- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
1-2 gün bekleyip kan vermen en iyisi :)Böyleyken mi 490 çıktı ben daha yeni idrar a geçiyor herhalde adet gelmedi ya 5-10 felan dir herhalde dedim hatta o yüzden biraz bekleyeyim dedim
canım sakin ol okudum yazdklarını da Allah sana sabır versin yardım etsin .. ne güzel genç yaşta kalabalık bi aile oluyorsunuz hem güzel hem zor senin için , umarım en kısa zamanda evinizide alır kendi düzeninizi kurarsınız.Kizlar ben bu hamilelikte çok sinirliyim diğerlerinde çok sakindim
Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem![]()
canım bırakmayı dene sigara içilen ortama bile girmeyin diyorlar. bi de öyle bişey duydum bebeğini öğrenen kdr yediğin içtiğin senin öğrendikten sonra bebeğin diye.. yani bile bile bebişine zarar verme. doktor hamur işi bile yeme bebeğe bi faydası yok sonuçta dedi bana