Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar :) dün tuhaf bir ağrım vardı ama geçti çok şükür :) ya insanın totosu ağrır mıgerçi çok ayakta duruyorum yoğun tempo ondan hep bunlar
bugünde sağ tarafımda minik kiprasmalar var sanki birşey hareket ediyor gibi ama daha erken değil mi yahu :)
Hanimlar aranızda clexane kullanan var mı
Çok sağol canım hepimiz herzaman güzel haberler verelim inşGözün aydın canım hep güzel haberlerle gel inşallah
Ben de kullaniyorum ama benimki enox. Enox bulamayinca clexane kullandim bir kutu ama enoxa dondum tekrar. Clexane uygulamasi daha uzun sürüyor. Daha aci veriyor gibi geldiHanimlar aranızda clexane kullanan var mı
Amin canım hepimiz inşGözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin çok minnos değil mi ya bu bebisler <3
Gözün aydın canım ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorumMerhabaa :))
Biz de dün minnak bebişimizin kalp atışlarını duyduk
Her şey gayet normal ve bu sürecin tadını çıkar dedi doktorum
İnanamıyorum kalbi atıyooorrr![]()
Doktorunuza danışmadan kullanmayın hiç bir ilacıİyi aksmalar kızlar ben bişey sorcam size benim bel ağrım çok var kas gevşetici kullnsam bişey olurmu
Benim de ağrıyor ya netten baktım kasların sıkışıp gevşemesindenmiş ve halk arasında oğlun olcak derlermiş ama ben kız istiyorum sağlıklı olsunlar tabi acaip ağrı giriyor popoya kalçalaraGünaydın kızlar :) dün tuhaf bir ağrım vardı ama geçti çok şükür :) ya insanın totosu ağrır mıgerçi çok ayakta duruyorum yoğun tempo ondan hep bunlar
bugünde sağ tarafımda minik kiprasmalar var sanki birşey hareket ediyor gibi ama daha erken değil mi yahu :)
Çok sağol :)))Hayırlı olsun: ))
Ben kullanıyorum canım günde 1 defa.Hanimlar aranızda clexane kullanan var mı
Ben de bi kere ilk denemeye başladığımız zamanlarda eşim karnıma bastırdı diye üç gün düşman olmuştum küsmüştüm :)) biz çok korumacıyız onlar daha pek anlayamıyor durumuİlk ağlama nöbetieşim nedeniyle tamamlandı
ufak çaplı tartışma sonucunda sözde sevimlilik için karnımı sıkıştırdı. Terlikle kovaladım başladım ağlamaya tutuştu o da dedi istersen gitmiyim işe dedim yüzünü görmek istemiyorum ben bu bebeği 2 yıl bekledim bişey olursa seni boşarım. O da çok üzüldü ama hassas davranması gerektiğini öğrenmesi gerekir daha önce ona defalarca anlattım nedir ne değildir.
Yaa aynı bizdede her hali batıyor çok yanında durmamaya çalışıyorum ayıp oluyor adama biliyorum ama sinir oluyorumBu aralar esim cok gozume batiyor.yemek yemesi uyumasi oturmasi igne gibi batiyor bana.
Ay kafamı karıştırdınız ya hahah bana niye kullan diyorBen daha önce hiç kullanmadım canım pek bilgim yok unutmazsam sorayım inşallah canım :) doktorum hayırdır diyecek muhtemelen :) :) :)
Doğru diyorsun da bende risk var falan da demedi sadce gec yumurtlamışım diye mi böyle tedirgin oldu da kullan diyor anlamadım devam edeyim mi sence ?Bütün Doktorlar kullan diyor canım Sonuçta ben de kullanıyorum.
Geçmişte bir dönem Doktorlar anne sütü yerine mama kullanmayı önerdiler sonra ne oldu ilk 6 ay anne sütü verin diye kampanyalar başlattılar bugün doğru dediklerine Yarın yanlış diyebilirler
Gercekten mi bende yaninda durmamaya calisiyorumYaa aynı bizdede her hali batıyor çok yanında durmamaya çalışıyorum ayıp oluyor adama biliyorum ama sinir oluyorum