Valla en zoru o olur gec gelir diye nerden aklima geldiyse bulacak mecburYazık öyle dusunmemıstırrrr bencede bıraz geç alışveriş yapılmalı... seftali nerden bulcak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla en zoru o olur gec gelir diye nerden aklima geldiyse bulacak mecburYazık öyle dusunmemıstırrrr bencede bıraz geç alışveriş yapılmalı... seftali nerden bulcak![]()
Canım bende 10+0 ım ve bende duymadım henüz gösteriyor sadece doktorum zararlı diyor dinletmiyor haftaya randevum var artık büyüdü dinletir inşallahBen yaklaşık 8+1 im sat a göre. Halen kalp atışı duymadım yani doktorum dinletmediçok küçük olmaz zararlı dedi kalp attımı var dedi burası küçük bi tıp merkeziydi 2d ultrasonla bakıyor, acaba sesi mi yok eski olduğu için... yani 5 sn dinlesem hiçbişi olmazdı bence. Neyseki asıl dr uma başlıcam bakalım inşallah duyarım.

Bende yaptimkızlar forumda yüzük testi buldum daire çizdi ama eşim iki gündür rüyasındA erkek bebek görüyor bende kız bebek emzirirken görmüştüm hayırlıca cinsiyetleri belli olsada az az alışverişine başlasak :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...le-evlilik-yasi-ve-cinsiyet-belirleme.637868/
tamam canım bildireceğim inşaAllahAnladım kuzum hayırlı olsun ne zaman randevu alacaksın mutlaka görüşlerini belirt :)
Teşekkür ederim canım amin hepimizeGözün aydın
Amin , insallah canım![]()
Acaba benim hastaneminde paketi varmidir ya anne bebek hastanesi gibi 1 sey her hafta anne baba anneanne dede icin falan egitimleri var.paketi yoksa ayip yani.bende bir sorayimCanım liv hastanesi iki canda 7 bin %20 sini geri alıyorsun
Hastane sigortası fiyatı da 7 bin ikisi de nakit fiyat buarada. Bir de benim kurumumla anlaşmalı fiyatı bu yoksa 7750 gibi bişeydi hastane paketi
Hahahaha catlakValla en zoru o olur gec gelir diye nerden aklima geldiyse bulacak mecburcanim bisi istemiyor ki bende uydurdum surunsun biraz.
Teşekkür ederiz teyzesiBana da artık ayda bir gel dedi ben de gıcık oldm özlüyorum kuzumu :)
Ama şimdi hastane değiştireceğim bakalım artık
Maşallah kuzuya![]()
Ayy ya bak hic dusunmeden yazdimHahahaha catlak![]()
![]()
olsada yesek
Amin inşallah sağlıklı olsunlarda :)11. Hafta da söylemişti oğlumun cinsiyetini, erkekse pek şaşmıyor da kız da değişebiliyor ay çok heyecanlı en dayanamazdım heralde, Allah gönlüne göre versin![]()
Anladım canım normal demekki 10 haftayı da beklerim olsun napalım :)Canım bende 10+0 ım ve bende duymadım henüz gösteriyor sadece doktorum zararlı diyor dinletmiyor haftaya randevum var artık büyüdü dinletir inşallah![]()
Teşekkürler :)İlk 3 ay kullanacağım genelde herkes için aynı şey geçerli ama sormanda fayda var yine de..
Valla gönlümüzden geçen o ama hayırlısı artık Allah ne kısmet edecek göreceğizKızın mı olacak yoksa![]()
yok ıstemedı vallahı saka yaptımAyy ya bak hic dusunmeden yazdimozurdilerim

Teşekkür ederiz canım aminn darısı duymayanlara inşallahcokk guzel ya. hadi gozunuz aydin darisi duymayanlara bir an evvel duysunlar ins.![]()
Dediğim gibi oğlumda hemen açmadı ama çok Şükür bi sıkıntı yaşamadık miniğim şimdi 2 yaşında için rahat olsunAynen bende kendimi öyle teskin ediyorum sonuçta atıyor çok şükür :)
Ay heves etmiştir öyle demeseydiniz :) Ama gerçekten erken bişeyler almak hiç iyi değil. Bebek arabaları hakkında hiç bir bilgim yok daha önce hiç araştırmadım yolu yarıladığımızda bunun üzerind konuşuruz bol bol :)Esim bugun bebek arabasi begenmis ayirmis esimde gelsin yarin baksin begenir mi diye..asla dedim unutmus benim 7 8 aydan once asla birsey almayacağımı 6 aylik bebek kaybettigmi.küstüm kavga ettim git bana seftali bul diye sokaga attim ihlamurumu iciyorum kizimla mis gibi.gozume girecegine iyice batiyor sapsal.
yok ıstemedı vallahı saka yaptımyaz meyvelerı bulamayız aman
bende kış meyvesi sevmem yaz meyvesı severım
![]()
Bana folik asit hakkında bişey söylemedi aslında çok iyi bi doktor hastanede çok iyi ama çok bilgi vermiyor doktor yani şuan için söylenicek bişey yok aslında ayda bir gelmeniz en doğrusu ama meraklanmayın diye 3 haftada bir çağırıyoruz diyor bilmiyorum doğrumu sizin doktorlarınız nasıl. Sizin sorucağınız şeyler varmı sorun cevaplıyım diyor ama insanın aklına gelmiyo o an. 7/24 telefonum açık her zaman arayabilirsin diyo bende o an soramadığın şeyleri arayıp soruyorum artık.Feeling07 bana ayin 20sinde birak dedi 24unde gidecegim zaten yeni ilac yazacakmis ne yazacak sormadim.12.haftaya geliyor birakmam nerdeyse yani
Gercekten hic iyi degil ben acisini yasadim odasi hazirdi.kizimda asla tek corap almadim.almamak lazim.Ay heves etmiştir öyle demeseydiniz :) Ama gerçekten erken bişeyler almak hiç iyi değil. Bebek arabaları hakkında hiç bir bilgim yok daha önce hiç araştırmadım yolu yarıladığımızda bunun üzerind konuşuruz bol bol :)