• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
3 haftadır ilerlemio bu haftam ya 7+1 olmam lazım 6+5 oldu yine doktor bebek oluşmuş gibi duruo ama emin olalım dedi detaylı ultrosona yönlendirdi bide kan testi istedi dua edin de bebişi oluşmuş olsun
Rabbim güzrl haberlerle göndersin bizede verirsin inşallah

Evet canım karindan gördüm, İnşallah gorursib hatta kalp atışını bile duyarsın insallah.
Annem yeni emekli hemşire , çalıstigi hastane devlet o yüzden herkes tanıdık diye oraya gidiyorum. Testleri de devlette yaptırdım
ben özele gidiyorum . Ama devlette resmen randevu yok :olamaz:
En kötü özelde yaptırcam testlerıde :olamaz:

Ay Allahım nolursunn :dua: Kesemizi göreliimm :dua::dua::dua:

Kızlar bebişlerin kalp atışlarını kesin olarak beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun :emir_bebek::nazar:
Siz duydunuzmu tahmini doğum tarihi aynıda geçen hafta 1900 idi benimki 6000 i geçmiştir ama 15 gün sonra doktora gideyim diyorum

kızlar takip ettiğim kadarıyla bir çok kişinin ultrason muayenesinden sonra haftası geriliyor. geç döllenmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. benim 17 gün ileriye attı tahmini doğumu. çok can sıkıcı. günler hiç geçmiyor gibi geliyor :işsiz:
Evet ya cuma gunu bi geleydı :olamaz:
Benım ne haftası ne kesesı hiçbirşe belli değil :KK51:

emin misin canım? geçen kontrolümde benim 7ooo civarıydı ama sadece kese vardı :110: beta değeri çok değişiyor kalp atışı haftayla alakalı demişti doktorum
Bende doktorun yalancısıyım :))
Biraz önce aile hekimimle konuştum o da aynı şeyi dedi .

haydeee :KK48::KK48: Temmuz anası olcan :KK53::KK53::KK53:

kese mese gözükmedı demı gı ?
yok gördü alttan ama karından bakınca da belli belirsiz dedi istersen alttan bakalım gel git etme dedi bi zararı yoksa bakın dedim kesinlikle yok sadece düşük tehlikesi olanlarda bakmıyorum dedi baktığı gibi gördü sonra hesapladı geç döllenmiş 1 hafta geriden dedi :eek:
yok kız zaten sezeryanda 1 hafta erken alıyolar gene haziran 25e denk geliyo :hamarat:

• Beğen
Reactions: H E
3 haftadır ilerlemio bu haftam ya 7+1 olmam lazım 6+5 oldu yine doktor bebek oluşmuş gibi duruo ama emin olalım dedi detaylı ultrosona yönlendirdi bide kan testi istedi dua edin de bebişi oluşmuş olsun

canım doktorun 6+5 de bebek oluşmuş gibi duruyor demesi bana biraz garip geldi biraz geç değil mi :KK64: detaylı ultrasona bugun mu gideceksin ?

Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim :KK200::dua:
Çok çok geçmiş olsun inş biran önce toparlanır en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

yok gördü alttan ama karından bakınca da belli belirsiz dedi istersen alttan bakalım gel git etme dedi bi zararı yoksa bakın dedim kesinlikle yok sadece düşük tehlikesi olanlarda bakmıyorum dedi baktığı gibi gördü sonra hesapladı geç döllenmiş 1 hafta geriden dedi :eek:
yok kız zaten sezeryanda 1 hafta erken alıyolar gene haziran 25e denk geliyo :hamarat:
ayy ozaman benımde gözükür cuma gunu :halay::halay:
Ben normal doğum dusunuyorum hersey sağlıkla devam ederse kesın temmuz anası olcam ben :D :D :D

Gerçekten içim rahatladı aslında bu denli üstüne düşmem çok erken çünkü ama insan emin olmak istiyor çok sağ ol :KK200:
İnsanın içine bir kurt düştümü emin ol adan rahatlayamıyor belki başka birşey olsa bukadar didiklemeyiz ama küçüçük bir can olunca kendimizden çok aklımızona takılıyor

Kızlar bebişlerin kalp atışlarını kesin olarak beta hcg değeri 6000 olunca görülüyormuş aklınızda bulunsun :emir_bebek::nazar:
Haftayla ilgili olmalı beta hcg ile değil.
Benim 2. Kan testim 7 bindi ve 4. Haftadaydım henüz.. kalp atışı için doğru olan 7. Hafta, 6’da da bazıları duyabiliyor. Ben 6+1 de duymuştum..

Back
X