• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yaklaşık 8+1 im sat a göre. Halen kalp atışı duymadım yani doktorum dinletmedi :KK43: çok küçük olmaz zararlı dedi kalp attımı var dedi burası küçük bi tıp merkeziydi 2d ultrasonla bakıyor, acaba sesi mi yok eski olduğu için... yani 5 sn dinlesem hiçbişi olmazdı bence. Neyseki asıl dr uma başlıcam bakalım inşallah duyarım.
Canım bende 10+0 ım ve bende duymadım henüz gösteriyor sadece doktorum zararlı diyor dinletmiyor haftaya randevum var artık büyüdü dinletir inşallah:dua:

Canım liv hastanesi iki canda 7 bin %20 sini geri alıyorsun
Hastane sigortası fiyatı da 7 bin ikisi de nakit fiyat buarada. Bir de benim kurumumla anlaşmalı fiyatı bu yoksa 7750 gibi bişeydi hastane paketi
Acaba benim hastaneminde paketi varmidir ya anne bebek hastanesi gibi 1 sey her hafta anne baba anneanne dede icin falan egitimleri var.paketi yoksa ayip yani.bende bir sorayim

Esim bugun bebek arabasi begenmis ayirmis esimde gelsin yarin baksin begenir mi diye..asla dedim unutmus benim 7 8 aydan once asla birsey almayacağımı 6 aylik bebek kaybettigmi.küstüm kavga ettim git bana seftali bul diye sokaga attim ihlamurumu iciyorum kizimla mis gibi.gozume girecegine iyice batiyor sapsal.
Ay heves etmiştir öyle demeseydiniz :) Ama gerçekten erken bişeyler almak hiç iyi değil. Bebek arabaları hakkında hiç bir bilgim yok daha önce hiç araştırmadım yolu yarıladığımızda bunun üzerind konuşuruz bol bol :)

Feeling07 Feeling07 bana ayin 20sinde birak dedi 24unde gidecegim zaten yeni ilac yazacakmis ne yazacak sormadim.12.haftaya geliyor birakmam nerdeyse yani
Bana folik asit hakkında bişey söylemedi aslında çok iyi bi doktor hastanede çok iyi ama çok bilgi vermiyor doktor yani şuan için söylenicek bişey yok aslında ayda bir gelmeniz en doğrusu ama meraklanmayın diye 3 haftada bir çağırıyoruz diyor bilmiyorum doğrumu sizin doktorlarınız nasıl. Sizin sorucağınız şeyler varmı sorun cevaplıyım diyor ama insanın aklına gelmiyo o an. 7/24 telefonum açık her zaman arayabilirsin diyo bende o an soramadığın şeyleri arayıp soruyorum artık.

Ay heves etmiştir öyle demeseydiniz :) Ama gerçekten erken bişeyler almak hiç iyi değil. Bebek arabaları hakkında hiç bir bilgim yok daha önce hiç araştırmadım yolu yarıladığımızda bunun üzerind konuşuruz bol bol :)
Gercekten hic iyi degil ben acisini yasadim odasi hazirdi.kizimda asla tek corap almadim.almamak lazim.
Gozume batiyor ya az ciksin dedim iste hem millet durmadan aseriyor bende hic yok bi deneyeyim dedim:KK49:
Akillara zarar fiyatlari var esimin soyledigine gore ins o konulara geldigimizde ucuzlar hersey

Back
X