- 15 Ekim 2009
- 1.434
- 1.129
- 333
Çözüm de başka sıkıntılar yaratıyor desene canım ne ilacı kullanıyorsun doktor mu verdiÇok zor çokk. Krakerden bile tiksindim. İlaç kullanıyorum ben. O da uyutuyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözüm de başka sıkıntılar yaratıyor desene canım ne ilacı kullanıyorsun doktor mu verdiÇok zor çokk. Krakerden bile tiksindim. İlaç kullanıyorum ben. O da uyutuyor :)
28 haziran diyor canım bakalım kan da da görürsem takvim yapayım insallahHesaplatsana canım Google a hamilelik haftası hesaplama diye gir tahmini doğum tarihi öğrenebilirsin
Evet dramamine adı. Acile gitmiştim oradaki doktor yazdı. Kendi doktorum doçent o da kullan etkili olmazsa daha etkilisini veririm bile dedi. Hamilelik B grubu bir ilaç.Çözüm de başka sıkıntılar yaratıyor desene canım ne ilacı kullanıyorsun doktor mu verdi
Geçmiş olsun canım önemli bişey yok ya insan buna dua ediyorBenimde kasığımda ağrı var dün doktora gittim bir problem olmadığını söyledi progestan verdi biraz rahatlatır dedi :)) daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar kalbimizi hop hop hoplatıyorlar :))
Allah yardımcın olsun canım ya seni düşününce kendi yaşadığımı hafif buldum inan :)Valla hastaneye gelse bile bebeği kendim beşikten alip emziriyorum sadece kulak testine götürüp hep uyur evde de tek basma bakarım sadece banyosunu yaptirir 1 ay sonrasında ben yaparim son doğumda eve gldim kizimi yatağa biraktim carsafimi odami temizledim o ağrılarla ne yapim sadece geldi yardim edimmi diye sordu sinirlendim ne demek bu diye çok aglamistim o gun
Sen olumsuz dusununce etkı edıyo ınan bu korkuları bır kenara bırak dua et bolbol:)ayy yavaştan geçiyo gibihafifledi biraz
Amin erkek olsun istiyor hepYaa üzüldüm Allah yardımcın olsun kaynananada vicdan versin biraz
aminnn cümlemizinnnAllaj bağışlasın yerim onu benBenimkide 29 ekimde 3 doldurucak uyuyan insana garezi war kim olsa uyandırıo 2 gündür ellemio bana torpil geçti galba
![]()

Ben geçen cuma gitmiştim doktora o zaman hafif hafif vardı mide bulantım ilaç önermiyorum geçici cozum demişti ama şuan durum iyice ilerledi doktorumu arayıp telefonda sorayım bari o yüzden sordum ilacın ismini canım benim çok sağol iyi geliyor mu pekiEvet dramamine adı. Acile gitmiştim oradaki doktor yazdı. Kendi doktorum doçent o da kullan etkili olmazsa daha etkilisini veririm bile dedi. Hamilelik B grubu bir ilaç.
İnşallah canım amin kalp atışını duyana kadar heralde içim rahat etmicek. ay başında gidicem inşallah duyarım 6+2 oluyorSen olumsuz dusununce etkı edıyo ınan bu korkuları bır kenara bırak dua et bolbol:)
BAk bebegın buyuyecek senı duyacak tepkı verecek bır kAç yerde okumustum hamılelıgı nasıl gecırırsen cocuga etkısı oluyormus.
Ya son kizimda hamileyken doktor kiz dedi beni aradi kiz dedim tamam deyip kapattı telefonu eltim benle gelmişti hastaneye doktor kiz dedikten sonra eltimm.gizlice beni video ya almis bakalım aglicakmiyim diye inana biliyor musunAllah yardımcın olsun canım ya seni düşününce kendi yaşadığımı hafif buldum inan :)
Bence garantılemek ıcın 7de gıtsen daha ıyı kesın duyarsınİnşallah canım amin kalp atışını duyana kadar heralde içim rahat etmicek. ay başında gidicem inşallah duyarım 6+2 oluyor
Söyledim canım gidip gelip karnıma bakıo kardeş bebek dio arada oyuncaklarını gösterio karnıma doğruaminnn cümlemizinnn
Aynı sayılırlar zaten yasından oturu geç kalmıyım dedım :)
Benım kızında garezı var yatıyorm agzıma zorla cevız sokuyo ye ye ye ye
Kardesi olacagını soyledınmı kız mı erkek mı bu arada
Yokkk artıkk yaaa!!!!!! Allah sabır versınYa son kizimda hamileyken doktor kiz dedi beni aradi kiz dedim tamam deyip kapattı telefonu eltim benle gelmişti hastaneye doktor kiz dedikten sonra eltimm.gizlice beni video ya almis bakalım aglicakmiyim diye inana biliyor musun

Sağlığına şükredicene benim kaynanamda kız istio sürekliAmin erkek olsun istiyor hep
ayyy yerim yaa masallah hep böyle olurlar ınsallahhhSöyledim canım gidip gelip karnıma bakıo kardeş bebek dio arada oyuncaklarını gösterio karnıma doğruerkek canım benimkisi
Onlara ne oluyosaSağlığına şükredicene benim kaynanamda kız istio sürekli
Nasıl ya bu nasıl vicdansızlık gerçekten Allah yardımcın olsun sabır versin sana kayınvalidene de vicdan ve merhamet... Ama ben eminim ki kayın validen bı gün o kız çocuklarının eline düşer onlara muhtaç olur bu hayat böyle çünküYa son kizimda hamileyken doktor kiz dedi beni aradi kiz dedim tamam deyip kapattı telefonu eltim benle gelmişti hastaneye doktor kiz dedikten sonra eltimm.gizlice beni video ya almis bakalım aglicakmiyim diye inana biliyor musun