Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım paket hakkında bilgi verir misin? Tüm mesajları henüz okuyamadım ama bilgi verdiysen de görmedim kusura bakmaİyi akşamlar canım liv hospitalden paket aldım bugün.En içime sinen orası oldu.
Canım sorun varsa ben de bilgi verebilirim liv ile ilgili baya araştırdım çünkü :)Canım paket hakkında bilgi verir misin? Tüm mesajları henüz okuyamadım ama bilgi verdiysen de görmedim kusura bakma
Sonradan mesajları okudum canım. Merak ettiğim hastane sigortası ile iki can arasında fiyat farkıydı. Hala kafam karışık.. Yaşadığım yerde içime sinen Bi doktor olmadı zaten seçenek de çok yok. Burda doğum olursa devlette olacak. Ankaraya gelirsem de sıkıntı olur mu yetişme açısından bilemiyorum.. Bir de fiyatlar çok yüksek Ankarada.. Kararsız kaldım anlayacağınCanım sorun varsa ben de bilgi verebilirim liv ile ilgili baya araştırdım çünkü :)
Anladım canım fiyatlar çok yüksek iki canla hastane arasındaki farkta iki canda aldığn vergi ödemesi ayrıca iki canın bazı şeyleri kapsamadığını o yüzden o farkın kapandığını söyledi arkadaşım ben de netleştiremedim henüzSonradan mesajları okudum canım. Merak ettiğim hastane sigortası ile iki can arasında fiyat farkıydı. Hala kafam karışık.. Yaşadığım yerde içime sinen Bi doktor olmadı zaten seçenek de çok yok. Burda doğum olursa devlette olacak. Ankaraya gelirsem de sıkıntı olur mu yetişme açısından bilemiyorum.. Bir de fiyatlar çok yüksek Ankarada.. Kararsız kaldım anlayacağın
orasi neresi canimmBizim burda 24 saat acik manav var mevsiminde olmayan meyve bile var ama sor bakalim canim cekiyor mu asla
mesela kiraz var mi? yaa kendiikendime canimi cektiriyorum. bu mevsimde erik ve kiraz isteyen nerden bulur dedim netten baktim online siparis 100gr 50 tl
ama can isterse yapcak bisi yok tabiEsim bugun bebek arabasi begenmis ayirmis esimde gelsin yarin baksin begenir mi diye..asla dedim unutmus benim 7 8 aydan once asla birsey almayacağımı 6 aylik bebek kaybettigmi.küstüm kavga ettim git bana seftali bul diye sokaga attim ihlamurumu iciyorum kizimla mis gibi.gozume girecegine iyice batiyor sapsal.
NIFT istanbul florance nighting gale da doktorum orda dusunmustum 3000 civari dedi.. kizlar
doktorum Bulent Baysal canim. hastanede mi yapiliyo yoksa muayenehanesinde mi bilmiyorum. cunku benden test istediginde yan odada hemsire aliyo kan ornegi biruni labratuvarina gonderiliyodu, testin sadece fiyatini sordum yaklasik 3000 civari dedi. sadece fiyat sordum bu sefer.Dokotrunuz kim?
Hastanedemi yapiliyor bu test?
Sağol canım inşallah iyi olur herşey dua ediyoruz yapcam bişey yok :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin ve daha iyi olursun sıkma canını daha çok var ve rabbim yardımcın olsun inşallah
Aa hemen ona da bakaymKizlar e bebek te kampanya var
Netten 150 lira alışveriş yapana magazada 250 lira indirim![]()
Alışveriş yaparsan neler aldığını paylaşır misinAa hemen ona da bakaym![]()
Canım baktım şimdi 150₺ ye kupon alıyorsun mağazada 250₺ olarak kullanabiliyorsun bebek bezi ve mamalar hariçmiş :) ama bugün n11 den baya alışveriş yaptım onları paylaşabilirim :)Alışveriş yaparsan neler aldığını paylaşır misin
Alisveris yapmadan mi aliyruz kuponu magazada 250 tl indirim oluyor de mi?Canım baktım şimdi 150₺ ye kupon alıyorsun mağazada 250₺ olarak kullanabiliyorsun bebek bezi ve mamalar hariçmiş :) ama bugün n11 den baya alışveriş yaptım onları paylaşabilirim :)
Erken ama icimiz duruyor mu kiBir şeyler almak için çok erken değil mi acaba.
Acayip istiyorum alışveriş yapmak güzel şeyler almak ama bir yanım beklememi söylüyor..
Bana herkes bir liste oluştur orada yazanları yavaş yavaş alırsın diyorlar..
Gereksiz çok şey varmis alınıp kullanılmayan.