- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim çok yüksek değil ama süreklki 5 civarlarında syrediyordu,hamile kalmadan önce başladım,25 mg lık ama şuandan itibaren dozu arttırmak gerekebilir benimde bakalım doktor ne diyecek
Tezi çürüttük ilk dakikadantamam oğlum sağdaydı işte doğana kadar
Benim dr da gebelik te 2 te düşmesi gerek dedi yani seninki normal canom2.25 cikmis normal dedi bana 1.5 alti mi olması gerek
Çok güzel haber canım senin adına sevindim gözün aydıntekrar günaydın
Dr dan şimdi çıktım çok şükür duyduk kalp atımını biraz daha büyümüş 8-9 mm olmuş herşey yolunda dedi Dr ama 12 . Haftaya kadar her hafta görmek istiyorum dedi
Darısı tüm kontrole gidicek arkadaşlarıma
Benim bebişte sağ da duruyor şu an. Carsamba tekrar gidecegim. Bakalim degisiklik olacak miBende şimdi okuyordum bu konuyu benim doktor karından baktiginda sağ tarafta duruyo degisecekmi bakalım
Amiinn inşallah
Canim Cumartesi gunu kendi doktorun da bir gorsun bakalim. Hemen olumsuz olma. Benim bir tanidigim bebeginin kalp atisini 10. hafta da gormustu. Bir suru doktor gezmisti.Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Evet birazdan hastaneye gidecegimNasıl oldun canım devam ediyormu
Çok şükür canım amin inşallah.Kizlar herkese merhaba bu bizim ilk ultrason goruntumuz 5+2 dedi doktor. Rabbim hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah
İkisinin arasında ve sirtim çok agriyorCanim kahverengi arada oluyor ama kırmızı diyorsun , bence doktora gitmelisin.
Gideceğim birazdan canim ilk tuvalete giderken oluyordu simdi ayaktakende geliyorbence ihmal etme doktora gorunsen iyi olur ben dun lekelenme ile doktora gittim. kanama ve agrilar dusuk tehditidir onlem alinmalidir dedi doktor. progestan verdi ve simdi evde yatiyorum. benim ilk dusugum de kahve lekeyle baslamisti o zaman internetten okuyup boyle seyler olabilirmis deyip önemsememistim malesef![]()
Gideceğim inşallah birşey cikmazBende yaşamıştım. Bir sorun olmadı ancak doktora görünmenizde fayda var
Canım içini ferah tut cumartesi olsun kendi doktoruna da bir görün fikir almak önemli tabiki başkalarından ama yinede üzme kendini bol bol dua et bende Senin için ve bebeğin için dua edeceğimBen başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Bu da olmadı
Ben de kullaniyorum ama benimki enox. Enox bulamayinca clexane kullandim bir kutu ama enoxa dondum tekrar. Clexane uygulamasi daha uzun sürüyor. Daha aci veriyor gibi geldi
Ayrıntılı ultrason oluyormuş birde onunla mı bakıyorlar ? Bence birde öyle baksınlar hemen kürtaj demesinler.Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Bu da olmadı
Çok sevindim canım hadi gözün aydın duydun mu pıtpıtlarıCanım şimdi çıktım çok şükür yolunda herşey
Şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla
şuan 2,93 tekrar bi gittiğim doktora göstermeyi düşünüyorum bende,ilk gittiğimde de demişti tiroitler tembel bebekle ikinize yetmeyebilirBence sen acil bir dahiliye dr una git benim 4.civarlarındaydı ve 100 mg kullanıyodum hamilelik olduğu için 125 e çıkardı ve 2 hafta sonra gel dedi ona göre tekrar dozuna bakcak
Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Bu da olmadı