• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu konuda her doktorun yaklaşımı farklı sanırım burdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Kimisi iyice büyüyene kadar asla dinletmiyor kimisi de daha rahat. Benim doktorum 6.haftadan beri her gittiğimde dinletiyor 5-6 saniye kadar
Evet doktordan doktura ve ellerindeki makineye göre değişiyor galiba , ama ben doktor aynı olup birinde geç birinde erken açınca hemen cinsiyete yordum acaba farklı mı olacak diye :confused:

Hımm olabilir canım bir arkadaşımda 12.haftada duyurdu drm dedi acaba doktor görüyor kalp atımı geçsüzde güçlensin diye mi bekliyor ki ya da ikiye ayrılıyor doktorlar direk dinletenler ve bekletenler olarak :))
Benim doktor aynı, ama güçlensin diye bekliyor olabilir önemli olan atmaya başlaması

beni endişelendiren dr un bu kadar yoğun olması birkaç kişi aynı anda doğum yapsak ne olacak, birde çok yoğun oldugu için işini bazen mecburiyetten aceleye getiriyor şeklinde duyum almıştım ama yinede tercih ettim

Aynen canım ben de onu düşündüm ama eğer başak hanım iki canda varsa ben de oradan yaptırabilirim arada 1000 tl var çünkü ben dün hastaneye gittim işte bana başak hanım iki candan çıktı dediler ben de aynı biçimde yoğunluğu düşünüyorum ve bi an önce karar vermem lazım ikili testime az kaldı çünkü napıcam bilmiyorum. Sen kaçıncı haftadasın

Folik asiti ne zaman bırakıcaksınız benim bitti bi daha almadım 3. Aydan kullanılmıyor diye doktorumu arayıp sorucam bi. Sizin doktorunuz bişey dedimi bu konu hakkında?

İlk 3 ay kullanacağım genelde herkes için aynı şey geçerli ama sormanda fayda var yine de..

Aynen canım ben de onu düşündüm ama eğer başak hanım iki canda varsa ben de oradan yaptırabilirim arada 1000 tl var çünkü ben dün hastaneye gittim işte bana başak hanım iki candan çıktı dediler ben de aynı biçimde yoğunluğu düşünüyorum ve bi an önce karar vermem lazım ikili testime az kaldı çünkü napıcam bilmiyorum. Sen kaçıncı haftadasın
8.haftadayım canım 1000tl var ama şöyle bir durum var iki canda ikili ve üçlü test var .hastane paketinde ise ikili ve dörtlü test var ve ayrıntılı ultrason dahil. ben ayrıntılıyı ücretli yaptırcam cünkü dahil değil, onunda 400 ila 750 arasında doktordan doktora değişen fiyatı var.

8.haftadayım canım 1000tl var ama şöyle bir durum var iki canda ikili ve üçlü test var .hastane paketinde ise ikili ve dörtlü test var ve ayrıntılı ultrason dahil. ben ayrıntılıyı ücretli yaptırcam cünkü dahil değil, onunda 400 ila 750 arasında doktordan doktora değişen fiyatı var.

Evet canım ayrıntılı 500 tl miş epiduralda 750₺ miş sordum hepsini :) aldığın kağıdı eve gidince atarım sana bi de benim kurumumla anlaşmalıymış o yüzden 750₺ daha düştü ama tek sıkıntısı nakit istiyor iki canda taksit imkanı var işte

Esim bugun bebek arabasi begenmis ayirmis esimde gelsin yarin baksin begenir mi diye..asla dedim unutmus benim 7 8 aydan once asla birsey almayacağımı 6 aylik bebek kaybettigmi.küstüm kavga ettim git bana seftali bul diye sokaga attim ihlamurumu iciyorum kizimla mis gibi.gozume girecegine iyice batiyor sapsal.

Evet canım ayrıntılı 500 tl miş epiduralda 750₺ miş sordum hepsini :) aldığın kağıdı eve gidince atarım sana bi de benim kurumumla anlaşmalıymış o yüzden 750₺ daha düştü ama tek sıkıntısı nakit istiyor iki canda taksit imkanı var işte
iki canda fark koyuyor canım taksite ben tek çekim yaptırdım bankaya böldürcem

Esim bugun bebek arabasi begenmis ayirmis esimde gelsin yarin baksin begenir mi diye..asla dedim unutmus benim 7 8 aydan once asla birsey almayacağımı 6 aylik bebek kaybettigmi.küstüm kavga ettim git bana seftali bul diye sokaga attim ihlamurumu iciyorum kizimla mis gibi.gozume girecegine iyice batiyor sapsal.
Yazık öyle dusunmemıstırrrr bencede bıraz geç alışveriş yapılmalı... seftali nerden bulcak :D

Back
X