- 6 Şubat 2013
- 1.280
- 1.232
- 333
tamam canım çok sağol :)Dediğim gibi oğlumda hemen açmadı ama çok Şükür bi sıkıntı yaşamadık miniğim şimdi 2 yaşında için rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım çok sağol :)Dediğim gibi oğlumda hemen açmadı ama çok Şükür bi sıkıntı yaşamadık miniğim şimdi 2 yaşında için rahat olsun
Ya yıyorum da boyle bayıla bayıla degıl ne bıleyımbu kadin nerdedir bulur gelirse nasil veririm onada diye dusundum ya
Ben kizin portakal mandalinaciyim
Ama ayva ve hurma iyi dedi doktor diye sevmesemde yiyorum
ayva muz portkal ne olursaÇok içim almasa da yiyorum hepsini çok şükür :)En önemli kahvaltı zaten bol yumurta peynir.muhakkak ev yoğurdu ceviz incir tüketin.
Not alsan.Bana folik asit hakkında bişey söylemedi aslında çok iyi bi doktor hastanede çok iyi ama çok bilgi vermiyor doktor yani şuan için söylenicek bişey yok aslında ayda bir gelmeniz en doğrusu ama meraklanmayın diye 3 haftada bir çağırıyoruz diyor bilmiyorum doğrumu sizin doktorlarınız nasıl. Sizin sorucağınız şeyler varmı sorun cevaplıyım diyor ama insanın aklına gelmiyo o an. 7/24 telefonum açık her zaman arayabilirsin diyo bende o an soramadığın şeyleri arayıp soruyorum artık.
Ilk haftalar 2 kilo almistim cok istahim vardi benim bulantim yeni basladiYa yıyorum da boyle bayıla bayıla degıl ne bıleyımayva muz portkal ne olursa
Ahhh canın sagol yok vallahı ıstemedı![]()
Sorma bende oyleydım bıde sısmıstım ama ılkte oluyor bılıyordum ındım cok sukur :) ayy ınsallah 5 ay 3 kg ıle tamamlarım. Ama ne ıstesem yıyorum kısıtlama yok :)Ilk haftalar 2 kilo almistim cok istahim vardi benim bulantim yeni basladisimdi hic 1 sey istemiyor canim.zorlayarak iste yiyorum bende
Ya o siskinlik neydi sorma sanki yarin doguma girecek gibi oluyordu karnimSorma bende oyleydım bıde sısmıstım ama ılkte oluyor bılıyordum ındım cok sukur :) ayy ınsallah 5 ay 3 kg ıle tamamlarım. Ama ne ıstesem yıyorum kısıtlama yok :)
Evettt pntln olmuyodu dusunYa o siskinlik neydi sorma sanki yarin doguma girecek gibi oluyordu karnim![]()
hamıle pntlnu aldım oda daha cok var galıbaGeçenlerde arkadaşım almış bebek arabası 3500den 2500a düşmüş hemen almışlar. Gerçekten fiyatlar çok yüksek.Gercekten hic iyi degil ben acisini yasadim odasi hazirdi.kizimda asla tek corap almadim.almamak lazim.
Gozume batiyor ya az ciksin dedim iste hem millet durmadan aseriyor bende hic yok bi deneyeyim dedim
Akillara zarar fiyatlari var esimin soyledigine gore ins o konulara geldigimizde ucuzlar hersey
Doktorda öyle dedi yaz sorcaklarını bi dahaki gelişinde dedi. Bide gerçekten şu aşamada söylenicek şeyler belli başlı şeyler. Doğum hakkında konuşsak şuan çokmu erken olur? Aslında ben normal doğum yapmak isterim ama taşikardi var bende kalbim olması gerekenden hızlı atıyor bunu konuşucam ama erkenmi acaba diye düşünüyorum.Not alsan.
Ben simdi tek doktora döndum.ilk once muayene ediyor ve bebegin olcumlerini kesesini vs yani gorduklerini anlatiyor.varsa aklimda birsey soruyorum.o sirada asistani not aliyor.
