• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar benim aile hekimi olayı o kadar karışmış ki ben ne yapacağımı şaşırdım.
Aile hekimim Tokat'ta sağlık ocağım yani ama kendim İzmir'de oturuyorum..
Bu karisiklik yüzünden kayıt olamıyorum.
Ne yapmalıyım bir fikriniz var mı ?
Her doktorun 2.000 tane hasta bakma hakkı varmış,bu sayıya Suriyeliler de girdikleri için çoğu doktorun kontenjanı dolmuş durumda.O yüzden yeni hasta almıyorlarmış

Gunaydiiiin :) 12+0 olduk biz :KK200:
Umarim hepinizin bulantılari ağrıları geçer bi an önce kızlar :) benimde sağ tarafta bi yumruk varmış gibi bi baskı var ama çok takmıyorum kafaya miyomdan filan oluyordur diyerek :) göbekli çıkmış çoğumuzun benimde kocamaaan bir göbeğim oldu şimdiden allah yardımcımız olsun :KK70: tuhaftır ki henüz kilo almadım ama yinede var :KK70:
benimde öyle canım hala aynı kiloadaym ama maşallah 5 aylık gibiyim:dondurma:
Slm anneler az evvel başka bi topikte elmanın düşük riskine ve erken Doğum riskine iyi geldiğini okudum ben hiç yemiyordum daha önce duymamıştım bilmeyenler varsa ben gibi günde birer tane yiyelim sonuçta elma her türlü sağlıklı
aa çok iyi oldu buna artık daha çok dikkat edeceğim:KK68:
Arkadaşlar benim aile hekimi olayı o kadar karışmış ki ben ne yapacağımı şaşırdım.
e nabızdan seçebiliyosun galiba canım

Her doktorun 2.000 tane hasta bakma hakkı varmış,bu sayıya Suriyeliler de girdikleri için çoğu doktorun kontenjanı dolmuş durumda.O yüzden yeni hasta almıyorlarmış

Gebelik bildirme mecburi olmasa hiç gitmem ama el mecbur artık yakın aile hekimliklerine bakacağım..

E nabizdan istedigim aile hekimini ve istedigin saglik ocagini secebiliyorsun.doluluk oranini gosteriyor doktorun zaten.doktoru bile ismen secme hakkin var.benimde baska yerdeydi yeni sectim.

Benim de üst tarafında cikmisti ama benim ki kuruyemis yada cekirdekten o sebepten bilemedim boyle seyler tuetiyorsan olur belki

Canım kaşıntılı birşey mi? Buna benzer birşey benim parmağımda çıktı Bi doktor uçuk Bi doktor da egzema dedi.. İnşallah seninki basit birşey dir ve çabucak geçer

Puturcuklu sanirim dimi.aynisi gebelik testi yaptigim hafta cenemde cıktı. Fındık kadar büyüdü ole duruyor.

Kızlar normalde benim cildim çok hassastır herşeyden etkilenir. Bu pütürcüklü ve deli gibi kaşınıyor. Herzqman yaptığım gibi dr google a sordum yine hamilelikte olan birsürü deri şeyi varmış. Bir tanesi için tehlikeli yazmış bebek ölümü yada erken doğuma neden olabilir falan Allah korusun. Tahminim egzema ama bakalım. Şimdilik aile hekimine gideceğim birazdan ama Benim 28 kasımda iki testim var aynı hastanede aynı güne cildiye ve kardiyolojidende randevu aldım. Hem bu geçmezse buna baktırırım hemde şu kalp işini halledeyim doğum için konuşayım diyorum.

Bende onlardan beğeniyorum ama ne zamana kadar kullanılıyor bilmiyorum. Birde ben 3 yaşına kadar aynı odada yatmamız gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum yinede ilerde fikrim değişir belki ama yinede direk oda yapıp ayırmıcam Yanımda olsun :))
benim oğlum şimdi 3,5 yaşında. Bebekken park yatakta yanımızda yattı. Hiç bebek odası için para ödemeyin uzunca bir süre kullanılmıyor. 6 aylıkken odamızı ayırdık. Çünkü bizim sesimizden durmadan uyanıyordu. 1 yaşında yürümeye başlayınca yere yatak yaptım. Şimdi tek kişilik bazada yatıyor. Kenarlarına battaniyeleri yuvarlayıp engel yaptım. Çok rahat uyuyor. 3 yaş beraber uyumak için çok geç.

