• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım göbeğim hiç çıkmadı sadece akşamları şişlik oluyor sabahları karnım dümdüz. Eşim senin karnın ne zaman çıkıcak ya diye sorup duruyor :)
Herkesin bünyesi farklı demekki bu kadar erken çıkmasına şok oldum :)
Benim.oyle ben de 34 bedenim hicbiseyim.olmuyor suan daha basinsayim halbuki

Yaa canım sende bendensin demek rahatladım duyduğma anormallik bende mi diye düşünüyordm :halay: normalde hiç göbeğim yok bi anda göbek yaptım bi de kg alsam neyse ama kustuğum için aynı kg daym hala :işsiz:

Hayır ben uygulamayı Türkçeye çevirdim gayet rahat. Mesela sepete ekliyorum satın al bölümünde try’ye çeviriyor zaten. Ama şunuda diyim sana ben uğraşamam diyosan eğer normalde ali expresste 90-100-110 arası bu çanta şuan ama instagramda bi sayfada aynı çanta 175ten 135e düşürmüş haberin olsun arada 30 lira falan var istersen özelden atarım sayfanın adını :)
Aliexpresste baska begendigim seylerde var ordan almak isterim. Ama yine de her ihtimale karsi soyle sen sayfanin adini lazim olur belki peki bu sayfa guvenilir mi ?

Feeling07 Feeling07 bu aliexpressteki çantaya benziyor Canım sanki acaba kalite olarak oradaki mi daha iyi acaba :)

Eklentiler

• 834328AA-D559-44FD-8B7A-6DE0577EACE5.webp
    834328AA-D559-44FD-8B7A-6DE0577EACE5.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
Herkesin bünyesi farklı demekki bu kadar erken çıkmasına şok oldum :)

Yaa canım sende bendensin demek rahatladım duyduğma anormallik bende mi diye düşünüyordm :halay: normalde hiç göbeğim yok bi anda göbek yaptım bi de kg alsam neyse ama kustuğum için aynı kg daym hala :işsiz:
Ben kilo da aldım galiba canim:halay:

Aliexpresste baska begendigim seylerde var ordan almak isterim. Ama yine de her ihtimale karsi soyle sen sayfanin adini lazim olur belki peki bu sayfa guvenilir mi ?
Susluugardrop canım sayfanın adı hiç bilmiyorum ben keşfette gördüm denk geldide kendin incele sayfayı ona göre karar verirsin:)

Feeling07 Feeling07 bu aliexpressteki çantaya benziyor Canım sanki acaba kalite olarak oradaki mi daha iyi acaba :)
Canım bunu hiç duymadım ama lequeen çantayı instagramda çok gördüm çoğu kişi memnun ve arkadaşım kullanıyo ordan biliyorum iyi olduğunu araştır bi özelliklerine bak istersen ikisininde :)

Kızlar hamilelikte 7.5 saatten fazla çalışılmazmış bu kamuda da geçerli mi acaba bilgisi olan veya bunu uygulayan var mı

geceleri uyurken nereye doğru yatarsam ordaki kemiklerim sızlıyor ya ilk gebelğmde son aylarda olmuştu bu gebeliğimde 2.ayda başladı :(

geceleri uyurken nereye doğru yatarsam ordaki kemiklerim sızlıyor ya ilk gebelğmde son aylarda olmuştu bu gebeliğimde 2.ayda başladı :KK43:
Aynı durumdayım hiç verimli bir uyku çekemiyorum, ilk gebeliğimde benim de son aylarda olmuştu gece boyu sağa sola dönmekten bi hal oldum :(

Benim 6-9 haftaları çok bulantılı ve yorgun geçti. Ama hiç kusmadım ya da serum almadım. Bikaç kere de kanamam oldu, 3 hafta yattım, her gün iğne oldum, çok şükür kesildi 10. Haftadan itibaren daha rahatım, akıntı kanama yok, bulantılar azaldı. Biraz reflü ve arada gaz oluyor sadece. Henüz 500 gr aldım :)
Vall ben psikolojik yiyorum 1/1,5 kilo aldim gbi simdiden cunku dikkat edemiyorum. Hergun zofer aldi bulanti ilaci kullaniyorum ondan midir bilmem bulantilarim azaldi. Karin agrim oluyo siksik ama daha yolun basindayim herhalde:)

Kızlar hamilelikte 7.5 saatten fazla çalışılmazmış bu kamuda da geçerli mi acaba bilgisi olan veya bunu uygulayan var mı
Canım çalışan gebe bayan günlük 7 saat mesai yapmak zorunda. İş yerine gebe olduğunu bildirmen gerekiyor ve bu hakkını kullanmak istediğini belirtmen lazım ayrıca gebelik boyunca kontroller içinde idari izin kullanıyorsun maaşındam kesemezler. Ama kamuda nasıl bilmiyorum benim özel sektör

Arkadaşlar sanki midemde bir kara delik var yiyorum daha 2 saat geçmeden yine acıkıyorum bugün bir acayip oldum 12 de uyandım o saatten beri kahvaltı ve yemekle 1 ekmek, 2 farklı tatlı, bir paket cips, bir kase yogurt banamısın demiyor. Gurul gurul. Bulantı yaşamayıp iştahı benim gibi olan var mı?

Arkadaşlar sanki midemde bir kara delik var yiyorum daha 2 saat geçmeden yine acıkıyorum bugün bir acayip oldum 12 de uyandım o saatten beri kahvaltı ve yemekle 1 ekmek, 2 farklı tatlı, bir paket cips, bir kase yogurt banamısın demiyor. Gurul gurul. Bulantı yaşamayıp iştahı benim gibi olan var mı?
Ben arada bulantı yaşadığım halde iştahım sizinki gibi :)

Ben cips yiyemiyorum,dr.yasakladı :hasta:ama yemeyi çok özledim

Back
X