- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu size ve çocuğuna nasıl yapıyor aklım almıyorMalesef eşim içiyor evimde balkon yok be mutfağı amerikan mutfak mutfakta içtimi evin heryerinde kokuo konuştum bikaç kere dışarı çıktı havalar soğumaya başladı yine evin içinde içiyor midem çok bulanıyor içmeye başladımı kendimi yatak odasına kapatıyorum mecbur
altran muayene gebelik öncesi çok olduğumdan korkmuyorum ama bende ara ara kanama oluyor, biraz riskli o yüzden bana alltan bakmaz sanıyorum. hoş doktorum sakınca görmezse o da sorun değil..
ayy inşallah ben de bebeğimi biraz hareketli görürüm artık![]()
Benimde bir kac aksamdir tekrarliyor.
Bu haftalarda olabiliyormus ama berbat birsey.
Midem bulaniyor bas agrisindan artik
Çok bencil dün kavga ettim geçtim odama yattım sinirimden bile ağladım kendi rahatlığı için beni bebeğimi ve 3 yaşındaki oğlumu zehirlemeyi tercih ediyorBunu size ve çocuğuna nasıl yapıyor aklım almıyor![]()
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına versin ne diyelim canım vardır rabbimin bir bildiği :)Merhaba kızlar bende 4 aylık bir kızı olan yeni anneyim 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Günaydın canım benimde oluyor kramp ama bacağıma ve kalçama giriyor. Uykumdan uyandırıyor hatta. Senin nerende oluyor ?Kızlar Günaydın;
Dün gece hiç uyuyamadım.Sol tarafıma ara ara giren kramplar oldu,sizde böyle birşey oldu mu ?Doktora gitmeme gerek varmı ?
İnşâAllah ekmek kafa olucak bebe bu gidişleKorkma arkadaşım 14. haftaya kadar bebek senin yediğin içtiğinden çok da fazla etkilenmiyor. Ben 45kg ile hamile kaldım, 12. haftadayım hala 45’im daha yeni yeni yiyebilmeye başladım ama bebeğimin fiziksel gelişiminde hiç bir problem yok. Doktorum 14ten sonra her hafta en az 500gr almazsam külahları değişeceğini söyledi ama korkma :)
Beni de uykumdan uyandırdı benim de sol karın üst tarafımdaydı.Dün çok yoruldum acaba ondan dolayı mı oldu ,anlayamadımGünaydın canım benimde oluyor kramp ama bacağıma ve kalçama giriyor. Uykumdan uyandırıyor hatta. Senin nerende oluyor ?
Yorgunluk çok etkiliyor beni hemen kasıklarıma kramp giriyor belim resmen tutuluyor gece bile rahatsız ediyor dinlenince geçiyor Emin'im senin de öyledirBeni de uykumdan uyandırdı benim de sol karın üst tarafımdaydı.Dün çok yoruldum acaba ondan dolayı mı oldu ,anlayamadım
Yorgunluk etkilemiştir belkide ama bir problem olduğunu düşünmüyorum ara ara böyle ağrılarımız olucak önemli olan gelip gitsin devam ederse sıkıntıBeni de uykumdan uyandırdı benim de sol karın üst tarafımdaydı.Dün çok yoruldum acaba ondan dolayı mı oldu ,anlayamadım
MerhabaMerhaba kızlar bende 4 aylık bir kızı olan yeni anneyim 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
İnternetten araştırdığımda domuz jelatini olduğu yazıyordu içim rahat etmedi firmayı aradım önceki yıllarda olduğunu fakat şuan sığır jelatini kullanıldığını söylediler . Ama Yine de düşündürdü beni
Mide bulantısından keyifsizlikten bazen ağlıyorum çok zormuş diyorum Allahın gücüne gitmesinden de korkuyorum isyan etmiyorum ama çok zorluyo. Diyorum yatsam uyusam 2 ay sonra uyansam herşey geçmiş olsa. Hiç bişey iyi gelmiyo leblebi ekmek galeta vs allahım yardım et diye inliyorum sadece