- 3 Eylül 2015
- 3.473
- 11.562
- 408
- 34
Yani kesinlikle hamilelikten dır de. Ama içimde bişeyler mi yırtıliyor acabavallaha canım doktorum dedi kanama olmadığı sürece hamileliktendir de geç dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kesinlikle hamilelikten dır de. Ama içimde bişeyler mi yırtıliyor acabavallaha canım doktorum dedi kanama olmadığı sürece hamileliktendir de geç dedi
Ben okurken mahvoldum canım seni hayal bile edemiyorumKonu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.
Canim kaybettigin meleginle cennette kavusur bu bebegini sagsalim kucagina alip büyütur guzel günlerini görursun insAllah.Konu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.
Arkadaşlar içiniz de ikiz bekleyen var mı? Ben tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamileyim şuanda.risklerinden korkuyorum :)
yok yok büyüyodur bebiş ondandırYani kesinlikle hamilelikten dır de. Ama içimde bişeyler mi yırtıliyor acaba
Canım bu test daha önce sadece yurtdışında yapılıyormuş daha sonra devlet alt yapısını satın almış ben Antalya’da yaşıyorum doktorum kanı Ankara’ya gönderiyoruz dedi sadece ankarada mı bakılıyor yoksa birkaç yerden birimi bilmiyorum, yalnız kan tahlilini okuyan yorumlayan programı vermemiş , kan sonuçları yurt dışına gidiyor rapor yazılıp gönderiliyormuş 1 hafta gibi bi süre de tamamlanıyormuş, bana dr umun anlattıkları bunlarDokotrunuz kim?
Hastanedemi yapiliyor bu test?
Oleyyy hihi. Benim de 15 haziran gbi dedi doğum tarihini doktor. Sen benden ilerdesin, nasıl geçiyor belirtiler canımBen de tüp bebek ikizleri :)

Evet canım hala uygun gerçekten. Bende normalde m bedenim acaba korseyi kaç beden alsam l mi xl mi çünkü doğumdan sonra göbeğimiz olucak baya ve zor giriyosunya korsenin içine ondan düşünüyorumPrima premium care 1 beden aldım 2 paket sonra 2 numara alırm artık :)
Canım aliexspress çok mantklı dolara rağmen hala uyguna geliyor :) ben yamuna korse almıştm önceden onu kullanırım direk diyorm
Var canım. Soğutucu derken biberon yerleri var soğuğu ılıtmıyo sıcağı soğutmuyo yani. Atayım fotosunu.Ben de Ali expressten geçen sene neler neler alıyordum ,Bebek çantasının soğutucu özelliği var mı,resmî varsa atabilirmisin ?
Canım benim çok çok üzücü inşallah rabbim bu bebeğini kavuştursun sana sağlıkla büyütmek nasip etsin allah kimselerede bu acıyı yaşatmasınKonu alışverişten açılmış.Kızlar ben geçen sene dogum yaptim zamanin da bebegimi kaybettim sebepsiz ani bebek ölümü.1 haftalikti meleğim.hamileyken elim hiçbir şeyi almaya gitmiyordu en gerekli şeyler dışında bisey almamistim.bebegimi kabullenmemek te degil bilmiyorum ismini bile dogmadan son hafta koyduk hiçbir isim içime sinmiyordu,yakıştıramıyordum.meleklere isim mi yakışır?şimdi biraz daha büyüsün kuzum herseyini alcam son aylarını beklemeden ismi bile hazır kız olsun erkek olsun.ben mi çok istekli heyecanlı degildim Rabbim aldı kahroluyorum yoksa kaybetcegim mi malum oldu bilmiyorum.canınız biseyler almak mı istiyor alın arkadaşlar istediginizi,velhasıl.
Canım benim Allah yardımcın olsun,Nur içinde yatsın meleğin![]()
Canım çok zor Allah sana sabır versin bebeğini sana bağışlasın inşallah ..
Çok geçmiş olsun , Allah bu meleğini sana bağışlasın![]()
Ben okurken mahvoldum canım seni hayal bile edemiyorum![]()
![]()
Başın sağolsun. Allahım acını dindirsin. Bu bebeğinin mürüvvetini göstersin, torunlarını görmen nasip olsun.
Amin kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz temennileriniz için.Canim kaybettigin meleginle cennette kavusur bu bebegini sagsalim kucagina alip büyütur guzel günlerini görursun insAllah.

benim 9 yaşimda bir oglum var yaşam kaynağım o benim.bir kardeşi olsun çok istiyorum.hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklayalım bebeklerimizi inşallah.

Ben çok beğendim;kumaşı filan da çok kaliteli duruyor,baktım,inceledim,olumsuz geri bildirim de yok.Ben alsam Gri rengini alırdım.Erkeğe de olur ,kıza da olurVar canım. Soğutucu derken biberon yerleri var soğuğu ılıtmıyo sıcağı soğutmuyo yani. Atayım fotosunu.
Sagol canim Allah razi olsun amin aminCanım benim çok çok üzücü inşallah rabbim bu bebeğini kavuştursun sana sağlıkla büyütmek nasip etsin allah kimselerede bu acıyı yaşatmasın

Bana doktorum önerdi , ikili test net sonuç vermez, ayrıntılı ultrasonda bir anormallık gözlemlersem bu testi yaptırırsın dedi daha net sonuç verdiği içinSagol canim Allah razi olsun amin amin
Siz neden genetik test düşünüyorsunuz canım veTurkuazvesari yaş faktöründen dolayı mı?
Evet canım ben normalde internetten bişey alamam görmeden cesaretli değilimdir öyle ama arkadaşım haziranda bebeği oldu arkadaşı bu çantanın aynısından hediye almış gözümle gördüm gerçekten harika. Yan tarafında ıslak mendil yeri var tek tek çıkıyor ıslak mendil onu bile düşünmüşler 100 lirada bu çantaya çok çok iyi. Bende gri düşündüm ama bi tane renk var çok hoşuma gitti bak onuda atıyım kız rengi ama çok beğendim dümdüz değil en azından.Ben çok beğendim;kumaşı filan da çok kaliteli duruyor,baktım,inceledim,olumsuz geri bildirim de yok.Ben alsam Gri rengini alırdım.Erkeğe de olur ,kıza da olur
Oleyyy hihi. Benim de 15 haziran gbi dedi doğum tarihini doktor. Sen benden ilerdesin, nasıl geçiyor belirtiler canım![]()
canım benim kızımda hep öne gitti karnım sipsivriBende çok kız istiyorum ama sonradan düşünüyorum ikiside benim Canım :)) Sağlıklı olsunlar inşallah zaten en geç 1 ay sonra öğrenmiş olucaz.
canım benim kızımdakı bakım çamtamda vardı öyle ıslak mendil yeriEvet canım ben normalde internetten bişey alamam görmeden cesaretli değilimdir öyle ama arkadaşım haziranda bebeği oldu arkadaşı bu çantanın aynısından hediye almış gözümle gördüm gerçekten harika. Yan tarafında ıslak mendil yeri var tek tek çıkıyor ıslak mendil onu bile düşünmüşler 100 lirada bu çantaya çok çok iyi. Bende gri düşündüm ama bi tane renk var çok hoşuma gitti bak onuda atıyım kız rengi ama çok beğendim dümdüz değil en azından.