• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım hala uygun gerçekten. Bende normalde m bedenim acaba korseyi kaç beden alsam l mi xl mi çünkü doğumdan sonra göbeğimiz olucak baya ve zor giriyosunya korsenin içine ondan düşünüyorum
Bence kendi bedenini al zaten korsede normalde bir beden küçük almak gerekiyor

Simdi oldu:)

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-11-16-15-32-1.webp
    Screenshot_2018-11-11-16-15-32-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 77
Yok canım şimdi ama 1-2 hafta önce bendede vardı yürüyünce kasigima iğne batiriyolardi geçti şimdi maşallah bebegime 3 gün önce 7000 adım yaptım banamisin demedi çok şükür seninde geçer canım hatta hicbirsey hissetmiyorsun
Ayy hadi insallah ya bir bu bide su yorgunluk gecse baska bisi istemem bebegimin sagligindan baska.

ilk 10 gün şişkin oluyor sonra rahim toplandıkça girersin bence korseye :)
İnşallah canım çok kilo almayız umarım zaten geçen sene kiloluydum ben bi sene spor yaptım 6 kilo verdim tam iyiyim şuan tekrar alıcam ama bu sefer bebeğim için inşallah doğumdan sonra tekrar verebilirim :)

Canım bu test daha önce sadece yurtdışında yapılıyormuş daha sonra devlet alt yapısını satın almış ben Antalya’da yaşıyorum doktorum kanı Ankara’ya gönderiyoruz dedi sadece ankarada mı bakılıyor yoksa birkaç yerden birimi bilmiyorum, yalnız kan tahlilini okuyan yorumlayan programı vermemiş , kan sonuçları yurt dışına gidiyor rapor yazılıp gönderiliyormuş 1 hafta gibi bi süre de tamamlanıyormuş, bana dr umun anlattıkları bunlar
Bu testin adi ne bide yaptirmak ne icin gerekiyor canim ?

Aliexpresten daha once alisveris yaptjn mi neye dikkat etmeliyiz yazarmisin ? Birde mumkunse ozelden link atabilirmisin bana ?Tesekkurler
Canım ben ali expressin kendi uygulamasını indirdim o yüzden linki yok. Çok önce alışveriş yapmıştım o zaman dolar çok düşüktü ve herşey ucuzdu ama o zamanda geç geliyordu baya 3-5 ayda bir falan. Ama şimdi en geç 2 ayda geliyomuş sanırım. Ben satıcıya dikkat ediyorum canım puanı kaç ve yorumları nasıl diye. Eğer çok sattığı halde şikayet almadıysa ondan almaya özen gösteriyorum. Dün lightbox aldım bi tane bugünde korseyi alıcam. Çantayıda cinsiyeti öğrenincemi alsam yoksa o zamana kadar indirim bitermi bilmiyorum onu düşünüyorum bende.

Öylemi diyosun içine giremem diye korkuyorum haha :))
Yok canım girersin korkma :) ben de kg vermiştim hamile kalmadan ama şuan göbeğim çok çıktı seninde öyle mi ? 34 beden giyiyorm normalde şuan pantolonların düğmeleri zorluyor beni. Buarada hiç kg almadım hala aynı kilodayım

Canım ben ali expressin kendi uygulamasını indirdim o yüzden linki yok. Çok önce alışveriş yapmıştım o zaman dolar çok düşüktü ve herşey ucuzdu ama o zamanda geç geliyordu baya 3-5 ayda bir falan. Ama şimdi en geç 2 ayda geliyomuş sanırım. Ben satıcıya dikkat ediyorum canım puanı kaç ve yorumları nasıl diye. Eğer çok sattığı halde şikayet almadıysa ondan almaya özen gösteriyorum. Dün lightbox aldım bi tane bugünde korseyi alıcam. Çantayıda cinsiyeti öğrenincemi alsam yoksa o zamana kadar indirim bitermi bilmiyorum onu düşünüyorum bende.
Cok iyi ingilizce bilmeye gerek varmi acaba ?

Yok canım girersin korkma :) ben de kg vermiştim hamile kalmadan ama şuan göbeğim çok çıktı seninde öyle mi ? 34 beden giyiyorm normalde şuan pantolonların düğmeleri zorluyor beni. Buarada hiç kg almadım hala aynı kilodayım
Yok canım göbeğim hiç çıkmadı sadece akşamları şişlik oluyor sabahları karnım dümdüz. Eşim senin karnın ne zaman çıkıcak ya diye sorup duruyor :)

Benim.oyle ben de 34 bedenim hicbiseyim.olmuyor suan daha basinsayim halbuki

Cok iyi ingilizce bilmeye gerek varmi acaba ?
Hayır ben uygulamayı Türkçeye çevirdim gayet rahat. Mesela sepete ekliyorum satın al bölümünde try’ye çeviriyor zaten. Ama şunuda diyim sana ben uğraşamam diyosan eğer normalde ali expresste 90-100-110 arası bu çanta şuan ama instagramda bi sayfada aynı çanta 175ten 135e düşürmüş haberin olsun arada 30 lira falan var istersen özelden atarım sayfanın adını :)

Back
X