• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
3 haftadır ilerlemio bu haftam ya 7+1 olmam lazım 6+5 oldu yine doktor bebek oluşmuş gibi duruo ama emin olalım dedi detaylı ultrosona yönlendirdi bide kan testi istedi dua edin de bebişi oluşmuş olsun
detaylıyı ne zman çektireceksin canım
bana da geçen cuma gelişmemiş bebek yok dedi ama bir hafta bekleyelim dedi

Yeni geldim hastaneden iyi dinle bombayı patlatıyorum

1 hafta geç döllenme :KK53:
Olsun canım benm 2.5 hafta :)
kızlar takip ettiğim kadarıyla bir çok kişinin ultrason muayenesinden sonra haftası geriliyor. geç döllenmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. benim 17 gün ileriye attı tahmini doğumu. çok can sıkıcı. günler hiç geçmiyor gibi geliyor :işsiz:
En azından şu kaybettiğimiz zamanı bir yakalasaydık :) ben tekrar 8 haftayı bekliyorum şuan tam 8 olmuştuk geriye gitti:duduk:

Haftayla ilgili olmalı beta hcg ile değil.
Benim 2. Kan testim 7 bindi ve 4. Haftadaydım henüz.. kalp atışı için doğru olan 7. Hafta, 6’da da bazıları duyabiliyor. Ben 6+1 de duymuştum..
Evet haftayla da uyumlu olması gerek dediğin gibi. Geç döllenme vs de etkiliyor.
Her doktor farkli şey söylüyor işte , sabretmek en iyisi .

Kızlar selam
Bebişlerle iyisinizdir,umarım benim bulantılarım tam gaz devam ediyor,inşallah geçer en kısa zamanda,bir yandan da grip devam ediyor.Bebişler için isim düşündünüz mü,ben Mila istiyordum ama en yakın arkadaşım koydu,o yüzden vazgeçtim :anneadayı::KK200:

• Beğen
Reactions: H E
ayy ozaman benımde gözükür cuma gunu :halay::halay:
Ben normal doğum dusunuyorum hersey sağlıkla devam ederse kesın temmuz anası olcam ben :KK70: :KK70: :KK70:
inşallah kuzum ama ben mecbur sezeryanla devam.
Şöyle bi toparlayayım dedim bir düşüğüm oldu korkuyorum birşey vericekmisiniz yok hayır vermicem ilk 3 ayda düşmeyecen çocuk sağlıklıdır ilk 3 ay düşüklerine sağlıksız diyoruz adet sancıların gibi sancılar olur bel ağrıların olur lekelenme olmadığı sürece hamileliktendir deyip geç dedi.
Önerdiğiniz folik asit var mı dedim hayır hayır hepsi aynı görevi görüyo ticaret maksatlılara inanma dedi folik asitten başka bişey kullanma şimdilik dedi ilk 3 ay dikkatli davran kendine kalp atışı duyana kadar da çok sık ilişki olmasın ama hiç olmasın da demiyorum dedi.

hem elçinim okusun hem diğer bayanlarda faydalansın diye yazdım :KK45::KK45:

inşallah kuzum ama ben mecbur sezeryanla devam.
Şöyle bi toparlayayım dedim bir düşüğüm oldu korkuyorum birşey vericekmisiniz yok hayır vermicem ilk 3 ayda düşmeyecen çocuk sağlıklıdır ilk 3 ay düşüklerine sağlıksız diyoruz adet sancıların gibi sancılar olur bel ağrıların olur lekelenme olmadığı sürece hamileliktendir deyip geç dedi.
Önerdiğiniz folik asit var mı dedim hayır hayır hepsi aynı görevi görüyo ticaret maksatlılara inanma dedi folik asitten başka bişey kullanma şimdilik dedi ilk 3 ay dikkatli davran kendine kalp atışı duyana kadar da çok sık ilişki olmasın ama hiç olmasın da demiyorum dedi.

hem elçinim okusun hem diğer bayanlarda faydalansın diye yazdım :KK45::KK45:
Allah razı olsun canım . :dua::dua:
Ben ilişkiyi sormayı unutmustum . Hiç birlikte olmuyorum :olamaz:
Korkuyorum . Cuma gunu görüşeyim doktorla ona göre karar verırım .

