• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hersabah yumurta yesen bebeğin için iyi
Yiyemiyosan beyaz peynir en rahat yenen şey bu süreçte veya tost
Yumurta kokuyo ve ağır geliyo ama peynir yiyebiliyorum zaten şöyle bişey var kalkar kalmaz anca bi dilim yiyebiliyorum aradan biraz bi süre geçtikten sonra normal kahvaltı yapabiliyorum

• Beğen
Reactions: H E
senınkıde yakındır bekleeee :KK70: :KK70:

Sabahleyın aslında bişeyim yoktu .
Eşim ağzına su alıp verırken bir an öğüresim geldi :KK70: Sonrası zaten malum :KK70: :KK70: :KK70:
hahah yok bence bende olmaz sadece yanma oluyor oda olmuştu oğluşumda........................

• Beğen
Reactions: H E
MâşâAllah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah ❤️Aynı olay benim de ablamın başına gelmişti Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bende 11 haftalık kaybettim şuan 5+2 deyim İnşâAllah aynı şeyleri yaşamayız

Amin canım gerçekten çok zor rabbim bebişlerimizi hayırlısı ile kavuştursun bize

Merhaba kizlar ikiz gebeligjmden oturu mide bulntisi iki kat bende burada hep ondan yakindim. Cok mesaj birikmis aralardan baktim gelenler olmus hosgeldiniz.
Geleyim sedata :) hafif hafif mideyi bos birkmayin . cubuk kraker oneriliyor ama daha cok yakmasina neden oluyor cunku asiri tuzlu. Bunlari hep yasayip gordum. Cok cok bulaniyorsa oncelikle onu dingilemek lazim cok az tuz ile patlak misir yiyin. Sonra yogurtla ekmek . bu arada nedendir bilmiyorjm mide bir tek yogurtdu kusmuyormus bende sasirdim. Diyeleim kustunuz tam kusun :KK66: sonra guzel bir maden suyu icin kendinize geliyorsjnuz. Bu arada su almak bizim icin cok onemli. Yudum yudum lakir lakir su icemiyoruz daha cok midemiz bulaniyor . tavsiyem agzimizi minjk minik islatarak surekli icin . basardjm oluyor . bunun icin pet siseleri yada kapakli siseleri kullanin yaninizdan ayirmayin. Simdilik coZumlerjm bunlar . tum bebislerinizi opuyorum
Peynirli çubuk krakerini öneririm çok iyi ve tuzluda pek değil

Hanımlar lütfen dua edin gecen bizim gelin doğum yaptı dedim ya bebeği kuvezde kordon boynuna dolanmis nefes almakta zorlaniyor bizim gelin cam arkasında görebiliyor sadece burnundan sut veriyorlar Allah hepimizin bebeğini korusun onada dua edin bir anne için doğurduğu bebegi eline alamamak çok zor daha kucağına bile alamamış lütfen dua edin
Allahım yardım etsin şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileştiğini ve annesiyle eve gittiği haberlerinide alırız inşallah küçük meleğin:dua::KK200:

Rabbim sifa nasip etsin . dun de esimin abisisinin cocugu oldu mideye giden boruda sorunlar varmis apar topar amliyata alindi. Hacattepede yogun bakimda . emdigi sut mideye gitmiyormus. Ve anne karninda da amniyon sivisni ememis . bu durum da anne karninda teshis edilemeyen bir seymis. Rabbim tum hastalara da bizim Zeynep bebege de sifa versin .
Ayy çok üzüldüm rabbim şifa versin küçücük canoyla şimdiden ne ameliyatı yaa inşallah hemen iyleşir:dua::KK200:

Tatlım anne sütünden zehirlenip olumun eşiğinden dönmüşüm ben aklında bulunsun dikkat et emzirdigin çocukta bir anormallik olduğu an doktora git mutlaka umarım birşey olmaz tabi ama yinede aklında bulunsun
Bizim buralarda hamile kalan kadın eğer diğer bebeğini emziriyorsa hemen sütten keserler yoksa zehirlenir derler

Canım İnşâAllah ah almamışsındır :) çünkü o bulantıyı yaşamayan bilmezmiş bende önceki devam etmeyen gebeliğimde bi bulantı yaşadım bi yudum suyu içip çıkartıyordum 1 ayda 7 kilo verdim dile kolay :) o anda hamileliği bile düşünemiyor insan ki benim 7. Senede gelen 3. Tüp bebek denememde hamile kalabilmiştim kürtaja girene kadar bulantım devam etmişti kemoterapi hastalarının kullandığı ilacı içiyordum onunla iyi olurdum bi kaç saat
Şimdi 5+2 deyim henüz başlamadı gözüm korkmuyor değil bu 4. Tüp bebek transferim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırız❤️Bulantılar benden korksun:)
Rabbim sağlicakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminn üzme bu sefer inşallah bebeşine kavuşcan

Benim beta 329 ken progesteron 90 dı ama doktor iyi dedi ama sizin dediğinize göre çok yüksek hala da jel kullanmaya devam ediyorum
Bizim jel çok etkiliyor galiba benimde hemen hemen aynıydı Dr çok iyi demişti ama kan tahlili verdiğim hastane beni aramıştı progestron çok yüksek ilaç mı kullanıyorsunuz diye
Geçen hafta dr kutun bitince bırakabilirsin demişti bende günde bir kez kullanmaya başladım az kaldı çok şükür nefret ettim çünkü

Kızlar ben kendime dikkat edemediğim için çok üzülüyorum ya inşallah birşey olmaz :( Yani hamile kalmadan önceki performansımla devam ediyorum :KK42:

Yumurtayı çok severim hamilelikte de çok yararlı biliyosunuz ama evlendikten sonra alerjim ortaya çıktı yumurta yediğim anda yüzümün sol tarafı direk kıpkırmızı pul pul dökülüyor :( napıcam bilmiyorum 5 gün falan geçmiyo sinir oluyorum yumurtayıda çok severim :/

Back
X