Sonra oturyoruz anlatiyor anlatiyor.eski doktoruma yillarin asinaligi vardi bu pek kibar pek sakin yeni alışıyorum bende.
Aklimda soru kalmiyor benimde o sebeple hemen not defterimi cikarip yazdiklarimi soruyorum.
Sende yazmayi denesen.
O an unutuyoruz iste
Acaba benim hastaneminde paketi varmidir ya anne bebek hastanesi gibi 1 sey her hafta anne baba anneanne dede icin falan egitimleri var.paketi yoksa ayip yani.bende bir sorayim
İlk hamileliğimde aynı senin gibiydim 3 kilo vermiştim ama şimdi bulantı ve öğürme var sadece kusma yok ama sürekli bi bulantı haliKızlar nasılsınız bayadır takip edemedim sizleri 7+1 olduk şükür inşâAllah iyidir meleğim
Bulantılarınız ne durumda ben ilaç ve serumlarla yaşamaya çalışıyorum su bile içsem çıkarıyorum 3,5 kilo verdim şimdiden var mı benim gibi olan ?
sagol canimm bana vajinal bakti ikinci kontrolum 20kasimda ama ben dayanamiyorum merak ediyorum her sey yolunda mi diye. pazartesi gidicem sonucu haber ederim :)Oy maşallah miniğeben 6+0 da gitmiştim 5+2 ölçmüştü doktor ama vajinal bakmadı sonra da her şey iyice netleşsin diye 20 gün sonraya randevu verdi
2 Kasım'da gitmiştim 22 simde gidicem sata göre 8+5 gibi bir şey olacak hayırlısı bakalım :)
canimsin allah yardimcin olsun benimde istahim yok arada kusmaya basladim. bir an evvel su ilk 3ay bitse diyorum :)Kızlar nasılsınız bayadır takip edemedim sizleri 7+1 olduk şükür inşâAllah iyidir meleğim
Bulantılarınız ne durumda ben ilaç ve serumlarla yaşamaya çalışıyorum su bile içsem çıkarıyorum 3,5 kilo verdim şimdiden var mı benim gibi olan ?
ORVITAL canim. bu markanin organik sucuk, kasar peynir ve tulum peynirini aldim. ama yiyebiliyo musun deÖylemi bi bakalım canım markası varmıydı?
mide bulantisindan hala istahli degil. bi parca.oyledir canim ama icemiyorumsu içmek amniyon sıvısını yeniliyomuş canım
normalde gunde 4 lty e yakin hatta bazen fazla iciyodum. zehirlencen diye kiziyolardi ama simdilik icemiyorum.İlk 3 ay çok ihtiyaç yok canım ama 3. Aydan sonra gerek bebek gerek gebelik süreci için daha fazla kana ihtiyaç duyuyor vücut . Demir eksikliği, rahimde kasılmaları, kana oksijen sağlanaması açısından daha önemli hale geliyor. Çoğu doktor takviye ilaç veriyor.Kan ilacını herkese veriyolarmı? Benim kan değerim baya iyide 14tü hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırdığımda doktor çok çok iyi kanın demişti.
folik asitin yapmamasi gerekiyo aksine b grubu vitaminleri bulantiya iyigeliyormus. bence donemsel bulanti gelip gidiyodur.Kizlar ben bugune kadar hic bulanti tiksinme yasamamistim yumurta ve balik harici her seyi yiyodum bugun her seyden tiksiniyorum sadece meyve ve kraker yiyorum normalde folik asiti gece yatmadan alirdim bugun ilk defa sabah aldim ondan mi oldu kicok kotu bi hismis
![]()
sanırım dosya numarası almam gerekiyor du almadım iyici safa bağladım ) tiroid falan diyince benim kafa gittiE nabizdan bi baksan mi özel yada devlet hepsini gösteriyor kan sonuçlarının canım belki çok yüksek değildir yani 4 filan olanlar var burda seninkide aynı civarda boşuna stres yapmamış olursun :)