- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
Benimkide geçen dedi noldu işin mi bittiBenımde hhiç istemıyo eşim tam bir azgın tossspaaaa gibi başımda .
İşin bitine kadar demi diyo![]()
![]()
1 ay peşimden koştun dıyo
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide geçen dedi noldu işin mi bittiBenımde hhiç istemıyo eşim tam bir azgın tossspaaaa gibi başımda .
İşin bitine kadar demi diyo![]()
![]()
1 ay peşimden koştun dıyo
![]()
![]()
![]()
İlkim ömer,ikinci kız olursa ömür olsun diyorum uyumlu ama erkek olursa yiğitde bulutda uuyumsuz oluyo oğlum inanılmaz takmış bulut diyo başka bişey demiyoYiğit daha güzel bence de,zaten ilk çocuğun ismi nasıl oluyorsa,diğerleri de ona uyumlu gidiyorbiz üç kardeşiz,üçümüzün isimleri de çok uyumlu.Kızlar biz cinsel ilişki yaşamıyoruz,hem daha kalp atışını duymadık,hem de eşim,senin içinde Bebek var,ben bebekten utanıyorum diyo
![]()

ayy nerdeeeeYiğit daha güzel bence de,zaten ilk çocuğun ismi nasıl oluyorsa,diğerleri de ona uyumlu gidiyorbiz üç kardeşiz,üçümüzün isimleri de çok uyumlu.Kızlar biz cinsel ilişki yaşamıyoruz,hem daha kalp atışını duymadık,hem de eşim,senin içinde Bebek var,ben bebekten utanıyorum diyo
![]()
Ayy yavrumm .Eşim,kaynanam,oğlum bulut diyo artık kim galip gelecek.
yok ben söylemedim öncekini biliyodu ultrason kağıdını elinden düşürmüyodu habire öpüyodu karnımı seviyodu öpüyodu 3 aylık olalım o zaman söyleyecem yoksa herkesin yanında diyodu annemin karnında kardeşim var diye

biz de hiç yaşamadık. zaten hormonlardan mıdır nedir bilemedim hiç isteğim yok. doktor aslında bu konuda birşey demedi ama 3 ay olmasa olur benim için.. tabi karşı tarafı da düşünmek lazımYiğit daha güzel bence de,zaten ilk çocuğun ismi nasıl oluyorsa,diğerleri de ona uyumlu gidiyorbiz üç kardeşiz,üçümüzün isimleri de çok uyumlu.Kızlar biz cinsel ilişki yaşamıyoruz,hem daha kalp atışını duymadık,hem de eşim,senin içinde Bebek var,ben bebekten utanıyorum diyo
![]()

bakalım senin geç mi erken mi döllenme olmuş merak ediyorumAyy yavrumm .
Aynen en güzeli 3 ay dolsun .![]()
Aynen benım hiçbirşeyde belli değil . Ne zaman yumurtladıgımı bılem bılmıyorumbakalım senin geç mi erken mi döllenme olmuş merak ediyorum

Sagol canim Amin insAllah sen dinledin mi kalp atışlarını? bilmiyorum dr söylemedi ultrason kagidindan da anlayamadım
İnşallah güzel haberlerle gelirsinAynen benım hiçbirşeyde belli değil . Ne zaman yumurtladıgımı bılem bılmıyorum
Cuma gunu ınsallah hersey bellı olur![]()
Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı rahat bir hamilelik, sağlıklı kolay bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum ve aranıza katılmak istiyorum ama henüz kan vermedim adetim geçti ve idrar testi pozitif, hayırlısı bakalım :)
merhaba formu yeni kullanmaya başlıyorum 7 haftalık hamileyim ankarada yaşıyorum henüz hiç hastaneye gidip kayıt olmöadım sadece kalp atışlarını ve kesesini görmek için polikliniğe gittim acaba ankarada yaşayıp önerebileceği bir hastane olan var mı aslında 3, gebeliğim ama diğerlerini devlet hastanesinde doğum yaptım ve pek memnun kalmadımHadi hadi hadiii tek kaldım buralarda gelen yok midir acaba :))
Merhaba hoşgeldiinnnMerhabalar öncelikle herkese sağlıklı rahat bir hamilelik, sağlıklı kolay bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum ve aranıza katılmak istiyorum ama henüz kan vermedim adetim geçti ve idrar testi pozitif, hayırlısı bakalım :)
canım bn yumurtlama döneminde kışın bile olsa hiç üşümüyodum vücut ısım artıyordu bide akıntı yoğunluğundan biliyordum sinir stres de cabasıArkadaşlar hayırlı akşamlar.Yumurtlama döneminde vücudumuzda belirtiler oluyor mu acaba?Ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar.Tecrubesi olan paylaşır mi?![]()
3 haftadan beri 6. Haftamdayım her gittiğinde 1 hafta geriye atıo sinrim bozuldu iyicekızlar takip ettiğim kadarıyla bir çok kişinin ultrason muayenesinden sonra haftası geriliyor. geç döllenmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. benim 17 gün ileriye attı tahmini doğumu. çok can sıkıcı. günler hiç geçmiyor gibi geliyor![]()
Bebeği gördük canım tahlil istedi bir sürü haftaya gel dedi bakalım nolcakRabbim güzrl haberlerle göndersin bizede verirsin inşallah
merhaba bende idrarda pozitif çıktıktan 3 hafta sonra gidip ultrasonda baktırdım ve kese bebek göründü adetimden 5 gün önce öğrendim bu 3, gebeliğim ve ilk defa bu kadar erken öğrendim hamileliğimi şu anda nerdeyse 8 haftalığım ama hiç bir belirti yok doktor görmese inanmıycam hamile olduğumaMerhabalar öncelikle herkese sağlıklı rahat bir hamilelik, sağlıklı kolay bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum ve aranıza katılmak istiyorum ama henüz kan vermedim adetim geçti ve idrar testi pozitif, hayırlısı bakalım :)
Bir liste yapmissin ya orda senin adinin yaninda birden kiz bebek diye yazili olarak gördüm içime doğdu sankiYok canım ilk bu nolduki :))
ya bende doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani 12. haftada 2 li tarama yapıolar o zaman gidiyim diyorum ama sizden tam olarak ne tahlili istediler bide ne zaman gelin dedilerBebeği gördük canım tahlil istedi bir sürü haftaya gel dedi bakalım nolcak
Hayırlı olsun canımMerhabalar öncelikle herkese sağlıklı rahat bir hamilelik, sağlıklı kolay bi doğum ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum ve aranıza katılmak istiyorum ama henüz kan vermedim adetim geçti ve idrar testi pozitif, hayırlısı bakalım :)