• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canim 5+5 ti karindan bakti ama göremedi rahim seklinden dolayi dedi alttan bakinca gördük.2 hafta sonra gidicem insAllah dayanabilirsem:) senin ne zaman kontrolun erken gitmezsen görürsün insAllah:)
Ay çok zor dayanmak bende 2 haftadır bekliyorum neredeyse görmeyi :KK17:
Perşembe günü 6+1 oluyo benimde kontrolüme sonunda az kaldı :KK49:

Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :KK200::dua:
Rabbim en yakın zamanda yeni bebiş nasip etsin inş.
çok sancın oldu mu?
dr a gittin mi bugün

Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :KK200::dua:
Çok üzüldüm canım çok yıpratma kensini demekki sağlıksız mış öyle düşün en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın

Günaydın kızlar :KK36:
Kan sonuçlarım temizmis , oh bir rahat nefes aldım:KK71:
Keseyi gördüm ama kalp atiei icin erken dedi ...
Ayın 1'inde gidecegim inşallah görürüm:KK200:
Ayyy normal karından mı gördünn :halay::halay::halay:
Benımde cuma gunu randevumm bende görürüm inşallah .
Testlerı nerde yaptrdın ?

Günaydın kızlar.
Canim Allah bir daha yaşatmasın. En yakin zamanda tekrar bebegine kavusursun insallah. Cok gecmis olsun. Iyi dileklerin icinde cok tesekkurler.

• Beğen
Reactions: H E
Günaydın kızlar.
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun:(

• Beğen
Reactions: H E
140 tl canım eşim yuvarlayarak söyledi :KK70: sen nereye gidiyosun? Aslında bakarsan bana normal geliyo medstarda 115 tl ve küçücük bi hastane. Medicalparka göre fiyatı normal buluyorum.
Ben ayla üçkuyu ya gidiyorum özel çalışıyor ama hamilelik çalışmaları sırasında Nisan’da konyaaltında Olimpos hastanesi var biliyorsundur ilk oraya gittim 80 liraydı orayla karşılaştırıyorum zaten memnun kalmamıştım şimdiki dr umu bulmuştum
Dr umdan çok nemnunum ama bir tanede hastane dr istiyorum rapor izin işleri için demek hastanelerde bayağı pahalıymış

Slm arkadaşlar bende 6+3 günlük hamileyim geçen aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi doğum beklerken karnımda kalbinin durduğunu öğrendim çok dua edin benim için
Çok acı ne denilirki allah bu kez bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın

Back
X