Kızlar selam
Bebişlerle iyisinizdir,umarım benim bulantılarım tam gaz devam ediyor,inşallah geçer en kısa zamanda,bir yandan da grip devam ediyor.Bebişler için isim düşündünüz mü,ben Mila istiyordum ama en yakın arkadaşım koydu,o yüzden vazgeçtim :anneadayı::KK200:
Benımkıler 9 yıldır bellı :D
Modern isim değil ama umrumda değil çok severım . O isimle çocuk göreyım eririm :D :D

Erkek : Hamza , Kız : Duru Tek ismi olcak çunkü soyismimiz uzun çocuk sınavlarda ugrasmasın :)

Allah razı olsun canım . :dua::dua:
Ben ilişkiyi sormayı unutmustum . Hiç birlikte olmuyorum :olamaz:
Korkuyorum . Cuma gunu görüşeyim doktorla ona göre karar verırım .
ben sormadım o söyledi :D hiç olmayın demiyorum ama kalbini duyana kadar bekle biraz ara ara olsun dedi. valla diyecektim hormonlardan zaten istemiyo insan benim için hava hoş :D

ben sormadım o söyledi :KK70: hiç olmayın demiyorum ama kalbini duyana kadar bekle biraz ara ara olsun dedi. valla diyecektim hormonlardan zaten istemiyo insan benim için hava hoş :KK70:
Benımde hhiç istemıyo eşim tam bir azgın tossspaaaa gibi başımda . :kızgın:
İşin bitine kadar demi diyo :D :D :D 1 ay peşimden koştun dıyo :D :D :D

Benımkıler 9 yıldır bellı :KK70:
Modern isim değil ama umrumda değil çok severım . O isimle çocuk göreyım eririm :KK70: :KK70:

Erkek : Hamza , Kız : Duru Tek ismi olcak çunkü soyismimiz uzun çocuk sınavlarda ugrasmasın :)
benimde oğlumun adı ömer kız olursa ömür olmasını istiyorum tekrar erkek olursa eğer belli oğlum karar verdi bulut olacakmş halbuki ben yiğit görmştüm rüyamda.Ama eni sonu yiğit'i koyacam banane :işsiz:

benimde oğlumun adı ömer kız olursa ömür olmasını istiyorum tekrar erkek olursa eğer belli oğlum karar verdi bulut olacakmş halbuki ben yiğit görmştüm rüyamda.Ama eni sonu yiğit'i koyacam banane :işsiz:
Yiğit daha iyi buluta göre .. Sen ikna edersın oğlunu :)
Kıskanmalar başladımı ? Karnını sevıyomu ? :)

Sen ovulasyonla bakmıştın nasıl geç oldu ya :KK51:
Hee bende dedim ama bilmiyom ki nasıl oldu öyle. 2 gün çok sancılanmıştım ben acaba çatlaması uzun mu sürdü yada birden fazla mı yumurtladım. dediğim gibi en sevmediğim şeydi beni buldu kafam hiç basmıyor atomu parçalarım bu geç döllenmeyi anlamam

• Beğen
Yiğit daha iyi buluta göre .. Sen ikna edersın oğlunu :)
Kıskanmalar başladımı ? Karnını sevıyomu ? :)
Eşim,kaynanam,oğlum bulut diyo artık kim galip gelecek.
yok ben söylemedim öncekini biliyodu ultrason kağıdını elinden düşürmüyodu habire öpüyodu karnımı seviyodu öpüyodu 3 aylık olalım o zaman söyleyecem yoksa herkesin yanında diyodu annemin karnında kardeşim var diye

• Beğen
Yiğit daha güzel bence de,zaten ilk çocuğun ismi nasıl oluyorsa,diğerleri de ona uyumlu gidiyor :halay:biz üç kardeşiz,üçümüzün isimleri de çok uyumlu.Kızlar biz cinsel ilişki yaşamıyoruz,hem daha kalp atışını duymadık,hem de eşim,senin içinde Bebek var,ben bebekten utanıyorum diyo :anneadayı:

Kızlar selam
şimdilik miniğimizin ismi N**** (Siyahi). ikimizde esmer olduğumuz için öyle sesleniyoruz :rolleyes: cinsiyete göre çınar ya da asya isimlerini düşünüyoruz:anneadayı::KK200:

Back
X