• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Slm arkadaşlar bende 6+3 günlük hamileyim geçen aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi doğum beklerken karnımda kalbinin durduğunu öğrendim çok dua edin benim için
Canim cok uzuldum ne denir bilemedim başin sag olsun. Rabbim bu evladini sana bagislasin. Saglikla kucagina alip buyutmek nasip olsun insallah.

Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :KK200::dua:
Canım çok geçmiş olsun .
Rabbım en yakın zamanda tekrar hamıle kalmanı nasip etsın :dua::dua::dua:

Ben günde iki bardk süt yiyebildipimce yoğurt bir kase ceviz fındık bade 4,5 adet hepsinden ve normal yiyecejlerdwn ıdrar yolunda enfeksiyon ve kum döküyormuşuö dr bol bol su iç dedi içebildiğim vehatırlyabildiğim kaxar su içmeye çalışıyom.
Kola, maydonoz, acı, nar, ywşil çay, bunalrı tükwtmiyorum çünkü düşük yapmaya neden oluyormuş ve zarar veriyormuş
Süt u yeni içmeye başladım ama findik ceviz felan yiyordum acı da düşük yapıyor mu ona da dikkat etmem lazım inşallah ❤️

Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :KK200::dua:
Çok geçmiş olsun

TOXO IgG 2,70 ( grayzone ) yazıyor, normal değer 0-1,56 olması gerekmiş.
RUBELLA IgG 120.00 pozitif bu değer de.
Lökosit 29 çıkmış , normal değeri 5 olması gerek.

Bu değerler de çok önemli, riskleri bebek için çok ciddi netten araştırdığım kadarıyla.
Canım IgG daha önce geçirmişsin demek. Onun için endişelenmene gerek yok. Vücudun buna bağışıklığı olduğunu gösterir hatta iyi bile.
IgM pozitif olursa o şu anda virüs var demek oluyor

Kızlar hepinize hayırlı olsun bebisleriniz inşallah bende haziran annesi adayıyım rabbim kucagima nasip ederse
Bişey sorucam 17 Ekim 1112
22 Ekim'de 2922 çıkti kan testim henüz hastaneye gitmedim ama artış bana az gibi geldi birde birini hastanede birini sağlık ocağında verdim ya umarım sağlıklıdır bebeğim :110::110:

Günaydın kızlar.

En kısa surede saglikli bi bebiş icin tekrar hamile kalirsin insallah canim cok uzuldum...

Kızlar hepinize hayırlı olsun bebisleriniz inşallah bende haziran annesi adayıyım rabbim kucagima nasip ederse
Bişey sorucam 17 Ekim 1112
22 Ekim'de 2922 çıkti kan testim henüz hastaneye gitmedim ama artış bana az gibi geldi birde birini hastanede birini sağlık ocağında verdim ya umarım sağlıklıdır bebeğim :110::110:

Hosgeldin :)
Farkli cihazlarla ölçüm yapıldığındanda kaynaklaniyor olabilir olcum yaptirdigin yerde sordunmu bisey dedilermi ?

Günaydın kızlar.
çok geçmiş olsun, herşeyin hayırlısı allahım hakkında hayırlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah en doğru zamanda.

Hayırlı olsun canım ınsallah bir dahaki kontrolde hem bebek hem kalp atışını görürsün kesen kaç mm
Sagol canim Amin insAllah sen dinledin mi kalp atışlarını? bilmiyorum dr söylemedi ultrason kagidindan da anlayamadım

Günaydın kızlar.

canım çok geçmiş olsun inşallah bu durumu kolayca atlatırsın hemencecik yeni bebişe hazırlanırsın. Allah hakkında en hayırlısı ne ise onu versin kendine dikkat et .

Günaydın kızlar.
Canım çok geçmiş olsun. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı seni cok iyi anlıyorum ama Allah'ın izniyle yine gebe kalacaksin ve ınsallah her şey çok güzel olacak.

Back
X