Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir yok Dr neden bunu önerdi acaba bir zarari var mi iyot unİyot olanı herkese önerilmiyor tiroid probleminiz mi var?
Pzt keseyi gördüm kalp atişi 2 hafta sonra dedi tabi o kadar dayanabilirsem:)Saol canım ne guzel az aramiz varmis evet gecen hafta karindan gorundu cok saglikli dedi sadece kac haftalik oldugunu soylemedi haftaya kontrole gel dedi sadece bebeği görmek için herhalde senin durumlar nasıl canım duydun mu kalp atışını
Canim sari akinti bendede oluyor sorunca beni de etiketlermisinCanım yarın gidicem ama kendi doktoruma gidemicem devlete gidicem yarın. Bakalım ne dicek inşallah bebeğim sağlıklıdır. Sarı akıntı genelde enfeksiyondan oluyormuş ama bakalıö.
Canim bildiğim kadarıyla ogreninceye kadar ki zamanda bir zarari yok kullanilan ilaclarin tomografinin vsKızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi
MalesefNeee 1852 tl mi sadece tahlil![]()
Bende girdim hem tomografi hem rontgene hemde uzun uzun surdu babama refakatci kaliyordum hastanede. Iki doktorumda ve acile gittigimde ki doktorda etkisi olmayacagini soyledi.gebeligini ogrenene kadar gebe sayilmazsin dedilerKızlar sizlere sormak istediğim birşey var ben hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum merdiven boşluğundan düştü ve tomografiye girdim onunla olaydan iki üç gün sonra test yapmıştım ve degerim 17 çıkmıştı acaba etkisi olmuş mudur çok korkuyorum doktorla bir daha ki randevu da paylasicam ama bilginiz var mi
Merhaba canım iyotlu dediğin ne acabaHayir yok Dr neden bunu önerdi acaba bir zarari var mi iyot un
Tamam canım ama benimki baya kıvamlı oluyo su gibi değil seninki?Canim sari akinti bendede oluyor sorunca beni de etiketlermisin
Hoşgeldin.Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben öğrendiğimde 5+0 dı ve kese görünmüştü. Senin iki gün öncesi olacak görünür umarım ve içinide ferah tut olumsuz düşünme[/QUOTE
Insallah ben de oyle yapmaya calisiyorum, cok tesekkurler
Canım sen progestana kim baktı? 2 doktora gittim ikisi de bakmadı.Canım ben 200 mg fitil olarak kullanıyorum,az az her gün kahverengimsi-sarımsı lekelenmem oluyor,pazartesi kontrolüm var o zamana kadar sabah akşam kullanmaya devam,eğer doktor yine devam et derse ederim,minnoşum yeter ki tutunsun bana,benim protesteronum da düşük çıktı biraz inşallah düzelir canım hepimizin.sorunsuz hamilelikler geçiririz
Gebe olduğumu canım 12. Haftada cinsiyeti ogrenmistimCinsiyet mi 10 haftalık öğrenildi
Ben Bi yazı okumuştum. Kızlarda kadınsılığa erkeklerde ise kadınlığa yatkınlık oluyormuş. Tabi bunlar illa olacak şeyler değil.Fazla kullanınca noluyor ki canım ben sabah akşam alıyorum doktorum 3 aya kadar tavsiye ediyoruz dedi. Sanırım günlük 400mg alıyorum
Kese yuvarlaksa erkek tahmini yapılıyordu galiba öyle okudum diye hatırlıyorum cnm
Keseden hiç duymadım canım. Ama olsa bile hurafedir. En erken 13. Hafta publis mi ne ondan Bi tahmine varılıyor
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Aramıza hoşgeldiniz.Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.
Hayırlı olsun gözün aydın :))Merhaba hanimlar, ben de dun ogrendim idrar testinde cok sukur hamile oldugumu, cuma gunu doktora gidecegim umarim keseyi gorebiliriz henuz 4+3 gunluk. cuma 4+5 olucak acaba gorebilirmiyiz, bundan 6 ay once dis gebelik gecirdim ve biraz tedirginim, Insallah hepimiz icin saglikli sorunsuz bir hamilelik donemi olur.