora yapabilirsin dedi kanama ve lekelenme olmadigi ve dikkat ettiginiz surece bir sikinti olacagini dusunmuyorum
dün gece işkence çektim su torbası da yoktu şişenin içine su koyup karnıma midemin üstüne doğru koydum az rahatladım uyuyabildim.Benim ilk haftadan beri var lanet birsey agrisi ciddi can yakiyor gece yatirmiyordu doktoruma soledim bu hafta rezene cayi ve kefir onerdi eger bunlarla rahatlamassam ilac yazacagini surekli gaz agrisinin iyi olmadigini soyledi
peki yanında sigara içiliyorken, bana dokunuyor sigara ben çıkayım deyip başka yere geçsen..? belki böyle böyle anlarlar.bizim evdede balkon yok mutfakta içirtiyorm camın kenarında ondan gene o kadar etkilemiyorum ama başkaları hiç takmıyor maşallah sanki ben içmeyince bana bir şey olmuyor içeyim tam olsun bari
kv içmiyor ama içene de aman içmeyin demiyor kimse e bende bi şey diyemiyorum öksürmekten içim çıktı bide giderken sigara mı yaptı diyo dedm allah razı olsun yani :) bidaha da gitmicem artık eşime de dedim bari sen de senin ailen içmesinler diye ay h istiflerini bozmuyorlar sinir oldm
ishal, kabızlık hepsi gebelik içinde olabilecek normal durumlar. başka belirti yoksa sanmam toxoplazma falan olsun.Selam kizlar, nasil gidiyor? Ya birsey soracagim. Birinin evine gittiginizde herseyi gonul rahatligi ile yiyebiliyormusunuz? Benim kafamda binbir sey dolaniyor. Salatadaki malzemeler iyi yikandimi, ev yapimi yogurt corbasi iyi kaynadimi gibi.. Hic rahat edemiyorum ama kendimi onumuzdeki 7 ay eve kapatamam ki. Hic emin olamiyorum ve bu kafamdaki dusuncelerle nasil basa cikacagim bilmiyorum. Dun kayinvalidemde yedik mesela. Simdi ishal olmusum hemen aklima listeria taxoplasma geliyor..
canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bi bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın .. biz de seni iyii ki tanıdıkMerhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım
Canım çok üZüldüm Allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah, canını sıkma her işte bir hayır vardır bu acını hemencecik unutturacak güzellikler yaşarsın inşallahMerhaba arkadaşlar ,
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Merhaba arkadaşlar ,
Yok canım şuan tam algılayamadı heralde hamileliğimi karnım felan şişmedi ya heralde ondan konuştum zaten dışarda içiyor ilk oğlumda içmemişti evimizde balkon vardı eski oturduğumuz evde rahattı şimdi balkon yok hava soğuk diye kendini düşündü ama ortak yolu buldukAy yok artık! Cok sasırdımmm
Bebek dogunca ne olcak? Bebek yanında ıcecek herhalde
Merhaba arkadaşlar ,
Kızlar çok yoğun akıntım oluyor? Sizde de aynı durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?