• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kizlar troid icin ilac kullaniyor musunuz? benim tup bebek oncesi euhtyrox 25mg ile baslamistik simdi artmis degerim doktora sonuclari mail attim bakalim dozu mu artircak ilaci mi degistircez? sizin nasil ?

:)) folbiol acıktırmaz, hamile kalınca istah artıyor :)
ben de bir turlu doyamiyorum. ilk gebeligimde bulantim 6. haftada baslayip doguma kadar sürmüştü, suan cok korkuyorum baslicak diye :KK43: ama o ikiz gebelikti, belki bu sefer olmaz :)
listeye beni de ekler misiniz?

sat.23 eylül
yas.35
ankara
eczacı
Hayirli olsun aramiza hoşgeldin :KK36:

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim bulantılarım iyice arttı sürekli kusacakmışım hissi var zaten her sabah kusuyorum malesef ama çok şükür iştahsızlık ve bişeylerden iğrenme olmadı ona seviniyorum , sizde durumlar ne
Valla canım bende nasılım biliyo musun midem sürekli dönüyo bulanıyo ama kusamıyorum bu nasıl bişey anlayamadım inan ki

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim bulantılarım iyice arttı sürekli kusacakmışım hissi var zaten her sabah kusuyorum malesef ama çok şükür iştahsızlık ve bişeylerden iğrenme olmadı ona seviniyorum , sizde durumlar ne
Beni en çok zorlayan şey gece sürekli uykumun bölünmesi ve zor uyumam. Gece yatarken feci kasık ağrısı yaşıyorum. İğrenme hafiften başladı bende. Enerjim çok düşük bide. Gün içinde hep halsiz ve yorgunum

Günaydın canım, bende durum biraz faklı sabah çok iyiyim ama akşam 9'dan sonra hem bulantı hem mide ekşimesi yaşıyorum.
İştahsızım üstelik, kilo vermişim almam gereken yerde.
Akşam bulantısına erkek derler bizim buralarda,ben de aynı şekilde millet kg alıyor,ben veriyorum :KK49:

Günaydın, ilk aylar bir şey olmaz da 6. aydan sonrası fena kilo olarak dönüyor insana :)
O zaman çok dikkat etmek gerek.
Ben ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almaya:KK49:daha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra

Ben ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almaya:KK49:daha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra
Bende öğrendikten 1 hafta sonra tartıldım 4 kilo almışım :D bugün kontrolüm var yine tartılcam bakalım ama sonum iyi gözükmüyor maalesef

056D709C-0D53-493D-8AFA-68F85B1B8EDD.webp

Günaydın teyzoşlarrr :oops:

QUOTE="H E, post: 57708125, member: 681498"]Eki Görüntüle 2200947

Ay bılmıyorum kı :KK70: sormadım sağ da mı soldamı dıye oda söylemedı :KK70: :KK70:
İkinci kontrol bide keseyı görunce zaten ağlamaya başladım :KK70:
Kalp atışı duyamadı çok küçük dedi . Haftasına bile bakamadı :KK48:
Salı gunu tekrar çağırdı kalp atışı için .
Ben cumaya aldım . Hafta içi devlet hastanesıne gitcem bide :KK70:

Darısı başına hayırlı haberlerle gel cnaım :KK15:

Back
X