• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar benimde içim gidiyor gerçekten tam bir indirim canavarı olarak ama söz verdim kendime almiycam diye kazandığım paraları biriktiriyorum şuan eşimin biriktirdiginden extra olarak kumbara baya dolu olacak inşallah allah nasip ederde görürsem o günleri doğumdan 1 ay önce falan alayım istiyorum zaten 23 nisan indirimleri de olur daha o indirimde herşeyi toplayayım diyorum şimdilik sadece kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum anlayacağınız :D

:KK200::KK200:
Günaydın kızlar benimde içim gidiyor gerçekten tam bir indirim canavarı olarak ama söz verdim kendime almiycam diye kazandığım paraları biriktiriyorum şuan eşimin biriktirdiginden extra olarak kumbara baya dolu olacak inşallah allah nasip ederde görürsem o günleri doğumdan 1 ay önce falan alayım istiyorum zaten 23 nisan indirimleri de olur daha o indirimde herşeyi toplayayım diyorum şimdilik sadece kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum anlayacağınız :KK70:
Sende bendensin demek;indirim görünce dayanamayanlardan :halay:kuzum benim ya lütfen ama lütfen olumlu düşün,herşey olumlu olsun ve bol bol Meryem suresini oku.Ben eşime anlattım,Hacettepe Hastanesinde olanları,o bile dedi “keşke biz birşeyler yapabilseydik “diye

Benimde böyle bi sorunum var hamile kaldığından itibaren uzandığım yerde hapşırsam yada öksürsem sol tarafimda bıçak saplanır gibi bi sanci giriyor hatta yirtildigini hissediyorum. Sizler de de varmı böyle bişey ya da bilen var mı nedenini
Aynısı ben de oluyor. Öksürmekten hapşırmaktan korkar hale geldim :( bir de bu aralar çok ama çok yorgun hissediyorum kendimi. Oturduğum yerde uyuklamaya başladım. Neyin yorgunluğu bu anlamadım

Kızlaar alışverişten açmışsınız konuyu bizde daha almadık hiç bişey çok ilginçtir ki :) Cinsiyeti belli olmadanda almayı düşünmüyoruz. Sadece ali expressten bebek çantası bakıyorum lequeen markası çok iyi duydunuzmu bilmiyorum ondan alıcam instagramda falan 200 liraya satıyolar ama ali expresste 100 lira aslında dahada ucuzdu geçen sene 40 tl falandı ama dolar artınca arttı doğal olarak. Birde korse baktım 5 dolara düşmüş doğumdan sonra çok ihtiyacımız olucak :spor:

Bir şeyler almak için çok erken değil mi acaba.
Acayip istiyorum alışveriş yapmak güzel şeyler almak ama bir yanım beklememi söylüyor..
Bana herkes bir liste oluştur orada yazanları yavaş yavaş alırsın diyorlar..
Gereksiz çok şey varmis alınıp kullanılmayan.
cnm bencede cok erken bende 6 ayindan sonra almaya baslicam 7 bucuk ayliktada odasini alicam

Benimde böyle bi sorunum var hamile kaldığından itibaren uzandığım yerde hapşırsam yada öksürsem sol tarafimda bıçak saplanır gibi bi sanci giriyor hatta yirtildigini hissediyorum. Sizler de de varmı böyle bişey ya da bilen var mı nedenini
bendede oldu uc dort defa saglik ocagina sordum cnm ayaklarini usutmussundur dedi

Bezi hangi marka aldın tatlım?
Prima premium care 1 beden aldım 2 paket sonra 2 numara alırm artık :)

Kızlaar alışverişten açmışsınız konuyu bizde daha almadık hiç bişey çok ilginçtir ki :) Cinsiyeti belli olmadanda almayı düşünmüyoruz. Sadece ali expressten bebek çantası bakıyorum lequeen markası çok iyi duydunuzmu bilmiyorum ondan alıcam instagramda falan 200 liraya satıyolar ama ali expresste 100 lira aslında dahada ucuzdu geçen sene 40 tl falandı ama dolar artınca arttı doğal olarak. Birde korse baktım 5 dolara düşmüş doğumdan sonra çok ihtiyacımız olucak :spor:
Canım aliexspress çok mantklı dolara rağmen hala uyguna geliyor :) ben yamuna korse almıştm önceden onu kullanırım direk diyorm

Ben de Ali expressten geçen sene neler neler alıyordum ,Bebek çantasının soğutucu özelliği var mı,resmî varsa atabilirmisin ?

Yok henüz bilmiyorum ama internette 1500-3000 arası yazıyor. Neden böyle geniş bi aralık var onu da anlamadım, yanlış bilgi sanırım.
Canım bazı laboratuarlar sadece 3 kromozomu araştırıyor.trizomi 13\18\21.fiyatları doğal olarak en uygun 1500 civarı yaptılır.başka sendromlara bakmıyor.fiyatları yüksek olanlar kimisi 50 tane belki daha fazla kromozom anomilisini genetik hastalıkları inceliyor.dogal olarak fiyat farklilari bu yüzden.

Canım bazı laboratuarlar sadece 3 kromozomu araştırıyor.trizomi 13\18\21.fiyatları doğal olarak en uygun 1500 civarı yaptılır.başka sendromlara bakmıyor.fiyatları yüksek olanlar kimisi 50 tane belki daha fazla kromozom anomilisini genetik hastalıkları inceliyor.dogal olarak fiyat farklilari bu yüzden.
Şimdi anladım, demek bu yüzdenmiş, teşekkür ederim ❤️

Konu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.

Konu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.
Canım benim Allah yardımcın olsun,Nur içinde yatsın meleğin :cry:

Canım çok zor Allah sana sabır versin bebeğini sana bağışlasın inşallah ..

Çok geçmiş olsun , Allah bu meleğini sana bağışlasın :nazar:

Ya evet canım daha çok var alınacak bebek bezi bile çok masraflı. Odası var kıyafetleri var biberon emzik inşallah emerlerde bi de mama kullanmayız ..

Dün kızlar burda konuşuyordu kasıkta atınca erkek oluyor diye :)

Ayy ben de istiyorum e bebeği yağmalamak:KK49: :anne:
he onu ben söylemiştm :D

:KK200::KK200:
Sende bendensin demek;indirim görünce dayanamayanlardan :halay:kuzum benim ya lütfen ama lütfen olumlu düşün,herşey olumlu olsun ve bol bol Meryem suresini oku.Ben eşime anlattım,Hacettepe Hastanesinde olanları,o bile dedi “keşke biz birşeyler yapabilseydik “diye
Allah razı olsun canım şuan olayı bi sindirme aşamasındayım sanırım yakında geçer bu karamsarlık :) öğreneyim hemen meryem süresini :) e napalim bebeğe yapamıyoruz bari kendimize yatırım yapalım bizde :)

vallaha canım doktorum dedi kanama olmadığı sürece hamileliktendir de geç dedi

Back
X