- 12 Ekim 2018
- 343
- 337
- 18
- 31
Ben daha eski kilonun hepsini veremedim ama.çok almak istemiyorum bebek kilo alsin yeter ne yapacagimi bilmiyorumİlk hamileliğimde 15 kilo aldım bu sefer bakalım ne olacak iki hamileliğimdede 60la hamileliğme başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha eski kilonun hepsini veremedim ama.çok almak istemiyorum bebek kilo alsin yeter ne yapacagimi bilmiyorumİlk hamileliğimde 15 kilo aldım bu sefer bakalım ne olacak iki hamileliğimdede 60la hamileliğme başladım
Bende bel ağrısı ve aşırı susama vardı farklı olarak öyle tahmin ettimKizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
Hamisler lütfen dua edin saglikli bir oğlum olur bu kes son olsun Allah ne nasip etmişse o tabi sizin dualariniz kabul olur inşallah

Bende 24 yaşndayım 56 kiloyum . Korkutuyosuun benı24 yasindaydim hemencik verdim.simdi 34 az yiycem ins bu defa
Oldu iste kizimda 5 bucuk kilo dogdu simdi 15 kilo en fazla diye kriter koydum ama bakalim.normalde istesem 1 kilo alamiyorum47 kilo mu
Hay maşallah ...
Ben kızım da 18 kilo almıştım, tamamen bilinçsiz beslenmeden ötürü
Bunda çok dikkat ederim![]()
Hamisler lütfen dua edin saglikli bir oğlum olur bu kes son olsun Allah ne nasip etmişse o tabi sizin dualariniz kabul olur inşallah
Az yemek değilde bebege yararlı besinler mesela benim diğer kizlari 3 kilo doguyordu arastirdim kasar peyniri sut ve muz bebeğe kilo aldiriyor diye en.sin kizimda 3. 800 gram doğdu24 yasindaydim hemencik verdim.simdi 34 az yiycem ins bu defa
Amin inşallah artik insanların sanki bir.sucmus gibi hastaneden gelince bakmalarina çok yoruldumCanım inşallah gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun![]()
Ben biara 50 ye kadar düştüm yine aşdım keşke 50yken hamile kalsaydım kilo aldırmayan ama sağlık şeyler yemek yeterli bence hamur işinden uzak durarak ekmeği çok tüketmemek gibiBen daha eski kilonun hepsini veremedim ama.çok almak istemiyorum bebek kilo alsin yeter ne yapacagimi bilmiyorum
Ben 9,5 kg almıştım tek dileğimmmmmm 10ıle tamamlamakKizlar ben çok kilo alıyorum ilk hamileliğin de çok kilo alan varmi ben.ccok kilo almak istemiyorum
Saglikli beslen sen bakma bana hamur kizartmavs yeme.ben son 3 ayda aldim o kilolari.Bende 24 yaşndayım 56 kiloyum . Korkutuyosuun benı
aten ben böyle gidersem 100 kilo alırım kesınde![]()
Bende kendimi en fazla 10 kiloya şartladım artık bakalım evde ki hesap çarşıya uyacak mıOldu iste kizimda 5 bucuk kilo dogdu simdi 15 kilo en fazla diye kriter koydum ama bakalim.normalde istesem 1 kilo alamiyorum
Önce sağlık sonra hayı bir evat ve son olarak Allah ım gönlüne göre versin bende kız istiyorum Allahtan hayırlısı olur inşallahHamisler lütfen dua edin saglikli bir oğlum olur bu kes son olsun Allah ne nasip etmişse o tabi sizin dualariniz kabul olur inşallah
47mıııı wuuuuu rekorrrrr ılkkez duydummmBen ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
yukari cikarki daha kucukmus ne Cabuk karar vermis yaaKızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek
Hic midem bulanmamıştı dogum yaptigim gune kadar gezip tozdum en ufak agrim olmamisti bide o zaman bilincsizdim belki.dikkat ederim bu defa diyorum da kunefe getir hemen diye esimi arayip durmaya basladimBende kendimi en fazla 10 kiloya şartladım artık bakalım evde ki hesap çarşıya uyacak mı
Maşallah ama doğum kilosu çok çok iyi.
Ben çok tatlı tüketmiştim son 3 ayda yoksa 6. aya kadar sadece 7 kilo almıştım![]()