- 15 Ekim 2018
- 981
- 845
- 23
Bende merak ediyordum varmi diye, bu zamana kadara hic basim agriyo diye ilac icmisligim bile yoktur ama son bihaftadir ara ara cok basim agriyo :/kızlar başı çok ağrıyan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyordum varmi diye, bu zamana kadara hic basim agriyo diye ilac icmisligim bile yoktur ama son bihaftadir ara ara cok basim agriyo :/kızlar başı çok ağrıyan var mı
Hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayıGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Nar çok faydalı diyorlar aslında ya üşenmediğim sürece de çok seviyorum size kim söylediBen günde iki bardk süt yiyebildipimce yoğurt bir kase ceviz fındık bade 4,5 adet hepsinden ve normal yiyecejlerdwn ıdrar yolunda enfeksiyon ve kum döküyormuşuö dr bol bol su iç dedi içebildiğim vehatırlyabildiğim kaxar su içmeye çalışıyom.
Kola, maydonoz, acı, nar, ywşil çay, bunalrı tükwtmiyorum çünkü düşük yapmaya neden oluyormuş ve zarar veriyormuş
Benim dün akşam çok ağrıdı ilk defa : (kızlar başı çok ağrıyan var mı
benm de dün akşamdan beri berbat,Benim dün akşam çok ağrıdı ilk defa : (
hayırlı olsun.Kızlar sağlık ocağındaki doktor sonucun normal olduğunu söyledi 1 hafta sonra git kontrole dedi ağrım sancim biseyim de yok beklicem artık
Yeni geldim hastaneden iyi dinle bombayı patlatıyorumİyi olda sağlık olsun canım .![]()
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versinGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Zararı var diyolar ve kabızlıkta yapıyomuş ben de dikkat etmeye çaliliyom acıyı çok severim şimdi çok hafif tüketiyomSüt u yeni içmeye başladım ama findik ceviz felan yiyordum acı da düşük yapıyor mu ona da dikkat etmem lazım inşallah![]()
Doktor daha iyi bilir sonuçta ama eğer son adet tarihin 1 eylül ise Hamilelik takviminde yazan tarih doğru hesaplanmis tarih ama geç döllenme felan diyolar ya öyle bişey olmuş olabilirNasıl yani tarih önemli değil bir sorun mu var ben mi yanliş anlıyom
Çok sağ ol birtanemGözün aydın canımmm
Evet canım karindan gördüm, İnşallah gorursib hatta kalp atışını bile duyarsın insallah.Ayyy normal karından mı gördünn
Benımde cuma gunu randevumm bende görürüm inşallah .
Testlerı nerde yaptrdın ?
Benim çok ağrıyor yaa tabi bu diş ağrısından da kaynaklanoyor amakızlar başı çok ağrıyan var mı
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına için rahatlamiştırGünaydın kızlar
Kan sonuçlarım temizmis , oh bir rahat nefes aldım
Keseyi gördüm ama kalp atiei icin erken dedi ...
Ayın 1'inde gidecegim inşallah görürüm![]()
haydeeeYeni geldim hastaneden iyi dinle bombayı patlatıyorum
1 hafta geç döllenme![]()
emin misin canım? geçen kontrolümde benim 7ooo civarıydı ama sadece kese vardıKızlar bebişlerin kalp atışlarını kesin olarak beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun![]()