- 8 Şubat 2018
- 50
- 44
- 18
- 35
Sağol canım şu anda çok korkuyorumBaşınız sağolsun : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım şu anda çok korkuyorumBaşınız sağolsun : (
seni anlıyorum. Güzel haberler getireceksin inşallah..Sağol canım şu anda çok korkuyorum
İnşaallah canımseni anlıyorum. Güzel haberler getireceksin inşallah..
Çok sağ ol canım bilgilendirdiğin icin.Canım IgG daha önce geçirmişsin demek. Onun için endişelenmene gerek yok. Vücudun buna bağışıklığı olduğunu gösterir hatta iyi bile.
IgM pozitif olursa o şu anda virüs var demek oluyor
Ay çok zor dayanmak bende 2 haftadır bekliyorum neredeyse görmeyiEvet canim 5+5 ti karindan bakti ama göremedi rahim seklinden dolayi dedi alttan bakinca gördük.2 hafta sonra gidicem insAllah dayanabilirsem:) senin ne zaman kontrolun erken gitmezsen görürsün insAllah:)
Rabbim en yakın zamanda yeni bebiş nasip etsin inş.Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Çok üzüldüm canım çok yıpratma kensini demekki sağlıksız mış öyle düşün en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Gözün aydın canımmmGünaydın kızlar
Kan sonuçlarım temizmis , oh bir rahat nefes aldım
Keseyi gördüm ama kalp atiei icin erken dedi ...
Ayın 1'inde gidecegim inşallah görürüm![]()
Ayyy normal karından mı gördünnGünaydın kızlar

inşallah duyarsın canım pıt pıtlarıKızlar kontrole geldim inş bebişi görürüm kalp atışlarını duyarım![]()
Saol canım inş sıramı bekliyorum heycanlainşallah duyarsın canım pıt pıtları![]()
Canim Allah bir daha yaşatmasın. En yakin zamanda tekrar bebegine kavusursun insallah. Cok gecmis olsun. Iyi dileklerin icinde cok tesekkurler.Günaydın kızlar.
Çok üzüldüm canım geçmiş olsunGünaydın kızlar.
İnşallahKızlar kontrole geldim inş bebişi görürüm kalp atışlarını duyarım![]()
Gozun aydin canimGünaydın kızlar
Güzel haberlerini bekliyoruz❤Kızlar kontrole geldim inş bebişi görürüm kalp atışlarını duyarım![]()
Ben ayla üçkuyu ya gidiyorum özel çalışıyor ama hamilelik çalışmaları sırasında Nisan’da konyaaltında Olimpos hastanesi var biliyorsundur ilk oraya gittim 80 liraydı orayla karşılaştırıyorum zaten memnun kalmamıştım şimdiki dr umu bulmuştum140 tl canım eşim yuvarlayarak söyledisen nereye gidiyosun? Aslında bakarsan bana normal geliyo medstarda 115 tl ve küçücük bi hastane. Medicalparka göre fiyatı normal buluyorum.
Çok acı ne denilirki allah bu kez bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasınSlm arkadaşlar bende 6+3 günlük hamileyim geçen aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi doğum beklerken karnımda kalbinin durduğunu öğrendim çok dua edin benim için