• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?
Benim eşim 4 12 ye geçti valla bu hafta hiç dikkat etmedim bende ne bulursam onu yiyorum bazen sadece kuruyemis meyve yiyorum mesela bugun öyle yaptım kahvaltıda allah ne verdiyse yiyorum ama çok kızartma yememeye çalışarak sosis salamda yemiyorum hatta ketçap mayanozde yemiyorum ama geri kalan herşeyi yiyorum sende ye kahvaltıda kahvalti onemli :) mide yanmasına da inat etme çiğne bi rennie tablet bak nasıl mutlu olacaksın :D

Esim bugun bebek arabasi begenmis ayirmis esimde gelsin yarin baksin begenir mi diye..asla dedim unutmus benim 7 8 aydan once asla birsey almayacağımı 6 aylik bebek kaybettigmi.küstüm kavga ettim git bana seftali bul diye sokaga attim ihlamurumu iciyorum kizimla mis gibi.gozume girecegine iyice batiyor sapsal.

Sen ne ıstiyon bu adamdan :)

İlk hamileliğimde aynı senin gibiydim 3 kilo vermiştim ama şimdi bulantı ve öğürme var sadece kusma yok ama sürekli bi bulantı hali
Ne güzel canım benimde ikinci gebelik ilkini kaybettim 11 haftalık onda da böyleydim maalesef inşâAllah bu sefer sağlıkla gelir meleğim
canimsin allah yardimcin olsun benimde istahim yok arada kusmaya basladim. bir an evvel su ilk 3ay bitse diyorum :)
Evet inşâAllah hayırlısı ile canım sabredicez ben yatağa mahkum bi şekilde yatıyorum haftada bi kaç gün serum takılıyorum ve ilaçlar hiç birşey yemeden günler gelip geçiyor

Kızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?
Kuzum ne güzel işte birşeyler istiyor canın az da olsa yiyorsun:) ben felaket durumdayım napacağımı şaşırdım hastaneye yatacak durumdayım ama arada serum için gidiyorum bulantı ve kusma yüzünden çok susuz kaldı vücudum

İnşallah canım bol kanamalı bir doğum olabilir dedi doktor normal doğum şimdi bile imkansız dedi doktor sezeryan içinde tam kesi yerine denk gelen büyük bir miyomum var ve çok hızlı büyüyorlarmış allah yardımcımız olsun hepimizin :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin ve daha iyi olursun sıkma canını daha çok var ve rabbim yardımcın olsun inşallah

Canım hiç bir dr parol dışında ilaç tavsiye etmiyor ben diş ağrısından günlerce mahvoldum serum ve ağrı kesici parol serumla aldım yinede başka ilaç vermedi ve içemessin dedi bir kere içmişssin bence bir daha içme internette herşeyin doğru olfupunu düşünmüyorum
Netten dr yorumlarina baktim parol vermidon minoset kullanabilirsiniz yaziyodu agri da gittikce artiyor 1 tane minoset yuttum insAllah sakıncası olmaz

Seninde kilon azmış endişe etme bence ben kendimi çok kötü hissediyorum kaç gündür bebeği beslenemezsen diye ağlıyorum bide reflü oldu çok kötü durumdayım
Benim bulantilar da kusucak kadar degil ama rahatsiz edecek duzeye geldi bugün cok istahsizdim hic aclik hissetmedim

Paragöz olmalarına gerek yok ki canım benim;senin şöyle bir hakkın var.2 hafta içerisinde kontrol amaçlı tekrar doktoruna gidebilirsin.Yani ayda bir kere paranı ödersin.İkili tarama için randevunu al;testlerini yaptır.Örnek veriyorum bir hafta sonra da test sonuçları için git;hem bebeğini de görürsün.Ben öyle yapıyorum :KK49:
Bazilarinda kontrol suresi 10 gun bazilarinda 1 hafta ozellerin arti gitmete de bahane olmasi lazim

İyi akşamlar kızlar bende oğlum olucak gibi hissediyorum. Bugün bir elbise demedim resmimi çektim şimdi bakıp bakıp duruyorum sanki karnım sivri gibi yükleyebilirsem aşağıya yüklicem bir bakın sivri mi bana mı öyle geliyor :))
yaa büyümüş maşallah benim bebiş nerelerde acaba o_O ama bence şu an sivrilik yok normal ilerki aylarda o belli oluyor

Back
X