Benim ilk çocuğum ama oda yapmayı düşünmeyen annelerdenim bende hatta 500 tane kıyafeti olması gerektiginide sanmıyorum bunlar biraz bizi tatmin etmek için gibi geliyo ha içim gitmiyomu gidiyo ama daha iyi şeylere para harcayabiliriz diye düşünüyorum zaten ilk zamanlar hep bakıma muhtaç mecbur yanımızda yatacak zaten evde çalıştığım için extra odamız benim işim için ayrılmış durumda yani hem yer hem mantık olarak oda kurmaya lüzum görmüyorum bende :)

Malesef eşim içiyor evimde balkon yok be mutfağı amerikan mutfak mutfakta içtimi evin heryerinde kokuo konuştum bikaç kere dışarı çıktı havalar soğumaya başladı yine evin içinde içiyor midem çok bulanıyor içmeye başladımı kendimi yatak odasına kapatıyorum mecbur

Dumaninin bile zarari var bebeğine
İcmesin söyle

E nabizdan istedigim aile hekimini ve istedigin saglik ocagini secebiliyorsun.doluluk oranini gosteriyor doktorun zaten.doktoru bile ismen secme hakkin var.benimde baska yerdeydi yeni sectim.

E nabiza girdim ama değiştirmek için bir seçenek göremiyorum..Profil düzenlemeye girdim ama yine bulamadım

Aile hekiminin altinda degistir yazan yerden girebilirsin Screenshot_20181114-142156.webp

benim oğlum şimdi 3,5 yaşında. Bebekken park yatakta yanımızda yattı. Hiç bebek odası için para ödemeyin uzunca bir süre kullanılmıyor. 6 aylıkken odamızı ayırdık. Çünkü bizim sesimizden durmadan uyanıyordu. 1 yaşında yürümeye başlayınca yere yatak yaptım. Şimdi tek kişilik bazada yatıyor. Kenarlarına battaniyeleri yuvarlayıp engel yaptım. Çok rahat uyuyor. 3 yaş beraber uyumak için çok geç.
Şuanda tamamen tahmini konuşuyorum hiç bilmiyorum yani :)) Boş bir odamız var yatak odasının yanında ama ne zaman hazırlarız oraya geçiririz zaman gösterecek gibi.. Ama 6 aylıkken ayıramam diye düşünüyorum :))

Kızlar normalde benim cildim çok hassastır herşeyden etkilenir. Bu pütürcüklü ve deli gibi kaşınıyor. Herzqman yaptığım gibi dr google a sordum yine hamilelikte olan birsürü deri şeyi varmış. Bir tanesi için tehlikeli yazmış bebek ölümü yada erken doğuma neden olabilir falan Allah korusun. Tahminim egzema ama bakalım. Şimdilik aile hekimine gideceğim birazdan ama Benim 28 kasımda iki testim var aynı hastanede aynı güne cildiye ve kardiyolojidende randevu aldım. Hem bu geçmezse buna baktırırım hemde şu kalp işini halledeyim doğum için konuşayım diyorum.
Iyi yapmissin canim ihmal etme alerjik birseyde olabilir belki cok gecmis olsun simdiden:KK68:

Herşeye tepki veriyo canım ya su bile midemi bulandırıyo. Limonlu içmek iyi ama. Aç gezmek de biyere kadar çözüm oluyo. Böyle iyi gelen bişey tespit etsem eve yığcam da yok :) yıkılma dışında işe gitmeye çalışıyorum eşim de işte tek de hastaneye gidemem. Rabbim bu durumda olanlara sabır versin.
Calismak zorunda olmasaydin keske oda zorluyordur seni izin falan alsan rapor falan su bulantilar biraz gecene kadar?

Back
X