- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kan verdim bu sabah akşam 5 te çıkacakmış heyecanla beklemekteyimYani bugün mü vereceksin hakkında hayırlısı olsun canım![]()

Evet ilk gebeliğim. Peki direk gideyim mi yoksa en azından keseyi görmeyi bekleyeyim miEvet gidip kayıt açtırmalısın, tetanos aşısı da yapılacak ilk gebelikse yaptırmadıysanız daha önce
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kan verdim bu sabah akşam 5 te çıkacakmış heyecanla beklemekteyim![]()
Hayirli olsun aramiza hoşgeldin:)) folbiol acıktırmaz, hamile kalınca istah artıyor :)
ben de bir turlu doyamiyorum. ilk gebeligimde bulantim 6. haftada baslayip doguma kadar sürmüştü, suan cok korkuyorum baslicak diyeama o ikiz gebelikti, belki bu sefer olmaz :)
listeye beni de ekler misiniz?
sat.23 eylül
yas.35
ankara
eczacı
Valla canım bende nasılım biliyo musun midem sürekli dönüyo bulanıyo ama kusamıyorum bu nasıl bişey anlayamadım inan kiGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim bulantılarım iyice arttı sürekli kusacakmışım hissi var zaten her sabah kusuyorum malesef ama çok şükür iştahsızlık ve bişeylerden iğrenme olmadı ona seviniyorum , sizde durumlar ne
Ben önce sağlık ocağına gitmiştim ilk gebelikte bunda da aynı şekilde yaptım aile hekimi de 7-8 haftalıkken kadın doğuma gidersin dedi ben de bekledimEvet ilk gebeliğim. Peki direk gideyim mi yoksa en azından keseyi görmeyi bekleyeyim mi
Beni en çok zorlayan şey gece sürekli uykumun bölünmesi ve zor uyumam. Gece yatarken feci kasık ağrısı yaşıyorum. İğrenme hafiften başladı bende. Enerjim çok düşük bide. Gün içinde hep halsiz ve yorgunumGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim bulantılarım iyice arttı sürekli kusacakmışım hissi var zaten her sabah kusuyorum malesef ama çok şükür iştahsızlık ve bişeylerden iğrenme olmadı ona seviniyorum , sizde durumlar ne
Anladım canım. O zaman ben bu hafta gideyim de kayıt açılsın. Aşılar çok önemli çünküBen önce sağlık ocağına gitmiştim ilk gebelikte bunda da aynı şekilde yaptım aile hekimi de 7-8 haftalıkken kadın doğuma gidersin dedi ben de bekledim
Akşam bulantısına erkek derler bizim buralarda,ben de aynı şekilde millet kg alıyor,ben veriyorumGünaydın canım, bende durum biraz faklı sabah çok iyiyim ama akşam 9'dan sonra hem bulantı hem mide ekşimesi yaşıyorum.
İştahsızım üstelik, kilo vermişim almam gereken yerde.
Anladım canım. O zaman ben bu hafta gideyim de kayıt açılsın. Aşılar çok önemli çünkü
tetanos aşısı yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 doz kaçıncı haftalarda olduğunu hatırlayamadım amaAnladım canım. O zaman ben bu hafta gideyim de kayıt açılsın. Aşılar çok önemli çünkü
Ben ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almayaGünaydın, ilk aylar bir şey olmaz da 6. aydan sonrası fena kilo olarak dönüyor insana :)
O zaman çok dikkat etmek gerek.
Bende öğrendikten 1 hafta sonra tartıldım 4 kilo almışımBen ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almayadaha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra
Bol su ic yemekten once sonra devamli ic.ben henuz almadim daha bakalim.Bende öğrendikten 1 hafta sonra tartıldım 4 kilo almışımbugün kontrolüm var yine tartılcam bakalım ama sonum iyi gözükmüyor maalesef
Seninde görülür artık canım kalp atışları kesenin içinde bebek7 hafta canımMiniğiz daha
Tavsiyeni uygulayacağım canım teşekkürler :) zaten 3 aylık olalım hergün yürüyüşe çıkıcam şimdi korkuyorum erken diyeBol su ic yemekten once sonra devamli ic.ben henuz almadim daha bakalim.
QUOTE="H E, post: 57708125, member: 681498"]Eki Görüntüle 2200947