Insallah canımKızlar kontrole geldim inş bebişi görürüm kalp atışlarını duyarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canımKızlar kontrole geldim inş bebişi görürüm kalp atışlarını duyarım![]()
Rabbim güzrl haberlerle göndersin bizede verirsin inşallah3 haftadır ilerlemio bu haftam ya 7+1 olmam lazım 6+5 oldu yine doktor bebek oluşmuş gibi duruo ama emin olalım dedi detaylı ultrosona yönlendirdi bide kan testi istedi dua edin de bebişi oluşmuş olsun
ben özele gidiyorum . Ama devlette resmen randevu yokEvet canım karindan gördüm, İnşallah gorursib hatta kalp atışını bile duyarsın insallah.
Annem yeni emekli hemşire , çalıstigi hastane devlet o yüzden herkes tanıdık diye oraya gidiyorum. Testleri de devlette yaptırdım

Kesemizi göreliimm 

Siz duydunuzmu tahmini doğum tarihi aynıda geçen hafta 1900 idi benimki 6000 i geçmiştir ama 15 gün sonra doktora gideyim diyorumKızlar bebişlerin kalp atışlarını kesin olarak beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun![]()
Anladım canım dikkat edelim o zamanZararı var diyolar ve kabızlıkta yapıyomuş ben de dikkat etmeye çaliliyom acıyı çok severim şimdi çok hafif tüketiyom
Bende çok seviyorum ama narın içinde kanı sulandırıcı vitaminler varmiş çok fazla tüketmeyin dioyolar bir arkadşimin gittiği dr demişNar çok faydalı diyorlar aslında ya üşenmediğim sürece de çok seviyorum size kim söyledi
Evet ya cuma gunu bi geleydıkızlar takip ettiğim kadarıyla bir çok kişinin ultrason muayenesinden sonra haftası geriliyor. geç döllenmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. benim 17 gün ileriye attı tahmini doğumu. çok can sıkıcı. günler hiç geçmiyor gibi geliyor![]()
Sanırım bende anlamadım yaaDoktor daha iyi bilir sonuçta ama eğer son adet tarihin 1 eylül ise Hamilelik takviminde yazan tarih doğru hesaplanmis tarih ama geç döllenme felan diyolar ya öyle bişey olmuş olabilir
Bende doktorun yalancısıyım :))emin misin canım? geçen kontrolümde benim 7ooo civarıydı ama sadece kese vardıbeta değeri çok değişiyor kalp atışı haftayla alakalı demişti doktorum
yok gördü alttan ama karından bakınca da belli belirsiz dedi istersen alttan bakalım gel git etme dedi bi zararı yoksa bakın dedim kesinlikle yok sadece düşük tehlikesi olanlarda bakmıyorum dedi baktığı gibi gördü sonra hesapladı geç döllenmiş 1 hafta geriden dedihaydeeeTemmuz anası olcan
kese mese gözükmedı demı gı ?

3 haftadır ilerlemio bu haftam ya 7+1 olmam lazım 6+5 oldu yine doktor bebek oluşmuş gibi duruo ama emin olalım dedi detaylı ultrosona yönlendirdi bide kan testi istedi dua edin de bebişi oluşmuş olsun
Çok çok geçmiş olsun inş biran önce toparlanır en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsınGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Işını ferah tut canim ilk gebelikte ben ilk gittim dokra 5 haftalik dedi 1 hafta sonra 7 hafta dedi sonradan oturuyo kucukken biraz tutmayabiliyoSanırım bende anlamadım yaa
yarın tekrar kontrolüm var 10000 i geçmiştir beta. ama yarın 6+0 oluyorum. genelde 6 yı geçince duyuluyormuşBende doktorun yalancısıyım :))
Biraz önce aile hekimimle konuştum o da aynı şeyi dedi .
Sağlık ocağındaki hemşirede söyledi fazla tüketme die artık bebişler doğana kadar onlar için dikkat etcezAnladım canım dikkat edelim o zaman![]()
ayy ozaman benımde gözükür cuma gunuyok gördü alttan ama karından bakınca da belli belirsiz dedi istersen alttan bakalım gel git etme dedi bi zararı yoksa bakın dedim kesinlikle yok sadece düşük tehlikesi olanlarda bakmıyorum dedi baktığı gibi gördü sonra hesapladı geç döllenmiş 1 hafta geriden dedi
yok kız zaten sezeryanda 1 hafta erken alıyolar gene haziran 25e denk geliyo![]()

Gerçekten içim rahatladı aslında bu denli üstüne düşmem çok erken çünkü ama insan emin olmak istiyor çok sağ olGözün aydın canım çok sevindim senin adına için rahatlamiştır
Valla kafam çok kariştı inşallah herşey yolundadırIşını ferah tut canim ilk gebelikte ben ilk gittim dokra 5 haftalik dedi 1 hafta sonra 7 hafta dedi sonradan oturuyo kucukken biraz tutmayabiliyo
İnsanın içine bir kurt düştümü emin ol adan rahatlayamıyor belki başka birşey olsa bukadar didiklemeyiz ama küçüçük bir can olunca kendimizden çok aklımızona takılıyorGerçekten içim rahatladı aslında bu denli üstüne düşmem çok erken çünkü ama insan emin olmak istiyor çok sağ ol![]()
Haftayla ilgili olmalı beta hcg ile değil.Kızlar bebişlerin kalp atışlarını kesin olarak beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun![]()