- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Ya canım inş güzel haberlerle gelirsinGünaydın hanımlarr bugün benim de kontrolüm var.. İnşallah bugün herkes güzel haberlerle gelir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım inş güzel haberlerle gelirsinGünaydın hanımlarr bugün benim de kontrolüm var.. İnşallah bugün herkes güzel haberlerle gelir :)
O korku hiç bitmiyor galiba Allah içimize serinlik versin canım hadi güzel haberlerle gel benimde 11.30 da randevumAynen bende çok heyecanlıyım üçüncü kontrol ama herseferinde acaba kötü birşey söylermi korkusu var
İnş güzel haberlerle döneriz ben birazdan gidicem 9 buçuk randevum
Kesenin sağlıklı olduğunu gösteren bir durumdur yuvarlak olması. Ama her ultrasonda farklı görünebilir. Onun haricinde bişi duymadım canım.
Arkadaşlar 2 tane sorum var folik asit kullaniyomusunuz ve isim dusundunuzmu
Kizlarrrr tatlımin kalp atışlarını duydum bugün. Allah herkese nasip etsin inşallah. Sizler nasılsınız.
Gunaydinguzel anneler :) sanırım bende burda olucam :) dun kan testi yaptım 336 cikti nasipse haftasonu doktora gidicem :)
Günaydın hanımlarr bugün benim de kontrolüm var.. İnşallah bugün herkes güzel haberlerle gelir :)
Ben daha önce hiç kullanmadım canım pek bilgim yok unutmazsam sorayım inşallah canım :) doktorum hayırdır diyecek muhtemelen :) :) :)Ya canım inş güzel haberlerle gelirsinDoktoruna fazla progesteron kullanımının zararı var mı sorabilir misin aklıma takıldı taa kasımda gitcem doktora ben
Günaydın hanımlarr bugün benim de kontrolüm var.. İnşallah bugün herkes güzel haberlerle gelir :)
Hanımlar sadece tuvalete giderken kahverengi kirmizi arasi kanamam oluyor acaba SAT gunum diyemi öyle oldu
Canim kahverengi arada oluyor ama kırmızı diyorsun , bence doktora gitmelisin.Hanımlar sadece tuvalete giderken kahverengi kirmizi arasi kanamam oluyor acaba SAT gunum diyemi öyle oldu
canım benim gittiğim kadın doğum uzmanı baktı beta,progesteron,tsh filan değerlerime,aslında erken daha bişe görünmez diye doktora gitmeyecektim ama kahverengi lekelenmem var diye gittim doktora tahlilde hepsine baktı,tiroid de önemli bakılması lazım canımCanım sen progestana kim baktı? 2 doktora gittim ikisi de bakmadı.
Sağlık ocağı kan aldı hala sonuçları bekliyorum. Onda mı var acaba
cok tesekkur ederimHayırlı olsun gözün aydın :))
Tesekkur ederim, hmm insallah gorebilirim kucuk ama insan bir an once gormek istiyor.Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Aramıza hoşgeldiniz.
Kese için o zamanlar erken olabilir. Ben 5+0 haftada görmüştüm. Göremezseniz kafanıza takmayın diye söylüyorum
Kırıkkale deyim ben canım. Kontrollere burda gidiyorum doğuma ankara ya gitmeyi düşünüyorum. Henüz karar vermedimhadi hayırlı haberlerle gelirsin kalbini duyarsin minigin insallah. hangi hastaneye karar verdin?
Kesenin icindeki bebegin duruşu önemliymişbenim hep sağa konumlanıyolar oğlum oldu ilkim şimdiki de sağdaymış doktor kese sağa konumlanmış dedi
Canım şimdi çıktım çok şükür yolunda herşeyO korku hiç bitmiyor galiba Allah içimize serinlik versin canım hadi güzel haberlerle gel benimde 11.30 da randevum