- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Sağol kuzum çok şükürGözün aydın canım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum çok şükürGözün aydın canım :)

Butun gun yatiyorm uzaniyorum üşümüyorum da. Hamile oldugumu yeni ogrendim cok yeni ve iki gundr cok kotu kasiklarima kramp giriyrBütün gün yoruluyorsan ve havalarda sogudu üşütüyor olabilirmisin?
Biraz once aynisini yasadim hic olmazdi hapsirirken kasigima bi sanci girdi iki buklum oldum resmen ins normaldir bisey olmamistir cok korktum :/Kizlr lutfen yardimci olurmusunuz bana. Ozellikle aksamlari kasiklarima sanki bicak saplanır gibi kramplar giriyr neden acaba cok kotuyum![]()
Hayirli olsun canim tarihimiz ayni seninle :))Merhaba Hanımlar buraya yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum son adet tarihim 14.09.2018 doktorumun dedigine gore 6 haftalık hamileyim. Benimkide haziran sanirim![]()
Biraz once aynisini yasadim hic olmazdi hapsirirken kasigima bi sanci girdi iki buklum oldum resmen ins normaldir bisey olmamistir cok korktum :/
İnan duyunca daha da stres oluyosun. Ben duyduğumda yeni yeni atıyodu yavaş geldi 2 hafta düşündüm normalde hıphızlı olurdu niye benmki çok hızlı atmadı vs vs :) bugün dinlemedim gördüm sadece o daha güzel :)Valla bana 3 saniyede yeterdiama kısmet bekleyim ozaman
Haftaya cuma inş
12. 13.haftaya kadar her hafta çağırıcam dedi tabi allah kısmet ederde o zamanları görürsek ,dr un çalışma şekli böyleymiş tabi ben bu duruma çok memnun![]()
İlk zamanlar benim de daha sık olurdu ama sol kasigimda oluyordu hep bi suredir yoktu hayirdir ins dedim..Benimki yattigim yerde uzandigim halde hicbr sey yapmadigm halde dunden beri var ozellkl aksamlari oluyr
Folik asit kilo aldiriyormus benden once kuzenim iciyordu hamile kalamamisti belli bi sure o donemde bile ilactan dolayi epey kilo aldi sonra birakti. Hamile kalinca tekrar basladii mecbur :))rainbow4607 canım sen jel dışında hangi ilaçları kullanıyorsun ben folik asit ve d vitamini çiğneme tableti kullanıyorum daha ne kadar devam edeceğim acaba ya bana kilo aldırıyor gibi sanki ılaçlardan oldu bir de çok sık aciktiriyor folik asit
Selam kızlar ben çok mutsuzum. Herkes diyor kalp atışını duydum diye bugün kontrolüm vardı gittim heyecanla koşa koşa dr bey efendi diyorki kalbi çok güzel atıyor eee hadi ses dedim yok olmaz dedi ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bana güven. O daha çok ufak ses duymak için ona gönderdiğim şey onu ısıtıyor ve bu onun sağlığı için iyi birşey değil. Çok sağlıklı gayet güzel büyümüş ve kalbinin atışını sende görüyorsun işte bekleyecez daha dedi dinletmedi. Gerçekten var mı böyle birşey ikileme düştümbirde 5 hafta sonra çağırdı
![]()
Folik asit kilo aldiriyormus benden once kuzenim iciyordu hamile kalamamisti belli bi sure o donemde bile ilactan dolayi epey kilo aldi sonra birakti. Hamile kalinca tekrar basladii mecbur :))
Ben folbiol kullaniyorum normaldede agzim pek bos durmadigi icin ilaca baglayamiyorum ama genel olarak butun vitaminlerde ayni etki olur diye dusunuyorum :))Ya folbiol.beni çok acıktırıyordu kullanamadım iyiki de kullanmamışım 2 yıl istedik olmadı sonra folidays iyod kullandım onun yan etkisi olmadı şimdi folidays kullanıyorum yine çok acıkıyorum salı günü gidince unutmazsam soracağım bakalım
Öyle doğruda işte o heyecan başka:) yok canım bende ikiz falan falan dr öyle birşey demedi. Değerlerim yüksekti burada birisi ikiz olabilir demişti ama okadarKalbi atsın da boşver dinletmesin o iyi olsun yeter ki ama 5 haft baya uzun bir süre senin tek yumurta ikizi değil miydi rumuz benzerliği mi ben mi karıştırdım
Öyle doğruda işte o heyecan başka:) yok canım bende ikiz falan falan dr öyle birşey demedi. Değerlerim yüksekti burada birisi ikiz olabilir demişti ama okadarHerşey yolunda çok güzel gelişmiş 5 hafta sonra gel dedi valla bilemedim.
Ben folbiol kullaniyorum normaldede agzim pek bos durmadigi icin ilaca baglayamiyorum ama genel olarak butun vitaminlerde ayni etki olur diye dusunuyorum :))
Daha onceden uzun sure b12 vitamini kullanmistim o da baya kilo aldirmisti cunku :)
Hayirli olsun canim tarihimiz ayni seninle :))
Hayirli olsun canim tarihimiz ayni seninle :))
Hoş geldin aramıza canımMerhaba Hanımlar buraya yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum son adet tarihim 14.09.2018 doktorumun dedigine gore 6 haftalık hamileyim. Benimkide haziran sanirim![]()